Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bebeklerin burnu zamanla değişiyor. İlk doğduklarında daha bir farklı oluyor meselâ.Kizlar merhaba
Bebeğim 2 aylik burnu basik ve sanki yandan yuzune göre büyük gibi duruyor orta kısmi düz etli gibi geliyor degisir mi sizce ?
Cok tesekkur ederim insallah degisir ya insanlarin dalga gecmesinden korkuyorum cocuga etkisinden bunun da yoksa sorun degil ama annelik farkli birseyEvet bebeklerin burnu zamanla değişiyor. İlk doğduklarında daha bir farklı oluyor meselâ.
Evet haklısınız. Kimisi küçüklük dönemlerinde eliyle şekil veriyor ve işe yarıyormuşCok tesekkur ederim insallah degisir ya insanlarin dalga gecmesinden korkuyorum cocuga etkisinden bunun da yoksa sorun degil ama annelik farkli birsey
Bir deneyeyimEvet haklısınız. Kimisi küçüklük dönemlerinde eliyle şekil veriyor ve işe yarıyormuş![]()
Ben 34 yaşındayım, anne karnında sürekli parmak emdiğim için burnum yamuk doğmuşum. Anneannem sürekli burnumu eliyle düzeltmeye çalışmış. Sonuç, küçük, hokka gibi burnum olmuşEvet haklısınız. Kimisi küçüklük dönemlerinde eliyle şekil veriyor ve işe yarıyormuş![]()
Ne güzelBen 34 yaşındayım, anne karnında sürekli parmak emdiğim için burnum yamuk doğmuşum. Anneannem sürekli burnumu eliyle düzeltmeye çalışmış. Sonuç, küçük, hokka gibi burnum olmuştabi bilemiyorum kesin onun etkisi mi ama anneannem sürekli burnumu onun yaptığını söyler, deneyin bence bir zararı yok
![]()
Yaa oyleyse bende o sekilde sekil vermeye calisayimBen 34 yaşındayım, anne karnında sürekli parmak emdiğim için burnum yamuk doğmuşum. Anneannem sürekli burnumu eliyle düzeltmeye çalışmış. Sonuç, küçük, hokka gibi burnum olmuştabi bilemiyorum kesin onun etkisi mi ama anneannem sürekli burnumu onun yaptığını söyler, deneyin bence bir zararı yok
![]()
Bazilarininki kavisli oluyor hokka gibi benim bebegimin duz ve kalin geliyorBebeklerin burnu basık olur endişe edilecek bir şey yok iki bebeğim de öyle.