simdi gördüm arkadaşım doğallık tabiki çok önemli ama ne zaman bu kadar doğal olabiliyoruz ki?
bebek bezi kullanıcaz en iyisinde bile maddeler var.. analarımızın yaptığı gibide yapamayız biz ssanmıyorum şahsen :)ıslak mendilde aynı sekilde hadi pamuk +su temizlesek oda nereye kadar bir yere gittiğinde olmucak illaki.. aldığımız kıyafetlerin takımların bile kaçı %100 pamuk? yediğimiz yiyeceklr vs vs.. en doğal sabunun bile içinde kostik var..
artık dikkat edebildiğimiz kadar edicez yapıcak bişey yok :):)
bide çok sakınan göze çok batar derler ya oyle herhalde.. bizim mahallede bi abla var 2. cocugu yeni oldu Allah bagıslasın çokta tatlı maşşallahhhh daha konuşurken gülücükler saçıyo etrafa canavar:)
kullandıgı bez ; bilmiyorum valla kilosu 4 liradan alıyormuş, çocukta ne pişik ne bişey maşşallahhh
ıslak mendil; bildiğin kipa ıslak mendiği
deterjan; evde deterjan var ya diyo normal kullanıyo kendilerininkinlen cocuklarınkini bile aynı makinada yıkıyor
emzik; yerlere düşüyor alıp gene ağzına geri tıkıyor ayrıca yok damaklıymış bilmemneymiş hak getire
yemek; hem emziriyor hemde ne yemek varsa ondan yediriyor , çocuk henüz 5 aylık.. ne kadar zamandır yediriyor bilmiyorum
yürüteç; valla 4 aylık cocugun yuruteçe kondugunu ne gördüm ne duydum. 1 aydır yuruteçte sıpa vuuu bi oyana vuuu bi buyana dolanıyor..
ilk cocugunada aynı bakmış oda 4 yaşında falan eli yüzü temiz hiç görmedim ve işin ilginci hiç hasta olduklarınıda görmedim

bizse dikkat ederiz.. en iyi bezi alırız pişik olur , en iyi ıslak medil deterjan vs alerji yapar, emziği temizler temizler veririz hasta olur , okadar dikkat ederiz ederiz hopp bişey olur illa.. gerçi Rabbim hepimizin bebeişlerini korusun sağsağlım kucagımıza almayı nasip etsin

ama ben bu işi çözemedim arkadaş :):):)