• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Bebek çamaşırlarında hangi deterjan kullanılmalı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben 3 yıldır sabuntozu kullanıyorum hem bulaşık makinesinde hem çamaşır makinesinde çok şükür şimdiye kadar hiç arıza vermedi kireçlenme bile olmadı üstelik ekstra yumuşatıcı leke çıkartıcı vs. kullanmama da gerek kalmadı. konsantre olduğu için 3 kglık paket 3 ay yetiyor :) :)
Burdan eşi çamaşır makinesi tamircisi olan biri söylemişti 2-3 yılda değil 7-8 yılda zararı varmış. Çok güzel temizliyor ama makineme de kıyamadım :)
 
Amway in çamaşır deterjanini aldım. Onla yikadim. Hiç kokusu yoktu. Memnun kaldım şimdilik hem öyle yapay yapay kokmuyor. Lekeleride iyi çıkarırsa artık ondan vazgeçmem.
 
bende hacı şakirin sabun tozunu aldım gittigidiyordan gayette iyi bir fiyata. şimdilik sabun tozu ile başlayalım bakalım. sonrası allahkerim :)
 
Ben önce Hacı şakır sabun tozuyla yika dim o bitince yani şimdi dalin in lavanta kokulu sabun tozuyla yıkıyor. Dalin yumuşatıcı da arada kullanıyorum. Lakin bebek ek gıdaya geçince ee maalesef sabun tozu leke çıkarmıyor.
 
baby&me aldım bende hiç parfüm kokusu yok %100 doğal yapıldığı söyleniyor
 
Ben minoris baby diye bir deterjan kullanıyorum. Selçuk Üniversitesinde üretilmiş. Bebeğimin teni alerjik, alerji testlerinden geçmiş ve çamaşırlarda kalıntı bırakmıyor.Doktorum önerdi. Allaha şükür bebeğimin teni bu üründen sonra bir daha alerji yapmadı. n11 den alıyorum ürünü
 
En guzeli dalan roxy mis gibi kokuyo ve yumusacik oluyo pembe mavi paketli olani cok hoş kokuyo :KK68:
 
Ben de normalde kendi deterjanımı kendim yapıyorum zaten sabun rendesi, çamaşır sodası ve karbonat kullanarak. Çok büyük ihtimalle bebeğim doğunca, onun için de bunu kullanmaya devam edeceğim. Hem çok güzel leke çıkarıyor hem de yapay parfüm kokmuyor hiç :)
 
Eşim Dalin almış. Kutusundan koklayınca ağır geldi bana ama bir şey demek istemedim. Kıyafetlerini yıkadık bayıldım kokusuna:))
 
hanimlar ben e-bebek'ten uni baby'nin hipoalerjenik sıvı deterjanini aldım,yumuşatıcı olarak da baby&me,bu hafta ilk kez kullandım malum otuz haftayi geçtik hazır yıkanmış,ütülenmiş dursunlar dedim.Yumuşaticidan çok deterjanin kokusuna bayildim,baby&me yumuşatıcı pek kokmuyor ama herşeyi yumuşacık yapmış.Şimdilik böyle,bebiş doğunca değiştirirmiyim bilmiyorum belki yumuşaticiyi da uni baby alirim :)
 
konuyu canladirsak biraz bir suru marka var nelere devam ediyorsunuz benim magazalarda gördüğum friendly diye bir marka var unibayb var dalin var ben almadim henuz karar veremedim sabun tozuny da duydum ama bilemedim
Canım e bebekte dün baya indirim vardı ben friendly aldım 2 tl liğini bir de 2 tl lik baby me aldım friendly leke çıkarıcı da aldım ilk aylar friendly kullanmayı düşünüyorum çünkü kokusuz ve organik sonra baby me ye geçeceğim bakalım nasıl olur bilmiyorum
 
Canım e bebekte dün baya indirim vardı ben friendly aldım 2 tl liğini bir de 2 tl lik baby me aldım friendly leke çıkarıcı da aldım ilk aylar friendly kullanmayı düşünüyorum çünkü kokusuz ve organik sonra baby me ye geçeceğim bakalım nasıl olur bilmiyorum
arastirip mi aldin denk mi geldi canim
 
arastirip mi aldin denk mi geldi canim
Yorumlarını filan okudum araştırdım biraz friendly kokusuz ve doğal içerikli olduğu için ilk zamanlar kullanırım dedim lekeler çıkmazsa diye leke çıkarıcısını da aldım baya iyi yorumlar vardı leke çıkarıcısı için. Baby me ye sonra dan geçerim dedim onunda yorumları iyiydi
 
Back
X