Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek cikolatasi ve magneti - kapi susu

icesun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
173
1
66
İstanbul
Kizlar merhaba,
subatta dogacak bebegim icin hastaneye, eve gelen ziyaretcilere magnet vermeyi dusunuyorum. İstanbul anadolu yakasinda kapi susu, magnet alacagim guzel, kaliteli bir yer var mi?
2 ay once Eminonune gittim. Doguma daha cok var diye almadim. Simdide doktorum istirahat verdigi icin hic biryere cikamiyorum. Siz, siz olun sonra alirim demeyin ne olacagi hic belli olmuyor.

canım ben bebek şekerini internetten aldım birmax diye bi siteden malzemeleri aldım birleştirdim. kapı süsünüde ankarada oturuyorum burda biyerden aldım. bildiğim kadarıyla o sitede yoktu kapı süsü.ama başka sitelerden bulabilirsin.

Son düzenleme:
Burada kimse yanit vermeyince ben de internetten arastirma yaptim. Dediginiz gibi nette bulunuyor. Ama gormedigim biseyi almakta nasil olur bilmem.
Yanit icin tesekkurler

Merhaba. Dilerseniz benim hazırladığım ürünleri bir görün. Çok uzun zamandır bunları yapıyorum ve herhangi bir şikayet almadım. Yinede karar sizin tabiiki. Aşağıda yazdığım adresten bütün ürünlerimi inceleyebilirsiniz. İyi günler.
http://www.facebook.com/SekerciDukkanim

Merhaba, hepsi biri birinden guzel el emekleri fakat ben siparisimi verdim :(
Daha oncede belirttigim gibiburadan cevap alamayinca kendi basimin caresine baktim :)
Yanitiniz icin tekrar tesekkurler

Back
X