bebek cinsiyet belirleme..

eşim daha görevden gelmedii
almanyadan birii gelmişş kim gelmişsee onuu bekliyorlarr
uykumda geldii artıkk yatacağımm onsuzzz
iyi geceler sizee

iyi geceler kızlar ben bugün hiç giremedim.virüsmü varki bilgisayarda anlamadım şimdi girdim heleşükür ama okadar yavaş açılıyoki sayfalar sinir oldum.truf sanırım öğrenmiş cinsiyetini hayırlı olsun kzına arkadaş olacak.bizim gibi 3.ye inşallah.tam geçmişi de okuyamıyomki çok ağırlaştı.

selam kızlar
dün doktora gittik
suyum azmış bol bol günde 3 lt su içmeliymişim
hareket bile edemiyor bak susuzluktan dedi
tam göremiyorum ama %80 kız dedi
iki hafta sonra gel hem suyuna bakalım
hem de cinsiyeti kesinleştirelim dedi
eli ayağı sağlığı maaşallah yerinde
kızıma bir kız kardeş geliyor yani
iki bacı olacaklar birbirlerine destek dayanak
allah hayırlı sağlıklı evlatlar versinde kız erkek farkeder mi?
cnm ıyıkı gıtmıssın önemlı olan saglıklıolması tabıkı rabbım salıha kızlardan eylesın ınsssssss hayırlı evlat en basta gelır cnm
arkadaşlarla buluştuk yine cnm sonrasında eşimi iş cıkışında almaya gittim az da onunla takıldık 10 da geldik eve:)
güzel bi gündüüüükaydirigubbakcemile2
ohhhhhh arabanı aldın sekerım gez tabıkııı kım tutar senıııııı:)))))))))
benim 30 günde bir
ama o sıralar düzensizdi
ece bende hep bunu soracak oluyodum aydınlandım cnm sagol duzenlımı reglın dıyeeeeeee
gamzeeeee
msn yi acc bişiler yazdım sana
cnm actım ama gelmedıııııııııı

kızlarrrrr bişy sorcam en güvendiğiniz cinsiyet takvimi hangisi doğruluğuna en çok inanılan yada en çok tutan?

trufcum nerelerdesin sen ya.cok merak ettik seni.nasıl oldun bulantıların devam ediyormu hala??
bebeginin iyi olmasına sevindimm önemli olanda bu zatenn
bebeginin cinsiyetide belli olmuşş hayırlı olsun cnm,sag saglim kucagına alırsın inşallahh
senin erkek cocuk saplantın yoktu bu nedenlede yöntem filanda denemedin zatenn.Allaha sıgındın hayırlısını istedinn.demekki hakkında hayırlısı böleymiş cnm
bende 2 kızım 1 oglumun olmasını isterimmmmm

canım valla ben de sizleri meraktayım evden giremiyorum
ancak hastaneye nöbete geldiğimde girebiliyorum
yeni bir cep telefonu alabilirsem (nasip olupta stoklara girerse tabi)
o zaman ceptende bağlanıcam neyse
bulantılarım geçmişti
dün konuştuk bugün arabayı nerde durduracağımı bilemedim
sürerken acaip bulandı ve çıkardım aç karnına su içersen olacağı bu
ilk kızımda 13 haftalıkken geçmişti tamamen
ama bunda geçmedi hala her hamilelik farklı demek ki
sağol canım iyi dileklerin için inşallah
evet bende de eşimde de erkek çocuk saplantısı yoktu
öncelikli olan hayırlı sağlıklı olmasıydı Rabbim böyle uygun görmüş
boynumuz kıldan ince

truf hayırlı olsun canım.iki kız çocuğu sahibi olmak dünyanın en güzel şeylerinden biri. Tabiki bir kızkardeşe sahip olmakta harika birşey(benim yok ama öyle olduğunu biliyorum)

ama ben sana iki kız annesi olarak ne farkedeceğini söyleyebilirim.
iki kızın varsa ömür boyu tanıyan tanımayan herkesten (mesela bu parkta yanına oturan öylesine biri bile olabilir) şu lafı duyarsın:Bir tane daha yaparsan oğlan olur belki!

ve buna kah sinir olursun kah kafanı bulandırır yapayımmı yapmayayımmı üçüncüyü diye düşünceye salar.
ben bunu yüzlerce kez yaşadım.özellikle eşinin annesi ablaları yengeleri halaları teyzeleri bütün kadınlar bıdı bıdı seni yer yer:1:
öyle işte senin için farketmese bile farkettiriyo bu milletboshayallersmile

2 kızı olma fikri dışardan bakınca ayyy denilecek gibi görünse de içine girince öyle olmayacağını düşünüyorum
sen de öyle düşünüyorsundur
çevrenin ne dediğini hiç takma boşver konuşur dururlar
bekarken hadi evlen, evlenirsin hadi çocuk yap, yaparsın hadi ikinciyi yap, yaparsın bi erkek yap, oooo onları dinlersen hayatını yaşayamazsın
eşimin ailesinde çok erkek yok kimsenin o şekilde bana baskı yapacağını sanmıyorum
bizim ailelerde erkekler biraz kıt. yani benim tencerenin dibi karaysa onlarınki benden kara
neyse olabilir o da Allah'tan sonuçta
sinir olup kafayı bulandırarak değil de ben 4 çocuğum olsun istiyorum zaten
Rabbim izin verirse hayırlı sağlıklı tabiki öncelikli duamız sonra 2 kız 2 erkek

Canım öncelikle bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim.Zaten en önemli şeyde o.Çünkü etrafta o kadar çok problemli doğan bebekler duyup görüyoruzki insan korkuyor gerçekten.Geçmiş yıllarda okuttuğum öğrencilerden birkaç fiziksel ve zihinsel engelli olanları vardı bu yıl o kadar fazlaki insan onların arasında olduğunda sağlıklı bir çocuğa sahip olmanın büyük bir nimet olduğunu anlıyor.Kız olması da ablası açısından çok iyi olacak.Bildiğim kadarıyla aralarında çok yaş farkı olmayacağı için sırdaş olacaklar.Bizler değişik meyvelerin de tadına bakalım derken genellikle hep kendimizi düşünüp erkek olsa iyi olur diyoruz ama çoğu zaman aynı cinsiyette olmaları onları gelecekte daha mutlu ediyor.Yani arkadaşım senin adına çok sevindim.Hayırlı uğurlu olsun.opuyorumnanaktan

teşekkürler fiona benim de en büyük korkum o
Allah kimseyi evladıyla sınamasın
ececime de söylemiştim
elmanın tadına bakan armutun tadına acaba nasıl der ama
yemezse de ölmez.
biz de erkek bebek duygusu acaba nasıl deriz ama olmazsa da ölmeyiz
eşimin meslektaşının hiç çocuğu yok
kadın 5 doğum yapmış kimisi ayını tamamlamış kimisi erken doğmuş
ama hepsi de ölmüş ve hepsi de erkekmiş belki kız olsa yaşayacaktı
tabi bundan yıllar önce araştırmamışlar
nasip yani bundan ötesi yok

trufcım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım önemli olan gerçekten bu...
fiona canım çok haklısın.son zamanlarda o kadar sağlıksız çocuk görüyorumki artık bazen allah beni sınamak için karşıma çıkarıyor demeye başladım.down sendromlu veya diğer özelliklerdeki günahsız yavrular...çok üzülüyorum ...rabbim sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin hepimize.ailemize sevdiklerimize.....

teşekkürler mimozacım gerçekten önemli olan bu

ıyıkı bugun yoktum yahu dokturmusunuz :)))))))bende yenı kardesımlerı gecırdım valla bu saatede olsa gırdım okumadan yatamam :))))))))))))

gamzecim iyisin hoşsun kardeşlerini de yol etmişsin bu saatte
Allah hayırlar versin hepimizin hakkında amin....

a.s. a.s.

Herkese selam kizlar...
Elara arkadasim dun sana yazmistim ama gormedin sanirim..hem yasin hakkinda yanlis bilgiye sahip oldugunu hemde sanirim bengu nick li arkadasin bio-ritim cetvelinin dogru olup olmadigini??

Nedense gorup cevap yazamadigini dusunuyorum..bunu dun merwewrem arkadasa yazdigin su cumlelerden boyle oldugunu dusunuyorum..
merve hesabı nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama hamile kaldıgım yaş 29 degil.sen neden ısrar ediyon anlamadım yaw.
sana dogum tarihimi verdim yaşımı hesap et diye ama halaa yalnış hesaplıyorsun

Yanlis hesaplama kesinlikle yok arkadasim..merweewrem arkadas kesinlikle dogru hesaplamis..ayrica kime sorarsan ayni matematiksel islem cikar..beni dogar dogmaz 1 yasinda yapiyorsun cumlesi hele hic akil alir gibi degil..kusura bakma ama bu cok komik olur zaten..dogduktan sonra yeni bir yila sadece 10 gun var diye 80 yilinda ocak ayinda sen 1 yasindasin denmiyorki..80 yili aralik ayinda ilk 1 yasina girmis oluyorsun..sen bence dogru yasini ogrenmelisin..
bunu cin takvimine inanasin yada o dogrudur diye soylemiyorum ki kesinlikle boyle takvimlerin cinsiyetle ilgisi olamaz..tutan arkadaslarda zaten 2 secenekten birine sahipler % 50 sansa gore tutabilir o kadar..cin takvimi tutturdugu icin degildir tabiki..
ama gercekten israrci bir sekilde yanlis oldugun halde merwewrem arkadasa soylemlerini okudugum yazidan cok etkilendim..yanlis olan sen oldugunu yanlisini yuzune vurmak gibi degil ogrenmen gerektigi seklinde belirtmek istedim..cunku dogru 1 tanedir..sana gore veya bana gore degismez...

bengu nickli arkadasin bio-ritim bakabilirmisin..belki dalginligina gelip yanlis bilgi vermis olabilirsin..cunku kiz gunlerine erkek,,erkek gunlerine kiz demissin..matematik arkadasin topige baktim bugun ogrendigim kadariyla bio ritim cizelgesinde yanlis soylemissin bu arkadasa..tabi egerki benim yanlisim varsa dogrusunu soylersen ogreneblirim.onemli olan arkadasa istedigi dogru bilgiyi iletmek..ben inanmam boyle seylere ama o inanmis..zan altinda kalinmasin..

Ne güzel, kurtulmuşsun şu illet rahatsızlıktan. Çağın vebası gibi birşey. Artık gelsin bebecikler:))

Tesekkur ederm canim..Coksukur ki kurtuldum..Allahim bu dertten herkeside kurtarsin ins..Aynen cagin vebasi gibi birsey..cok arastiran,, ogrenmeye surekli meyilli egitimli kisilerde gorulme sIkligi cok fazla..ozellikle ogretmenlerdeymis..neyse ins kim bu deertle ugrasiyosa acil sifasina kavussun dilerim..
Bende biraz alistiktan sonra Allahim nasip ederse ins bir kaca aya hayirlisiyla baslamak istiyorum bebek calismalarina..:hulya: :hulya:

Günaydın kızlar
elara ben ilişki günümü hatırlamıyorum son adet tarihimin ilk günü 8 agustos bir gün sonrasıda olabilir :D o ay bebek düşüncemiz olmadığından hiç bir seye dikkat falan etmedık yumurtlama günü vs vs zaten bilmiyordum
Rabbim hepinizin diledigini verir inşallh :emir_bebek:

günaydın kızlar sayfalar çok ilerlemiş

truf hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı sağlıklı sıhatli büyütmeyi nasip etsin

Back
X