- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #37.901
ya ne biliyim sarı ya ben beyaz hayal etmiştimHani sonuçta yumurta akı akıntı oluyor ya öyledir diye köy yumurtası değil şehir yumurtası gibi beyaz düşündüm
d
kızlar hatırlayan varsa beni doğum yaptım, kızım çok tatlııı :) bugün 46 günlük oldu :)
şehir yumurtası diye bişi yoktur cnm
köy yada çiftlikten gelir yumurtalar.köy de yumurtlayann tavukda beyaz yumurtlayabilir.
Bu tavugun cinsine baglııı
konuyla alakası yok ama yinede dipnot geciyim dedimmm
ya genelde yumurta fabrikalarından gelenler beyaz oluyor üzerleri pembe damgalıYada bana mı hep öyle denk geldi köyden gelenlerde hep kahverengi geliyor ondan benim kafamda öyle bir şekil oluşmuş nedense köy tavuğuna bişey demedik canım istediği renk yumurtlar hayvan
neyse sen tavukların yumurtasını bırak kendi yumurtana bakk cicimm
sen sarı yumurtluyonn,yani senin tabirinle köy tavugusun senn
neyse sen tavukların yumurtasını bırak kendi yumurtana bakk cicimm
sen sarı yumurtluyonn,yani senin tabirinle köy tavugusun senn
kakuleeeee kız geldinmi ne yaptın ne ettinnn
vucudumuzda neler oluyor hiç farkında degiliz dimii
yumurtlama yumurtlama diye dört dönüyoz ama daha şeklini şemalini bilmiyozz
cokk ezberciyizz cokkkkk
ezel kakuleden haber var mı geçmişi okuyorum göremedim henüz, bugün test yaptırcaktı merak ettim
vucudumuzda neler oluyor hiç farkında degiliz dimii
yumurtlama yumurtlama diye dört dönüyoz ama daha şeklini şemalini bilmiyozz
cokk ezberciyizz cokkkkk
selam kızlar ben geldimkocaman öpüyorum şapur şupur.nasılsınız geçmişi okuyorum ama valla çok yazmışsınız hızlı hızlı geçiyorum.testimi aldım inşallah yarın sabah kalkınca yapıcam.bugün gene çok yoruldum bikaç saat ayakta kaldım eve geldiğimde gene çok az bi kahvelik vardı ama nerdeyse silik yani.evde otururken yok yorulunca oldu iki seferdir.bide sol kasığım iki gündüe nasıl belli ediyo sanki mercimek orda gibi
eee sizler neler yaptınız ??
canım test yarın sabah inşallah
selam kızlar ben geldimkocaman öpüyorum şapur şupur.nasılsınız geçmişi okuyorum ama valla çok yazmışsınız hızlı hızlı geçiyorum.testimi aldım inşallah yarın sabah kalkınca yapıcam.bugün gene çok yoruldum bikaç saat ayakta kaldım eve geldiğimde gene çok az bi kahvelik vardı ama nerdeyse silik yani.evde otururken yok yorulunca oldu iki seferdir.bide sol kasığım iki gündüe nasıl belli ediyo sanki mercimek orda gibi
eee sizler neler yaptınız ??
kız zaten 9'u adet günün değilmi????
adetini bekle bari
yani kahverengi lekelenmelerinmi geliyor??
bacım sen hamilesin yerleşme kanamsı onlarda
yorma kendini dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?