bebek cinsiyet belirleme..

gızz ezelll bi bioritim için ammaa meşgul etmişin sayfayı heeee
tek mesajda yazsana
dogum tarihi
ilişki günleri
sat
adet döngüsü
bunları sor birtanesini eksik yazanla ugraşma hiç,ne yoruyon kendiniii:130:

evet sat tarihlerim ilişki günlerini hatırlamıyorum

canım bu durumda muhtemel yumurtlama günlerin şu anki hamişliğinden bahsediyorum büyük ihtimal kız ama erkek çizginle çok yakın gitmiş birbirine

ilk kızındada kız günlerinmiş muhtemel yumurtlama günlerine göre yazdım bunları inşaAllah gönlündeki olur

gızz ezelll bi bioritim için ammaa meşgul etmişin sayfayı heeee
tek mesajda yazsana
dogum tarihi
ilişki günleri
sat
adet döngüsü
bunları sor birtanesini eksik yazanla ugraşma hiç,ne yoruyon kendiniii:130:

işte kaşınıyorum işte haklısın ne biliyim yaa pat diye milletten tarih istersem korkup kaçarlar diye çekiniyorum napçak benim doğum tarihimi bu karı diye şutlanmayalım siteden

sağol ya teşekkür ederim hayırlı evlat olsun inşallah

ayy ne cok cenenizz, varrr bi susun artık

anacım tek cümlelik mesajlar yollamışsınız ,boştan yere sayfaları ilerletmişsinizz:120:
bizim gece yaptıgımız sohbetler dolu doluu oluyorrr,okurken keyif alınıyorrr:119:

gız ben tek cumlelı k kelıme pek nadır gondermedım

sayılır yanı işin ıcınden sıyrılayım azcık

kız bernil senin çizgiler çok karışık adetinin 8. gününe kadar erkek ve erkeğe yatkın günlerinmiş adetinin 9. gün 10. ve 11. günü kız günleride denebilir nötrde denebilir çizgiler sapıtmış 12. 13. 14. günler erkeğe yatkın şimdi sen ne zaman hamiş kaldın

h.geldın canoo valla ıkı gundur gırmedıgımın acısını cıkartıym

h.b cicimm,
iyi yapıyonn .sen istedigin kadar konuşabilriisn,diettesin sana destek olmak lazım:125:

bende kıızımı cıkardım dışarı birazv durduk gelince banyo yaptırdım karnını doyurdum yattııı
benimde cok uykum varr ama yemek yapmam lazımmm

amannn kız burdadamı karısık cıkmıs

valla kaldıgımdada cok karısıkdı

cunku bılmıyom ne zaman hamıs kaldıgımı

aman burdadamı karısık

hamıs kaldıgımdada cok karısıkdı

cunku bılmıyom ne zaman kaldıgımı:18::18:

ama su var adetın sonunda kalmısımkı kese cok gec gozukmusdu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…