- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #40.801
kakulee sen nasılsın canım ağrın filan yoktur inşallah, benim bayağı zor geçmişti
hoşgeldin asii nasılsın canım
iyi akşamlar hoşgeldin milk senin ne zaman bitiyor reglin?
canım ben iyiym sen nasılsın özlemişim kız
sağol canım iyiyim valla bizde özledik
Amannn bizim düzen karıştı yaa heralde cumaya falan biter c de ben bi saçımı boyatıyım diyomm hem belkim asitik ortam yaparımne dersin yum nası takip edicen sen bende geçen ay yapamadıklarımı yapıyom bool süt yoğurt falan helva
ben de saçımı boyatıcam bu hafta halledeyim bari.ovulasyon kiti alıyım diyorum ben.tam karar veremedim canım yaa ateş ölçmede olabilir yarın unutmazsam ölçmeyle başlayalım bakalım.
ben başladım diyete off yaa bu diyet kilo aldırıyo bana
mimoza ve evrimdost sizde deneme yapmışınız, hayırlısı olsun ikiniz içinde, gönlünüzdekini versin inşallah allah
ben de saçımı boyatıcam bu hafta halledeyim bari.ovulasyon kiti alıyım diyorum ben.tam karar veremedim canım yaa ateş ölçmede olabilir yarın unutmazsam ölçmeyle başlayalım bakalım.
ben başladım diyete off yaa bu diyet kilo aldırıyo bana
tombiş anne olcaz valla
ELARA çok özledim kız nerelerdesin bitir şu işleri artıkın ....Yav nası kadınsın herbişeyin dört dörtlük kızına kazandırdığın davranışları okudumda alkışlıyorum ....temizlik on numara valla bravo cnm .
sayfaya yazcaktım kapı caldı annem geldii cıkmak zorunda kaldı cnmELARAAAA geldin mi kızz
kızlar hepinizi çooooookkkkk özlemişim yaaa yarın sabah dişçiye gideceğimm hamişkalmadan yaptırayım da neolur neolmaz sakata gitmeyeyim
elara canım benim canım benim sizi ben pekçok pekçok özledimmmm
valla canım buay korunuyorum ama mart benim ayım olacak gibime geliyor allahımın izni ile ayyyyyy neçok şey yazmışsınız bi gidiyim :87::87::87::87: okuyup gelirimmm
Kızlar iyi akşamlar nasılsınız ben şehzadeye bayıldımmmm ne tatlı yav sizden böyle şehzadeler bekliyom haaa
Elaraa girdiğinde bi ara benim bu ayki kız günlerimi yazar mısın benim doğum tarihim 16.11.1976 adet sürem 28 ama yumurtayı ateş ölçme yöntemiyle kontrol etmek istiyorum yumurtlama zamanı artıyormuş ateş öylemi cevaplarsan sevinirim
sENİN DENEME NOLDU KABARDIMI KARBONAT
cok iyi yaparsınnn demett.
bende kızıma hamile kalmadan önce dişleirmi yaptırdım,tüm tahlil tetkiklerimi yaptırdım ,demir eksiligim vardı onun için ilac filan kullanmıştım
folik aside başla bide.
hadi bakalımm inşallah cnmm
pozitif düşündügün içinn brawoo sanaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?