bebek cinsiyet belirleme..

iyi akşamlar hoşgeldin milk senin ne zaman bitiyor reglin?

Amannn bizim düzen karıştı yaa heralde cumaya falan biter c de ben bi saçımı boyatıyım diyomm hem belkim asitik ortam yaparımne dersin yum nası takip edicen sen bende geçen ay yapamadıklarımı yapıyom bool süt yoğurt falan helva

ben de saçımı boyatıcam bu hafta halledeyim bari.ovulasyon kiti alıyım diyorum ben.tam karar veremedim canım yaa ateş ölçmede olabilir yarın unutmazsam ölçmeyle başlayalım bakalım.
ben başladım diyete off yaa bu diyet kilo aldırıyo bana

Yanlız varya şehzadeyi görünce içim gitti ne tatlı yaaa bebiş istiyom artık inşallah en sağlıklısından en güzelinden inşallahhhhh

tombiş anne olcaz valla

kakulee kız bebek için ovulason testi riskli mi olur diye düşünüyorum sonuçta en iyi ihtimalle ilk pozitifi gördüğünde bile ilişkiye girmeye son versen, sakat canım yaa
belki de en geç 36 saat sonra yumurtluyorsun ilk pozitiften sonra kız bebek için uygun değil gibi

tşkelr cnmm

ELARAAAA geldin mi kızz
sayfaya yazcaktım kapı caldı annem geldii cıkmak zorunda kaldı cnm

kızlar hepinizi çooooookkkkk özlemişim yaaa yarın sabah dişçiye gideceğimm hamişkalmadan yaptırayım da neolur neolmaz sakata gitmeyeyim

cok iyi yaparsınnn demett.
bende kızıma hamile kalmadan önce dişleirmi yaptırdım,tüm tahlil tetkiklerimi yaptırdım ,demir eksiligim vardı onun için ilac filan kullanmıştım
folik aside başla bide.

hadi bakalımm inşallah cnmm
pozitif düşündügün içinn brawoo sanaa

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız ben şehzadeye bayıldımmmm ne tatlı yav sizden böyle şehzadeler bekliyom haaa

ayy bendee bayıldımm yaaa.eşimle izliyordukk bende istiyorum böle şehzade diyor:)
valla özlemişim küçük bebegiii:97:
maşallahh ne kadar güzel bi bebektir.Allah nazarlardan korusunn

mart 1-2-3-4-5-6-7-25-26-27-28-29-30-31 kız
mart 8-9 kıza yatkın

Valla artık temizliğe yardıma gelcem sen gidince buranın tadı kalmıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…