- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #41.361
ayy patatesçi ha :))
valla canım benim ben ilk hamileliğimde çok arzu etmiştim bı kızım olmasını eşim de ben de kız bebek hastasıyız:)eşim kız çocuklarını daha çok seviyo ikinci için de hiç erkek olsun havası yok..aslında benim de yok gibi tam emin değilim..bi yanım kız olsa da olur kızıa arkadaş olur diyor..bir yanım da elbette ki erkek olursa da iyi olur diyor sanki..ama yine de dediğin gibi insan olmayani gönlünden geçiriyo tabiki..ama sizleri okumadan önce ikincinin de kız olmasını diliyordum sanki..özendirdiniz beni
bende patatisçiyim artık :)) nasip tabi..
benim yumurtlama 24 ü gibi görünüyor 11. gün yani.
yani ben 19-20-21-22 gibi düüşünüyordum.
ayın 14 ünde adet oldum yarın bilemedin cumartesi biter yani denk gelmiyo bio
anam nereye gittiniz kızlar hepiniz birden
ayy patatesçi ha :))
valla canım benim ben ilk hamileliğimde çok arzu etmiştim bı kızım olmasını eşim de ben de kız bebek hastasıyız:)eşim kız çocuklarını daha çok seviyo ikinci için de hiç erkek olsun havası yok..aslında benim de yok gibi tam emin değilim..bi yanım kız olsa da olur kızıa arkadaş olur diyor..bir yanım da elbette ki erkek olursa da iyi olur diyor sanki..ama yine de dediğin gibi insan olmayani gönlünden geçiriyo tabiki..ama sizleri okumadan önce ikincinin de kız olmasını diliyordum sanki..özendirdiniz beni
bende patatisçiyim artık :)) nasip tabi..
:))hoşgeldin beyaaz melek ben de sütçüyüm sütçü
valla buna ancak patatiisciler cavep verebilirkızlar merhaba,
benim 1 kızım var önümüzdeki ay başlıcaz çalışmalara ben folik asit kullanmaya başladım..eşimede çinko hapı aldım..yumurta takibi yapıcam önümüzdeki ay..
şu vagina duşu konusunda çok kararsızım..eşim yumurta ve karbonat olayına karşı çıkıyo..napcam bilmiyom vallaa..yoksa fitil falan mı kullansam..?? hangi fitil ph arttırır..çok kararsızımmm yarrrdımmm!!!1
Kiz hemen yazdigin tarihlerde yap yarin Elaradanda sorariz sirkeli dusu kesin o biliyordur ben nasil yapildigini biliyorum ama sirke ve suyun oranini bilmiyorum neyse Pazara kadar ögreniriz degilmi ama cici
Al sana bi Ezel selami vereyim belki görürsün kiz buradayiz ya......
Senin gibi düsünmek normali olan zaten eger yok illa oglan olmali dersen ve kiz olursa büyük hayal kirikligi olabiliyor ben buna karsiyim ne diyoruz ""Tedbir Bizden Taktir Allahtan "" bizim burada paylastiklarimiz sadece sansi artirmaya yarayan yöntemler ama bizim icin hayirlisini Rabbim bilir ve ondan gelenede raziyiz kizda can oglanda ,, Ha canim gelmis ha canim gelmis basim üzre yeri var..............
kızlar merhaba,
benim 1 kızım var önümüzdeki ay başlıcaz çalışmalara ben folik asit kullanmaya başladım..eşimede çinko hapı aldım..yumurta takibi yapıcam önümüzdeki ay..
şu vagina duşu konusunda çok kararsızım..eşim yumurta ve karbonat olayına karşı çıkıyo..napcam bilmiyom vallaa..yoksa fitil falan mı kullansam..?? hangi fitil ph arttırır..çok kararsızımmm yarrrdımmm!!!1
:))
aynen öyle canım inşallah herkezin gönlüne göre öncelikle sağlıklı pırıl pırıl evlatları olur
allahım gönlümüzdekini bize hayırlı eylesin
ben yatıyorum kızlar iyi geceler size.
öpüyorum kocamanından
elara erken gitti koca çağırdı galiba ikilemeden gitti
keçiboynuzu kürünü yapıp kızı olanda cok cnm
öenmli olan zamanlama bence
cnmm yaptım yatımdaBerniL kiz nerdesin bi keki yapamadin mi daha Sehzade Mehmedi annasi BerniL Sultan hu hu
cnm cok gecmıs olsun ewet bu aralar baya salgın varYok Elaracım akşamları daha kötüyüm yarın doktora gidicem bakalım içebileceüim bişey verrse belki iyi gelir sen nasılsın temizlik az kalmış güle güle kirlet
cnm tekrar hayırlı olsun kesınlesmıs sehzademızSelam kizlar,
Umut, sen sogan kuru, corek otu bal tarcin vs. denedin mi. Ari sutu, polen karisimi da cok iyi hergun ye super yumurtlama sagliyor. Esine de keciboynuzu kuru yap ayni anda. Hayirli zamanda, saglikla gelsin oglun insh.
Ben de oglumu gordum gecen hafta.. Rabbim hepinize tattirsin, cok seker gorunuyordu, herseyi saglikli cok sukur. pipiyi de gorduk
cnm ıns en yakın zamanda atlatırsın bu donemıarkadaşlar kaç gündür giremiyorum...bulantılarım hafif te olsa devam ediyor..artık midemin bulantısından sıkıldım..ilk hamileliğimde 13-14. haftalardan sonra geçmişti..umarım bunda da geçer...bulantı ile yaşamak çok zor..yediğim her şey iğrenç geliyo...
boncuk bu hafta yanlış hatırlamıyosam 2 li teste gidecekti baktım da ilk sayfaya cinsiyeti yazmıyo..bende haftaya gidiyorum...
cnm sadece corek otu kafımı bu adet duzelımıne bızde yıyelım ozamanevet benim hep geç yumurtlardı 15.16i gün bu ay 11. çatladı çokta iyi farkettim hatta adet sürem bile kısalıyo kızlar yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olur demişti ezel takip ediyorum hafif adet sancıları var karnımda 3 güne kadar olacam o tezde doğru bence eğer öle olursa 25 güne inecek takip ediyorum kendimi
Cuma Tebriği
Bugün bayram olsun
Hüzünler dönüşsün sevince.
Rabbim yaralarımızı sarsın Rauf adıy...la
Kalbimizdeki marazları gidersin Şafi namıyla
Cumanız mübarek olsun! arkadaslar duanızda
kabul olsun ıns...
Günaydın kızlarrr nasılsınız
ıyıdır umutcum sen nasılsın
valla bende ınt acık arada bakarım sıze ortalıgı toplayım
11 de cıkmam lazım bakalım sonuc ne olcak ay cok heyecanlıyım valla
hadi bakalım canım kaç kilo verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?