bebek cinsiyet belirleme..

hoşgeldin beyaaz melek ben de sütçüyüm sütçü

kızlar merhaba,

benim 1 kızım var önümüzdeki ay başlıcaz çalışmalara ben folik asit kullanmaya başladım..eşimede çinko hapı aldım..yumurta takibi yapıcam önümüzdeki ay..
şu vagina duşu konusunda çok kararsızım..eşim yumurta ve karbonat olayına karşı çıkıyo..napcam bilmiyom vallaa..yoksa fitil falan mı kullansam..?? hangi fitil ph arttırır..çok kararsızımmm yarrrdımmm!!!1

benim yumurtlama 24 ü gibi görünüyor 11. gün yani.
yani ben 19-20-21-22 gibi düüşünüyordum.
ayın 14 ünde adet oldum yarın bilemedin cumartesi biter yani denk gelmiyo bio

Kiz hemen yazdigin tarihlerde yap yarin Elaradanda sorariz sirkeli dusu kesin o biliyordur ben nasil yapildigini biliyorum ama sirke ve suyun oranini bilmiyorum neyse Pazara kadar ögreniriz degilmi ama cici

anam nereye gittiniz kızlar hepiniz birden
Al sana bi Ezel selami vereyim belki görürsün kiz buradayiz ya......

Senin gibi düsünmek normali olan zaten eger yok illa oglan olmali dersen ve kiz olursa büyük hayal kirikligi olabiliyor ben buna karsiyim ne diyoruz ""Tedbir Bizden Taktir Allahtan "" bizim burada paylastiklarimiz sadece sansi artirmaya yarayan yöntemler ama bizim icin hayirlisini Rabbim bilir ve ondan gelenede raziyiz kizda can oglanda ,, Ha canim gelmis ha canim gelmis basim üzre yeri var..............

hoşgeldin beyaaz melek ben de sütçüyüm sütçü
:))
inşallah canım rabbim gönlüne göre verir..benimbi kızımoldu için kız çocuk bana çok kolaymış gibi geliyor nedense:))

Senin gibi düsünmek normali olan zaten eger yok illa oglan olmali dersen ve kiz olursa büyük hayal kirikligi olabiliyor ben buna karsiyim ne diyoruz ""Tedbir Bizden Taktir Allahtan "" bizim burada paylastiklarimiz sadece sansi artirmaya yarayan yöntemler ama bizim icin hayirlisini Rabbim bilir ve ondan gelenede raziyiz kizda can oglanda ,, Ha canim gelmis ha canim gelmis basim üzre yeri var..............[/QUOTE]

aynen öyle canım inşallah herkezin gönlüne göre öncelikle sağlıklı pırıl pırıl evlatları olur

valla buna ancak patatiisciler cavep verebilir

ben oğlumu 1000 tane kıza değişmem orası ayrı.ama gönül istiyo şöyle cicili bicili giydiirmek.dışarda gözüm hep kız çocuklarında.mağzaya girince önce kız kıyafetlerine bakıyorum sonra erkek bölümüne geçiyorum.
allahım gönlümüzdekini bize hayırlı eylesin

Söyle yapabilirsin simdiden basla hergün bir bardak karbonatli su ic o da vajinayi alkali yapar fitil isini bilmiyorum canim ya Elara daha cok bu konularda uzman yarin bi ona sor istersen inan bilsem yardimci olurdum ..................

:))
aynen öyle canım inşallah herkezin gönlüne göre öncelikle sağlıklı pırıl pırıl evlatları olur

allahım gönlümüzdekini bize hayırlı eylesin

Amin insaAllah diyorum dualariniza..................

keçiboynuzu kürünü yapıp kızı olanda cok cnm
öenmli olan zamanlama bence

Erkek icin net birsey soylemiyorum ama kadin icin en onemli faktor diyet, ozellikle de kiz icin. Kizin zamanlamasi ve iliski suresi kolay oldugu icin ona guvenip diyeti sallayanlarin cogu oglan oldu. Bence sıkı bir diyetle ve kilo vererek kiz cocuk ihtimali cok yuksek. adet bitiminden yumurtlamaya kadar hergun iliski (eger yumurtlamadan iki gun oncesinde kesmek yaramadiysa)

merhaba kızlar ayy lütfen benide aranıza alın topiğiniz çok eğlenceli bayıldım paylaşımlarınıza.
ben de kız istiyorum bayılıyorum kızlara.. Allah'ım izin verirse ilk olacak. 3ay önce 5,5aylık bebeğimi kaybettim ve kızdı günlerce güzel kızım diye sabahlara kadar ağladım. onun için aldığım kıyafetlerini eşyalarını hep sakladım yine kızım olur diye..şimdi yeniden başladık çalışmalara ve ben yine kız bebek aşkıyla yanıyorum lütfen bu konuda benide bilgilendirin takdir Allah'ın tabi önemli olan sağlıklı olması ama belki işe yarar denemekde fayda var...

BerniL kiz nerdesin bi keki yapamadin mi daha Sehzade Mehmedi annasi BerniL Sultan hu hu
cnmm yaptım yatımda

kucuk kızımın yazılısı vardı matamatıkden

bugun oyuzden aksam gıremedeım baya bı ders calıstık..

Canım kurban olurum yazına valla yazısı bıle super benım cnm arkadasım

ıns Rabbım hepımıze nasıp eder cnm ıns...

Yok Elaracım akşamları daha kötüyüm yarın doktora gidicem bakalım içebileceüim bişey verrse belki iyi gelir sen nasılsın temizlik az kalmış güle güle kirlet
cnm cok gecmıs olsun ewet bu aralar baya salgın var

ewe gırdımı tmm Allah sıfalar versın cnm ...
cnm tekrar hayırlı olsun kesınlesmıs sehzademız

rabbım sag salım kucagına almayı nasıp etsın ...bızede cok dua et cnm

darısı basımıza olsun ıns...AY bızde burdan dermıyızkı acaba böle ıns nasıp olur

cnm ıns en yakın zamanda atlatırsın bu donemı

ewet ya bende boncugu merak edıyom 14 subatta gıdecektı dr ama gırmedı henuz..

cnm sadece corek otu kafımı bu adet duzelımıne bızde yıyelım ozaman

hemde zayıflatma ozellıgı var corek otunun

Son düzenleme:
gunaydın kızlar nasılsınız?

bende bugun dıyetısyenıme gıdecem

bakalım onun tartısı ne söleyecek

ıns ıyı sonuclarla donerım ya

Cuma Tebriği
Bugün bayram olsun
Hüzünler dönüşsün sevince.
Rabbim yaralarımızı sarsın Rauf adıy...la
Kalbimizdeki marazları gidersin Şafi namıyla
Cumanız mübarek olsun! arkadaslar duanızda
kabul olsun ıns...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…