- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #43.441
canım genelde erkek bebek sorulduğu için onu yazmaya çalıştım,vakit bulursam kız içinde eklerim.ingilizce bilmeye gerek yok googleye in gender yaz,çıkan adresim yanında türkçeye çevir butonu var ona basarsanız bir kaç sayfa arka arkaya çevirilmiş şekilde çıkıyor..
Erkek diyetinde magnezyum yasak, potasyum ve sodyum alinmali, magnezyum ve kalsiyum yasak listesinde.
Kim cevirdi ceviriler nerede gormedim ama, bence cevirmek de buyuk emek. Google translate bazen yanlis anlam verecek sekilde tercume ediyor..
canım,erkek diyetinde bol bol soda öneriliyor ve magnezyum da soda da bol miktarda mevcut... kimse çevirmedi,ben bütün bilinen bilgilerin çıkış noktası olan amerikan sitesinin adını verdim, ingilizce bilen yararlansın isterse yazsın, bilmeyen google ın çevirisinden baksın anladığı kadar uygulasın isterse paylaşsın dedim,google a güvenemezseniz bir sözlük indirip kelime kelime bakarsınız takıldığınız yerleri..sonuçta kadın alt alta yazmış erkek için,kız için çok da anlaşılmayacak şeyler değil zaten..(ayrıca kafaya takan her türlü yararlanır bu siteden)çevirmek büyük emekse emeği harcayan kendine kullanır kimseye çevirin paylaşın demedim zaten,ben kendim çevirip anlayabiliyorum kimsenin çevirisine ihtiyacım yok..artık paylaşım yapılmayan topiğe girip bizim de bilgiye ihtiyacımız var yazan arkadaşlara yararı olsun diye yazdım..:))
hep erkek bebek için öneri sunuluyor canım ya bırde kız bebek için bişeyler koysanız size zahmet burda kız isteyenlerde var.lakin ingilizce bilmediğim için ben bakamıyorum tekrar sizden kız için öneri beklıyoruz.şimdiden teşk.
merhaba ben geldim kızlar.doğum yaptım .5 nisanda bir kızım oldu.çok kolay bir doğumdu.hepinizi özledim.şimdi girdim amam bir daha giremeyeceğim hepinizi öptüm.
doktor önce kız demişti sonra erkek dedi sonra tekrar kıza döndü galıba hımalıanınki.alllah hayırlı uğurlu etsin.
allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etin herkese.himalia arkadaşada öyle.güle güle büyütsün yavrusunu..
esmen sen nerdesin yaa.hiç gözükmüyorsun,,,
allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etin herkese.himalia arkadaşada öyle.güle güle büyütsün yavrusunu..
bune ya kaçtane göndermışım hahahaha
erkek bebek için;(anne adayının kullanacağı)
-evening primrose oil(çuha çiçeği yağı)içeren tabletler
-guaifenesin içeren balgam söktürücü öksürük ilaçları(brodil vs.gibi)balgam söktürücü ilaçlar servikal mukusunda incelmesini sağlayarak y hücrelerinin rahat geçişlerini temin ediyor.
kız bebek için;
-kızılcık içeren vitamin takviyeleri
-sudafet
-lydia pinkham adlı bitkisel kür(bunun içeriğinde ne olduğunu bulamadım ama adet dönemi ağrılarına iyi gelen çeşitli bitkiler olduğunu düşünüyorum,ayrıntıları bulunca yazacağım)
çok teşekkürler paylaşımın için.sabırsızlıkla beklıyorum başka bilgileri.fakat anlamadım bu ilaçları içecek miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?