- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #43.541
Akvaryumcularda var bu kağıt. Ph ölçer ise nette satılıyor. Ancak dijital ölçeri tavsiye etmiyorlar. İyi değilmiş. Sen bence kağıdı al dene. Ucuz diye biliyorum. Bu arada kaç çocuğun vardı?
bir kızım var 3 yaşında.fakat 2 çocuk düşünüyorum o yüzden önemli benim için tabi hayırlısı her şeyin.nasıl ölçülüyor ve ne yapılıyor dedeim ya biraz bu konuda cahilim.sadece ph dengesi yüksek su içiyorum
valla matematiğin bulduğu yazı bir makale.yani öle internetten yarım yamalak toplanan bilgi değil.bilimsel ortamda araştırılmış bi olay.zaten farkındaysanız çoğu dr yum öncesi sonrası bunlara takılmayın deyip duruyor.demekki boşuna değil.bence yum sonrası vede diyet ayrıca yumurtanın yükünü değişti rmek önemli olan.bunuda matematik geçmiş sayfalarda çok ii anlattı...
bakalım bende şoktayım.gerçekten çok değişik bi araştırma ve sonuçlarda şaşırtıcı
Canım vajen akıntısını kağıda sürüyorlar ama ben net bilmiyorum. Ama dur senin için öğrenmeye çalışayım.
matematik diyet yum sonrası ilşki ve bio ritim denedi...bildiğim kadarıyla...
zaten bizlerde bunları yapıcaz.başka kesin yöntem yok...bio ritmi biraz salıvermiştim ama bu son tablo canımı sıktıaslında.yum sonrasını bulmakla iş biter sanıyordum açıkçası
cok ırdeledıkce neler cıkacak daha bence matamatıgın yontemını uygulasak kafı ya
Arkadaşımın yazdıklarını aynen aktarıyorum. kagitin icinde renkler var sayilar birde, vajinandan aldığın akıntıya değdir yeterli miktarda. Akıntım yetersiz diyorsan bol su iç özellikle adet sonrası o zaman akıntı çoğalır. Kagiti icinde 10 snye kadar beklet cikar ve renklerle karsilastir...
sana dr ultrason muayenelerinde satınla uyumlu demedimi yada geç döllenmemi dediki.
çünkü bazı organizmalar bhcgyi az bazıları fazla salgılar ki erkek bebeklerde daha az salgılandığıda söyleniyor...önemli olan rutin ultrason muayenelerinde gs ve crl ölçümlerinin sata göre uyumu.eğer arada bi uyumsuzluk varsa dr geç döllenme diyebiliyor...sana cinsiyetini öğrenene kadar bebeğin son regl tarihine uyumu hakkında birşey söylemedimi...
ayrıca yum önce erkek olmaz diye birşey yok zaten.bebeğin hayırlı olsun:)
hmm..hayırlısı.allahın dediği oluyor zaten.ne yapsak boş..bunu çok ii bilenlerdenim zaten
hatiracım nerden kaça aldın..
cok ırdeledıkce neler cıkacak daha bence matamatıgın yontemını uygulasak kafı ya
anladım canım ph yüksek çıkınca mı ilişki olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?