- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #43.661
arkadaşım ihşallah allah sanada nasip etsin
benim yaptığım şey dua ve namaz ilişki öncesi namaz kıldım sonrası ve sonrasında her akşam yasinler dualar okudum adaklar adadım yağmur yağarken camın önünde seslee istedim rabbimden yolda yürürken arabada giderken secdede iken aklına nezaman gelirse sadece istedim sadakalar verdim yardım ettim başkada hiç bir şey yapmadım allahımın kabul edeceğinden emindim hepte öyle dedim allahım dualarımı kabul edeceğinden yana şüphem yoktur dedim ama yinede olmaz gibi geliyordu çünkü bir oğlun varken bir kız bir kızın varken bir oğlun olmasını istemek çokkkk güzel birşey ama insana olmaz gibi geliyor ama oluyormuş işte inanınki istemesini bilin sadece
iki kere adet bitimi olmuştu ilişki birde tam yumurtlama günümdü sanırım çünkü kasıklarım ağrıyordu
hayırlı uğurlu olsun canım, darısı bizim de başımıza inşallah, ben kızımdan sonra erkek istiyorum 2. bebğimi , ama en önemlisi sağlıklı olması tabi ki, Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin..
kuzey missifa erkek beek icin size ozel isey diycem ama burda olmaz biraz ayipa kacar
msni bversem ekleseniz
oorrkkiiddeemm@hotmail.com
bu ara yasakmi acaba mail
banlnmiyim modlar banlamadan once uyarinn neolur
bugun ruyamda bi oglum olmus ama nasil mutluyum alatamamm kizlarr
gercek gibiydi
acaba grcek olurmu o gunler
kuzey missifa erkek beek icin size ozel isey diycem ama burda olmaz biraz ayipa kacar
msni bversem ekleseniz
oorrkkiiddeemm@hotmail.com
bu ara yasakmi acaba mail
banlnmiyim modlar banlamadan once uyarinn neolur
cnm bana burdan özel mesaj atsan olmazmı ben msne kullanmıyom
tskr ederim anlayisiniz icin bidaha olmaz emin oluncnm tasadüf eseri gördüm msj ini .msn adresi vermek yasak cnm malesefki özelden verebiliyorsun ama
ıns gercek olur cnm ruyan ruyası bıle cok guuzel dımı
tabiki bulabilirsiniz...su satan ve havuzculuk yapan bi yer var burda,ben ordan aldım.siz netten de alabilirsiniz.yada büyük su şirketlerinden ricaedin size getirtsinler...
ben diete başlamadan önce ve her hafta iki kere ölçüm yaptım.hepsini not ettim..
hem kendimi hem eşimi...
KIZLAR SIK ILISKI ILE OGLULLARIMA HAMILE KALDIM bakalim simidede hamiyleyim sanki buda sik iliski sonuc ne olacak
hayırlı olsun gurbetcim...duymamıştım hamile olduğunu,kaç aylık yada daha yeni mi.?..
slm matamatıkcım cnm ben lımonatayı sorcam ıcıne tatlandırı veya seker koydunmu ?
arkadaşım ihşallah allah sanada nasip etsin
benim yaptığım şey dua ve namaz ilişki öncesi namaz kıldım sonrası ve sonrasında her akşam yasinler dualar okudum adaklar adadım yağmur yağarken camın önünde seslee istedim rabbimden yolda yürürken arabada giderken secdede iken aklına nezaman gelirse sadece istedim sadakalar verdim yardım ettim başkada hiç bir şey yapmadım allahımın kabul edeceğinden emindim hepte öyle dedim allahım dualarımı kabul edeceğinden yana şüphem yoktur dedim ama yinede olmaz gibi geliyordu çünkü bir oğlun varken bir kız bir kızın varken bir oğlun olmasını istemek çokkkk güzel birşey ama insana olmaz gibi geliyor ama oluyormuş işte inanınki istemesini bilin sadece
iki kere adet bitimi olmuştu ilişki birde tam yumurtlama günümdü sanırım çünkü kasıklarım ağrıyordu
koyabilirsin bence...ben eşim için yaptığımda koyuyordum,kendime de çok az yada hiç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?