- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
hem kurunu yaptın hemde pekmezınımı ıcırdın karabıberım
Adamlara yazık kızzzzz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gamzecim 1 kızım var 6 yaşında . kafam karıştı çinko sperm sayısını arttırmak için değilmiydi , alınmazsa sperm sayısı yine de fazla olmazmı acaba . çünkü cinsel perhiz durumu varya . sperm sayısı zaten artmazmı /
gamzecim 1 kızım var 6 yaşında . kafam karıştı çinko sperm sayısını arttırmak için değilmiydi , alınmazsa sperm sayısı yine de fazla olmazmı acaba . çünkü cinsel perhiz durumu varya . sperm sayısı zaten artmazmı /
ben sanırım temmuzda bebiş yapcammkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ve uzakta bi dr. buldum.gidip rica etcem çatlama iğnesi vursun die ama korkuyorum tersler die.neyse şansımı deniyim.eşim bu ay yurt dışına çıkacak.temmuzda geliyor ve bizzzzzz...çalışmlara başlama kararı aldık.
şunu sorcam.iğne vurulduktan sonra ki 38. saat mi,çatladıktan sonra 38. saat mi??????????????????
elaracim bak canim cook guzel bi konu acmissin
ama gelen olumsuz cevaplari gorme dedim sana inan bana kapanir yazik etme cok guzel bi topik olduu
matematikk
canim ingilizce cooookkk buyuk bir site var orada herkes oglani yakaladi in gender diye senin ingilizcen guzel bi gozatarmisin orayaa
igne vurulduktan sonraki 38-44 saatler arası
cok sıcaklarda hamile kalacaksın
eşin cok sıcaga maruz kalmasın.cok sıcak duş almasın.
hadi bakalımmm hayırlısı olsun hakkınızdaa.bizleree örnek olacaksınızz.inşallahhh oglunuzz olurr
elaracim bak canim cook guzel bi konu acmissin
ama gelen olumsuz cevaplari gorme dedim sana inan bana kapanir yazik etme cok guzel bi topik olduu
matematikk
canim ingilizce cooookkk buyuk bir site var orada herkes oglani yakaladi in gender diye senin ingilizcen guzel bi gozatarmisin orayaa
spermi artırmak ve sperm hızını artırmak için keçiboynuzu kürü.
elara yaz bacım.
ilişkiyi yumurtlama gününe denk getirsek bile sper hızı düşükse döllenme yumurtlama gününden çok sonra gerçekleşebilirmiş. bu da 7 -8 günü bulurmuş
matematik benim doktorum çatlatma iğnesi yaparsak iğne yapıldıktan 38-40 saat sonra ilişki dedi . sen de sor bakalım .
matematik evde köy yumurtası var . 12 tane . ama yaklaşık yumurtlama günümde 12 gün dolata durmuş olacak . acaba 12 gün yeterli olurmu
birde hem yumurta akını hemde karbonatlı duşu yapmanın zararı olurmu acaba_
doktorum 3 kereden fazla olmamak kaydıyla karbonatlı duşu yapabilirsin dedi ?
yumurta akı seni korkutmasın canım.ebrunun dediği sitede kadınlar bu yumurta akını yapmayaı dövcekler nerdeyse...........:roflol:
öncesinde karbonatlı duşu yap,sonra yumurtayı...her gün de ph .ını yaz .bizimlede paylaş tamam mı...9 un üstünde olmalı.en son ilişkiden yaım saat önce yaparsın,ölçersin ph.ını.Gerisi Rabbime kalmışopuyorumnanaktan