bebek cinsiyet belirleme..

gamzecim 1 kızım var 6 yaşında . kafam karıştı çinko sperm sayısını arttırmak için değilmiydi , alınmazsa sperm sayısı yine de fazla olmazmı acaba . çünkü cinsel perhiz durumu varya . sperm sayısı zaten artmazmı /

yaa ben bu forumda bi kadının yazdıgı yazıyı okumuştum ama ne kadar dogru bilmiyorum
çinko eksikligi görününen erkekelrin, erkek cocugu olma şansı azalıyor
diye yazmış
ama çinko eksiligi içinde maden suyu öneriliyor.sen eşine bol bol maden suyu içir mutlaka

soğan kürü: kolay hamile kalma kürü
15 günlük günde 2 defa içilecek.----

Kadınlar için
Zaman zaman geçmişte araştırdığım bir bitkiye tekrar tekrar geri döner, yeni elde ettiğim deneyimlerimin ışığında onu tekrar araştırmaya başlarım. Kuru soğanın rahim ve yumurtalıklar üzerinde nedenli etkili olabildiğini buldum. Onu, 2009 un bitkisi olarak tanıtmayı düşünüyordum ki, yaşlılığa bağlı eklem kireçlenmesini ortadan kaldırıcı bitkiyi buldum. Bu nedenle 2008 in son aylarında kuru soğanın bu potansiyel gücünü erken açıklamayı daha uygun buldum.

Kuru soğan, polykistik Over Sendromu (PCOS) yaşayan bayanların imdadına yetişen mükemmel bir destekleyici ve yardımcı tedavi imkânı sunmaktadır. Erken menopoza giren bayanların da imdadına yetişebilmektedir. Küçük ve orta çaplı miyomu olan bayanlar da kuru soğan küründen istifade edebilirler.

Polikistik over şikâyeti olanlar, büyük bir olasılıkla kürü uygulamaya başladıktan bir-iki gün sonra beyaz-sarı renkte bolca akıntı yaşamaya başlayabilirler. Uzun zamandan beri adet (regl) görmüyorlar ise, adet görmeye başlayabilmektedirler. Aynı şekilde menepoza yeni girmiş bayanlar da tekrar düzenli adet görmeye başlayabilmektedirler. Rahim duvarı incelmesi olan bayanların rahim duvarlarının kalınlaşmasında da etkilidir. O sanki, kadınların rahim ve yumurtalıkları için yaratılmış bir sebze…

Endometrioma (çikolata kisti), rahimin içini döşeyen zar tabakasının (endometrium) yumurtalıklarda bulunması ve her adet döneminde kanayarak kistik yapı oluşturmasına denir. Bu kistin içi, kahverengi kıvamlı sıvı ile doludur bu nedenle çikolata kisti de denir. Hastalar hekimlerine kısırlık, sancılı veya ağrılı adet görme, ilişki esnasında ağrı görme veya fazla miktarda adet görme şikâyeti ile başvururlar. Başlangıç evresinde olan endometrioma tedavisinde de oldukça güçlü bir yardımcı tedavi imkânı sunar.

Kür: Polykistik over’e, erken menopoza ve miyomlara karşı
ıki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverenkli ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.

elaracim bak canim cook guzel bi konu acmissin
ama gelen olumsuz cevaplari gorme dedim sana inan bana kapanir yazik etme cok guzel bi topik olduu
matematikk
canim ingilizce cooookkk buyuk bir site var orada herkes oglani yakaladi in gender diye senin ingilizcen guzel bi gozatarmisin orayaa

taz sıkılmış havuç suyu çocukların zekasını açıyormuş ( madem doğuracağız bunu da öğrenelim

can eriği havızayı kuvvetlendiriyor :) ayyy ben de neleri yazıyorum yaa kızmayın hee

gamzecim 1 kızım var 6 yaşında . kafam karıştı çinko sperm sayısını arttırmak için değilmiydi , alınmazsa sperm sayısı yine de fazla olmazmı acaba . çünkü cinsel perhiz durumu varya . sperm sayısı zaten artmazmı /

cnm artarda karabıberın dedıgı gıbı dayanıklı olması lazım dusun genede bılmıyomkı yada dr ac sor bı ıstersen

ben sanırım temmuzda bebiş yapcammkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ve uzakta bi dr. buldum.gidip rica etcem çatlama iğnesi vursun die ama korkuyorum tersler die.neyse şansımı deniyim.eşim bu ay yurt dışına çıkacak.temmuzda geliyor ve bizzzzzz...çalışmlara başlama kararı aldık.
şunu sorcam.iğne vurulduktan sonra ki 38. saat mi,çatladıktan sonra 38. saat mi??????????????????

igne vurulduktan sonraki 38-44 saatler arası
cok sıcaklarda hamile kalacaksın
eşin cok sıcaga maruz kalmasın.cok sıcak duş almasın.
hadi bakalımmm hayırlısı olsun hakkınızdaa.bizleree örnek olacaksınızz.inşallahhh oglunuzz olurr

ama gelen olumsuz cevaplari gorme dedim sana inan bana kapanir yazik etme cok guzel bi topik olduu
matematikk
canim ingilizce cooookkk buyuk bir site var orada herkes oglani yakaladi in gender diye senin ingilizcen guzel bi gozatarmisin orayaa

he he he..ebru anacım bildiğim herşeyi ordan öğrendim zatiiiii:lepi:

ama bu aralar pek girip okuyamıyorum.gerçekten derya deniz bi site yaa.....orda kız bebek isteyenlerde ne uğraşıyolar.....hani bize erkek bebek istiyoz die kızanlar varya bide onları görseler...oooo

matematik benim doktorum çatlatma iğnesi yaparsak iğne yapıldıktan 38-40 saat sonra ilişki dedi . sen de sor bakalım .
matematik evde köy yumurtası var . 12 tane . ama yaklaşık yumurtlama günümde 12 gün dolata durmuş olacak . acaba 12 gün yeterli olurmu
birde hem yumurta akını hemde karbonatlı duşu yapmanın zararı olurmu acaba_
doktorum 3 kereden fazla olmamak kaydıyla karbonatlı duşu yapabilirsin dedi ?

igne vurulduktan sonraki 38-44 saatler arası
cok sıcaklarda hamile kalacaksın
eşin cok sıcaga maruz kalmasın.cok sıcak duş almasın.
hadi bakalımmm hayırlısı olsun hakkınızdaa.bizleree örnek olacaksınızz.inşallahhh oglunuzz olurr

ya eşim istyo zaten de ben aslında kış düşünüyodum da yazın koca karınla dolaşmasıda çok zor ya.doğum yapmasıda....yza kalsam bahara doğursam en idealihem işten izin alcam ya o da i olurdu.ama ion olaylarını dikkate alıırsam kış olmalı tabiii

matematikk

arada öle parazitler cıkacaktır, onları burdan uzak tutmak için gereken cevapları yeri geldiginde vermek lazım.yoksa içime dert olur:))

spermi artırmak ve sperm hızını artırmak için keçiboynuzu kürü.

elara yaz bacım.

ilişkiyi yumurtlama gününe denk getirsek bile sper hızı düşükse döllenme yumurtlama gününden çok sonra gerçekleşebilirmiş. bu da 7 -8 günü bulurmuş

spermi artırmak ve sperm hızını artırmak için keçiboynuzu kürü.

elara yaz bacım.

ilişkiyi yumurtlama gününe denk getirsek bile sper hızı düşükse döllenme yumurtlama gününden çok sonra gerçekleşebilirmiş. bu da 7 -8 günü bulurmuş

akşam tekrar güncellicem sayfayı cnm
yazdıgın mesajları eklicemyerimseniben

matematik benim doktorum çatlatma iğnesi yaparsak iğne yapıldıktan 38-40 saat sonra ilişki dedi . sen de sor bakalım .
matematik evde köy yumurtası var . 12 tane . ama yaklaşık yumurtlama günümde 12 gün dolata durmuş olacak . acaba 12 gün yeterli olurmu
birde hem yumurta akını hemde karbonatlı duşu yapmanın zararı olurmu acaba_
doktorum 3 kereden fazla olmamak kaydıyla karbonatlı duşu yapabilirsin dedi ?

yumurta akı seni korkutmasın canım.ebrunun dediği sitede kadınlar bu yumurta akını yapmayaı dövcekler nerdeyse...........:roflol:

öncesinde karbonatlı duşu yap,sonra yumurtayı...her gün de ph .ını yaz .bizimlede paylaş tamam mı...9 un üstünde olmalı.en son ilişkiden yaım saat önce yaparsın,ölçersin ph.ını.Gerisi Rabbime kalmışopuyorumnanaktan

oylemii canim yaaa ziraa bu bilgiler bos degil birde bir arkadasim aciklamisti bana
kadinin ve erkegin kullandigi vitaminler varmis o sitede o vitaminler sonucu kadininki 8. erkegin p h i 8.5 9 a cikmis bende not edili ama yurtdisindayim bulamadim tr yede vardir daha dogrusu tam arastirmadim desem

elaramm bosver kuzum bize bilgi lazimm gorme en guzel cevap onlara

yumurta akı seni korkutmasın canım.ebrunun dediği sitede kadınlar bu yumurta akını yapmayaı dövcekler nerdeyse...........:roflol:

öncesinde karbonatlı duşu yap,sonra yumurtayı...her gün de ph .ını yaz .bizimlede paylaş tamam mı...9 un üstünde olmalı.en son ilişkiden yaım saat önce yaparsın,ölçersin ph.ını.Gerisi Rabbime kalmışopuyorumnanaktan

matamatıkcım yumurtayı kabugundan nasıl ayırıp koyazac kız buzluga kırılmazmı ıcı bıde nasıl ph mızı olcuzez cnm ya acıklarsan sevınırım

Back
X