bebek cinsiyet belirleme..

kardeşimin erkekti bebği ama 4.5 aylıkken karnında öldü normal doğum yaptırdılar bebğide gömdük cnm çok zor günlerdi ahh mafoldumben
o duyguyu bılıorum benımde ablamın bebegı 2 aylıkken karnında olmustu ama onun ılgınctı adetı gecınce kan testı yabtırdı bebek cıkmadı 8 gun gecınce yıne yabtırdı cıkmadı oda hastalanmak ıcın ılaclar ıctı sonra dr gıttı hamıle ama bebegın bı tarafı bı tarafına gore daha az gelısıyormus her ıste bır hayır vardı sımdı 3 yasında dunya tatlısı bı kızı var

kardeşimin 2.kaybı 2 senelik evli bugün ona hamileyim derken çok çekindim..

salı çağırdı cnm ultrasonla bakım dedi..zaten değerim yüksek ters bişey olurmu acaba?

normalde degerinin katlanarak artması lazım.artmazsa sorun olabilir.
ama senin degerin ilk etapta güzel cıkmış maşallah
ece muhtemelen alttan bakcak doktorr
ben senin yerinde olsam 7-8 haftalıkken giderdim.mümkün oldugunca alttan baktırmamaya calış.
şuan gitsen kalp atışını duyamazsın.yapacagı tekrar kan testi ve keseyi görmekk
bide folik filan yazcaktır.kalp atışını duyuncada tam kan ve idrar tahlili yapar sana

Son düzenleyen: Moderatör:
bırde kızlar ıdrarınızın rengı nasıl mesala ben gunduzlerı 3 4 kere cıkyıorum sapsarı buyuk ıhtımal su ıcmedıqımden ama ıftardan sonrakıler bembeyaz hıc cıs gıbı deqıl oda cok su ıctıgımden herhalde

duramam okadar sabredemem keseyi bi görsem rahatlıcam gibi

bakın kızlar elara söz verdin erkeklerimizi doğurunca buluşacağız he tamammı
ah bı dogsunda soz :)
bu arada elaraya katılıyorum alttan baktırma sımdı gormeyecegı ıcın kesın alttan bakıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…