- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #9.441
o duyguyu bılıorum benımde ablamın bebegı 2 aylıkken karnında olmustu ama onun ılgınctı adetı gecınce kan testı yabtırdı bebek cıkmadı 8 gun gecınce yıne yabtırdı cıkmadı oda hastalanmak ıcın ılaclar ıctı sonra dr gıttı hamıle ama bebegın bı tarafı bı tarafına gore daha az gelısıyormus her ıste bır hayır vardı sımdı 3 yasında dunya tatlısı bı kızı varkardeşimin erkekti bebği ama 4.5 aylıkken karnında öldü normal doğum yaptırdılar bebğide gömdük cnm çok zor günlerdi ahh mafoldumben
kan yabmam ozaman kan benı cok uzuyor cıkmassa ama soz test alıp yabıcam kendıme test bıle almadım ınan sırf kızqın olduqumdan
bananee sende yapcan:))
kan yabmam ozaman kan benı cok uzuyor cıkmassa ama soz test alıp yabıcam kendıme test bıle almadım ınan sırf kızqın olduqumdan
ece doktora nezamn gitcen??
bi kac güne tekrar kan testi yaptır bence.bakalım degerin yükselmişmii
idrarda çıkmaz senin .valla içime çok pis doğuyor sen ve elara hamilesiniz..:Saruboceq:
kardeşimin erkekti bebği ama 4.5 aylıkken karnında öldü normal doğum yaptırdılar bebğide gömdük cnm çok zor günlerdi ahh mafoldumben
o duyguyu bılıorum benımde ablamın bebegı 2 aylıkken karnında olmustu ama onun ılgınctı adetı gecınce kan testı yabtırdı bebek cıkmadı 8 gun gecınce yıne yabtırdı cıkmadı oda hastalanmak ıcın ılaclar ıctı sonra dr gıttı hamıle ama bebegın bı tarafı bı tarafına gore daha az gelısıyormus her ıste bır hayır vardı sımdı 3 yasında dunya tatlısı bı kızı var
de gettt
ovulasyon testinin içindeee yokmu gebelik testi:)
Elara bacım ne dıyor bu gıs bız eylul ekım dıoruz ıcıne pıs doguyormus soyle bakem ıcınden gecenı kızmı doguyor erkekmı :)))
de gettt
ovulasyon testinin içindeee yokmu gebelik testi:)
kardeşimin 2.kaybı 2 senelik evli bugün ona hamileyim derken çok çekindim..
ben BU AY HAMİLE KALANLARIN HEPSİNİN OĞLU OLACAĞINA İNANIYORUM...
salı çağırdı cnm ultrasonla bakım dedi..zaten değerim yüksek ters bişey olurmu acaba?
ıns oyledır ıns hepınızın hepımızın olur aminnnnnnnnn
ben bırsey ıtıraf edıyımmı o testler bırbırıne benzıordu ben ovulasyon dıe onları yabınca fark ettım ama gıder alırım yarın
normalde degerinin katlanarak artması lazım.artmazsa sorun olabilir.
ama senin degerin ilk etapta güzel cıkmış maşallah
ece muhtemelen alttan bakcak doktorr
ben senin yerinde olsam 7-8 haftalıkken giderdim.mümkün oldugunca alttan baktırmaya calış.
şuan gitsen kalp atışını duyamazsın.yapacagı tekrar kan testi ve keseyi görmekk
bide folik filan yazcaktır.kalp atışını duyuncada tam kan ve idrar tahlili yapar sana
normalde degerinin katlanarak artması lazım.artmazsa sorun olabilir.
ama senin degerin ilk etapta güzel cıkmış maşallah
ece muhtemelen alttan bakcak doktorr
ben senin yerinde olsam 7-8 haftalıkken giderdim.mümkün oldugunca alttan baktırmaya calış.
şuan gitsen kalp atışını duyamazsın.yapacagı tekrar kan testi ve keseyi görmekk
bide folik filan yazcaktır.kalp atışını duyuncada tam kan ve idrar tahlili yapar sana
ah bı dogsunda soz :)bakın kızlar elara söz verdin erkeklerimizi doğurunca buluşacağız he tamammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?