bebek cinsiyet belirleme..

normalde 21-35 arası olması lazım.21 az 35 fazla ise doktora görünmek lazım

ee 500 ün üstüne zaten binanın sallanması lasım kaydirigubbakcemile :roflol:

hahaha bizimkiler genelde sallantılı oluyor zaten.

kız allah senı valla yalannnnn:):):):) 3 cocukla gun asırı duyda ınanmaaaaaaaaaaaaaa:):):):) aksama elara yok anlasıldı sohbette heheheheheh:):):):):

hadi hadiiii.daha dün gece duşumu aldım geldimm der gibi sırıtmıyormuydunn :))
bende sen gibi akşam duşumu alır gelirimmkaydirigubbakcemile3

bluzi çıkarttım sütyenle oturuyorumm içerde okadarr sıcakkkkkkkk buliz deyse yanıyorumm ne olacak böyleee

vantilatör filan yokmu evde.kafasını yukarı kaldır senide carpmazzz.ev serinelr birazz
hamileyken bide daha cok ateşli olunuyor.bide hava sıcak olunca işkence oluyorrrr
allah yardımcın olsunnn

süper yaaaa

ama bir şey dicem canım bende haziran ayında dr. gittim. kısaca özetliyim evlenene kadar adetlerim çokk düzenliydi. evleneli takvimimden de anlaşıldığı üzre 1 sene oldu. ve bu bir senin yalnızcaa 4 ayı falan düzenli geldi. genelde heppp 40 günde bir falan oldu. çok sıkıntı veriyordu. işte dr. gittim PKO olabileceğimi söyledi. bir sürüü test verdi. şimdi ben marmarisde yaşıyorum buraya gelin geldim burda o testler hastanede yapılmıyor. özelde de 350 tl dedi. yaptıramadım birde yumurtlama günümde yatırmam gerekiyordu olmadı işte. ama dr. sonraki 2 ay sadece 2 şer gün gecikerek geldi. sanırım korktu hahaha. şimdi pko düşünmesinin sebebide düğünden sonra 10 kilo aldım. ondan olabilir dedi. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda kızlar boshayallersmile

herkes değil ama genelde.
hımm anladım canım yerimseniben

inşallahhh.Allah gönlüne göre versin
günün gectimi?

evet cnm genelde erkek cocuk isteyen var burda.

sen ne istiyon ilk bebegini.varmı gönlünden gecen

biz eşimle çokkk kız istiyoruz :kedi: allah önce sağlık versin ama inş gönlümüze göre olur opuyorumnanaktan

valla sorma napcamı bilemiyorum çok mutluyum ..valla belim ağrıyordu,tenimde bir koku vardı (ter kokusu değil:))) göğüslerimde sızlama kokuya hassasiyet bukadar şimdilik.dr hanım ölücekmiyim:))))):sm_cool:

yorgunluk varmıydıı canımm ben çokk yoruluyordum nefes nefese kalıyordum sankii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…