bebek cinsiyet belirleme..

amin cnm

ayy ben yalnış yazmışım 2. cocugun yazacaktım:)
hehe belkide Allah söyletmiştir 3 cocuk ideal

hahahaha...allah isteyene versin canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sen bakma benim buraya yazdığıma,konu ilgimi çekti de ondansırnaşık şey...yoksa ikinci çocuğa bile cesaretim yokgamyoncuiremsu3.yü düşünemiyorum bilekafamçokkarıştı
allah herkese hayırlısını nasip etsin diyelim tekrar:Saruboceq:
öperimkaydirigubbakcemile3

evet limon ve portakal alkali yapar ....erkek bebek dietlerinde bol bol limonata ve portakal suyu vardır zaten..

Lemon or lime water: Lemons and limes are acidic out of the body. But once consumed they have a chemical reaction with the acidic in the stomach that make them super alkaline. When ttc you want to drink 66-120+ oz of water a day, so why not make it lemon? You can use any form of lemon (fresh or bottled) and you add enough till you can taste it. Lemon is more alkaline than lime however; lemon has just a little less calcium than lime. burda d bahsettiğine göre limon vucut dışındaasidik özellik gösterirken,vucut içinde ki kimyasal reaksiyonlar sonucunda çok ii alkalin özelliği gösteriyorlarşakkıdı

evet limon ve portakal alkali yapar ....erkek bebek dietlerinde bol bol limonata ve portakal suyu vardır zaten..

Lemon or lime water: Lemons and limes are acidic out of the body. But once consumed they have a chemical reaction with the acidic in the stomach that make them super alkaline. When ttc you want to drink 66-120+ oz of water a day, so why not make it lemon? You can use any form of lemon (fresh or bottled) and you add enough till you can taste it. Lemon is more alkaline than lime however; lemon has just a little less calcium than lime. burda d bahsettiğine göre limon vucut dışındaasidik özellik gösterirken,vucut içinde ki kimyasal reaksiyonlar sonucunda çok ii alkalin özelliği gösteriyorlarşakkıdı

bilgi için tşk.
vagi-c tableti hakkında ne düşünüyorsun.
vajinayı alkali yapma özelligi varmıdır.yada erkek cocuga katkısı ne.google yabancı sitelere yönledirdi ama tercüme yapamadım tabi
sende var ingilizce bi bakarmısın.

The Effect of Vitamin-C Vaginal Tablets (Vagi-C(R)) in Patients with Each Vaginitis in Pregnancy and in Normal Pregnant Women.

Hoh JK, Cho HJ, Chung SR, Moon H, Park MI.OBJECTIVE: The purpose of this study is to evaluate the effect of Vitamin-C vaginal tablets on vaginal pH and vaginitis symptoms of pregnant women.
RESULT: Mean vaginal pH values for the pathology group decreased significantly from 4.9 to 4.2. Pathologic findings of each infection were also improved without specific treatment. Bacterial vaginosis disappeared in 80.0% (8/10) of patients.

yukarıda bi araştırmadan bahsediyor.yapılan araştırmada normal hamile kadınrvajen p.h ın ortalama 4.9 dan 4.2 ye düşürüldüğü söyleniyor bu ilaç sayesinde.Aslında ilaç c vitamini diğer adıyla absorbik asit...4.2 tam kız p.h si... site adresi veremiyorum.koreamed yazarsanız araştırma çıkar...

ayrıca bi başka sitede şun okudum.mesela korunuyordunuz bi aksilik oldu içinize boşalma oldu.ilşkinin heme akabinde 2 tablet bundan atmak vajinayı aşırı asitleştirip spermlei öldürüyor......yani benim anladığım kadarıyla vagi- c vajinayı asitleştiriyor.

hee neden bera nın dr si vermiş olabilir bu tableti ...yukarıda bahsettiğim araştırmada vajid ki bakterileri % 80 yok ediyormuş.ondan olabilir...

cok sagol matematikk
bende aynen yazdıgın gibi düşünmüştüm senin mesajında teyit etti kafamda soru işareti kalmadı.ama yinede berranın doktorunun bu ilac hakkında söliyeceklerini de merakk ediyorum bencede enfeksiyon yada bakteri için vermiştir.
cünkü içeriginde aktif madde asorbik asit.ve bu vajinayı asidik hale getiriyor

eger bu ilacın sperm öldürme etkiside varsa süpermiş
ertesigün hapı kullanıp hormonları bozmaktansa vagi-c den 2 tane içmek daha mantıklı

ben üst üste bir kız bir erkek ikizlere hamile kaldım ama mikroenkeksiyonlaydı..ıki kez ikiz olması ve farklı cinsiyetler olması tamamen tesadüftü..teki bile tutmama ihtimali çok fazlaydı..yumurtalık rezervim çok çok az,rahim sorunlu,eşimin sperm sayısı iç açıcı değildi..
Çocukluğumdan beri hep kız-erkek ikizlerim olmasını hayal ettim,diledim,dua ettim..
Kimbilir benimki sadece Allahın ettiğim duaları kabul etmesiydi :)
bu yüzden aklıma geldikçe şükrediyorum..
Herkes sağlıkla kucağına alsın..Aylardır hastanede yatıyorum,Allahım çocuk sahibi olmak için didinen tüm insanların emeklerinin mükafatını versin inşallah..:emir_bebek::Saruboceq:

ben üst üste bir kız bir erkek ikizlere hamile kaldım ama mikroenkeksiyonlaydı..İki kez ikiz olması ve farklı cinsiyetler olması tamamen tesadüftü..teki bile tutmama ihtimali çok fazlaydı..yumurtalık rezervim çok çok az,rahim sorunlu,eşimin sperm sayısı iç açıcı değildi..
Çocukluğumdan beri hep kız-erkek ikizlerim olmasını hayal ettim,diledim,dua ettim..
Kimbilir benimki sadece Allahın ettiğim duaları kabul etmesiydi :)
bu yüzden aklıma geldikçe şükrediyorum..
Herkes sağlıkla kucağına alsın..Aylardır hastanede yatıyorum,Allahım çocuk sahibi olmak için didinen tüm insanların emeklerinin mükafatını versin inşallah..:emir_bebek::Saruboceq:

amin cnm
sende sag saglim al yavurlarını kucagına inş
Allah yardımcın olsun

arkadaşlar selamm..benimde iki kızım var.ikincisinde daha dikkatli davranayımda oglum olsun çok istedimm.neler yaqtım..yumurta takibi yaptırdım doktor kontrolünde.çatladı bizim ilişki oldu.bende saga yattım hemde bir saat kadar diyelim.doktora hamilelgimde sordum sag yumurtalıktan olmuş dedi.diet uyguladım.baby chico takvim yöntemi denedim.ve o takvime göre hamile kaldım.hani diyorlarya %98 başarı oranı varmış.işte o yöhtem.cinsel pehriz yaptık.neredeyse süt ve süt ürünlerini hiç kullanmadım.ama rabbim bana bir kız evladını daha uygun gördü.ne diyeyim yine buna şükür evlat sevgisini tattım.onları çok seviyorum ama içinmdede kaldı bi erkek evlat istegi.bir bende degil eşim hep bi ah çekiyo o çektikçe ben daha üzülüyorum.hatta ben hamilelegimi pek iyi geçirmedim sürekli üzüntüyle geçirdim diyebilirim.evet belki hatalıyım ama dayanamıordum.nerde bi erkek çocuk görsem yüzümü çevirdim.oglu olanları hep kıskandım.ama kötü kıskançlık degil imrendimm.özendimm.benimde olsa dedim...neyse kızım şimdi 4,5 aylık.kısmettse bende üçüncüyü düşünüyorum.ama eşim istemiyo bizim yine kızımınz olur iki kız iyidir.diyo.iyice sinir oluyorum.neden belki rabbim bize üçüncüde verecek diyorum ama onun hiç umudu yok.ama ben yinede istiyorum..birlikte her bildigimizi paylaşırsak daha iyi olur.bende elimden geldikçe takip edecegim burayı..
benim aklıma yatanlar.
yumurta takibi yaptırdım ama çatlama ignesi olmamıştım.bende çaktama ignesine sıcak bakıyorum..
alkali olayına inanıyorum.
dua dua.(ikincisindede çok dualar ettim ama nasip işte..vazgeçmek yok)
karbonatlı vajinal duşu bazıları öneriyo bazıları önermiyo.bilmiyorum..
diet işine inanmıyorum.
cinsel pehriz olmalıı
ne sonuda kısmette öteye olmuyo.bende ikincide çok denedim.çok dualar ettim .ama kaderde varmış.degiştiremiyoruz dimi:))

benim bir oğlum var...korunmayı bıraktıktan 2-3 ay sonra gebelik olmayınca dr a gittik..eşimde bende...biraz pimpirikliyiz de :)) benim de eşimin de herşeyi normaldi..sadece bende enfeksiyon ve mantar vardı..dr um birkaç ilaç verdi..fitil antibiyotik falan..o ara korunduk...sonra yine denemeye başladık..ilk ay yine olmadı..eşim clear plan yumurta takibi monitörü aldı...yumurtladığımı oradan takip ettim...kullandığımın 2. ayında gebe kaldım...o monitörün çubuğunda çift çizgiyi 2 gün boyunca gördüm ve üstüste 2 gün ilişkiye girdik...ben genelde eşimden önce orgazm olurum...bütün bunların etkisi var mı oğlum olmasında bilmem ama paylaşmak istedim...ben de kısmet olur da 2.ciyi düşünürsek kız olmasını isterim..ama allahın takdiri...inşallah herkesin gönlündekini sağlıkla ve hayırla yollasın rabbim...

arkadaşlar selamm..benimde iki kızım var.ikincisinde daha dikkatli davranayımda oglum olsun çok istedimm.neler yaqtım..yumurta takibi yaptırdım doktor kontrolünde.çatladı bizim ilişki oldu.bende saga yattım hemde bir saat kadar diyelim.doktora hamilelgimde sordum sag yumurtalıktan olmuş dedi.diet uyguladım.baby chico takvim yöntemi denedim.ve o takvime göre hamile kaldım.hani diyorlarya %98 başarı oranı varmış.işte o yöhtem.cinsel pehriz yaptık.neredeyse süt ve süt ürünlerini hiç kullanmadım.ama rabbim bana bir kız evladını daha uygun gördü.ne diyeyim yine buna şükür evlat sevgisini tattım.onları çok seviyorum ama içinmdede kaldı bi erkek evlat istegi.bir bende degil eşim hep bi ah çekiyo o çektikçe ben daha üzülüyorum.hatta ben hamilelegimi pek iyi geçirmedim sürekli üzüntüyle geçirdim diyebilirim.evet belki hatalıyım ama dayanamıordum.nerde bi erkek çocuk görsem yüzümü çevirdim.oglu olanları hep kıskandım.ama kötü kıskançlık degil imrendimm.özendimm.benimde olsa dedim...neyse kızım şimdi 4,5 aylık.kısmettse bende üçüncüyü düşünüyorum.ama eşim istemiyo bizim yine kızımınz olur iki kız iyidir.diyo.iyice sinir oluyorum.neden belki rabbim bize üçüncüde verecek diyorum ama onun hiç umudu yok.ama ben yinede istiyorum..birlikte her bildigimizi paylaşırsak daha iyi olur.bende elimden geldikçe takip edecegim burayı..
benim aklıma yatanlar.
yumurta takibi yaptırdım ama çatlama ignesi olmamıştım.bende çaktama ignesine sıcak bakıyorum..
diet işine inanmıyorum.
cinsel pehriz olmalıı
ne sonuda kısmette öteye olmuyo.bende ikincide çok denedim.çok dualar ettim .ama kaderde varmış.degiştiremiyoruz dimi:))

canım üzülme Allah sana en yakın vehayırlı zaman da bir erkek evlat versin inşallah.Sana şunu sorcam yumurtan çatladıktan 12 saat içinde ilişki olmuş olmasın.hatırlıyomusun?

canım üzülme Allah sana en yakın vehayırlı zaman da bir erkek evlat versin inşallah.Sana şunu sorcam yumurtan çatladıktan 12 saat içinde ilişki olmuş olmasın.hatırlıyomusun?

bana sabah doktora gittim baktı çok iyi çatlamak üzere dedi.öglene başlayın dedi.ama biz akşama başladık denemeye..

canım inşallah üçcüncüye rabbim saglıklı hayırlı bi erkek evladı nasip eder..tabi hepimize nasip etsin..

bana sabah doktora gittim baktı çok iyi çatlamak üzere dedi.öglene başlayın dedi.ama biz akşama başladık denemeye..

canım inşallah üçcüncüye rabbim saglıklı hayırlı bi erkek evladı nasip eder..tabi hepimize nasip etsin..

eğer yumurtladıktan sonra 12 ila 20 saatler arasında olduysa ki öyle görünüyo(yumurtlamışsın aradan 12 saat,belki fazlası geçmiş...) vajina nın ph.ı çok düşüyor.bu da kız bebek için en iyi zaman.

Amin canım.inan ben üç çocuk istiyorum.ikincisi kız olsada erkek olsada deniycem ama insanlar ikinci de kız olunca'işte oğlanı bulmak için yaptı' diycek,sinir olcamkötükedihüso

ablamın bi kızı vardı,kızı 7 aylıkken kazara ikinciye hamile kaldı,herkes aaa kızı çok küçük aa oğlan için hamile kaldı dedi.oğlu oldu...sonra isteyerek tekrar hamile kalınca millet morardı tabi,oğlan için olmadığını anladılar....oda oğlan oldu.Rabbimin işi işte....

c

canım benim,,3.denersen lütfen karbonatlı duşu dene,,benim teyzemin kızı öyle yapmış annemlerin tarafta kız çocuk doğurmak çok modadır da hamile kalınsa baştan tahmin ederiz kız diye şaka yapardık bir tek o denedi ..tabii takdır ALLLAHIN ama kısmetmiş demek ki tuttu.

benim aklıma yatanlar.
diet işine inanmıyorum.
cinsel pehriz olmalıı

deneyimini paylaştıgın için tşkler cnm
bu kadar cok istiyorsun inşallah Rabbim sana bi erkek cocuk nasip ederr
maddi sorununuz yoksa bence 3.cocuguda denemeye degerr ,yoksa hep içinde kalacak keşke yapsaydım belki erkek olurdu diye.

yazdıgına göre yöntemleri denemşsin.ama Allahın takdiri ,hayırsı böleymiş demkki.
en azından kafan rahattır keşke şunuda yapsaydım diyecegin bişi yok
belki catlatma ignesi olarak işini garantiye alabilirdin ama o zaman gerek kalmadı demkki igneye

yumurtanın çatladıgından kesin emin olmak için çatlatma ignesi şart diye düşünüyorum
ovulasyon kitleri bile bu konuda garantili degil bence

benim bir oğlum var...korunmayı bıraktıktan 2-3 ay sonra gebelik olmayınca dr a gittik..eşimde bende...biraz pimpirikliyiz de :)) benim de eşimin de herşeyi normaldi..sadece bende enfeksiyon ve mantar vardı..dr um birkaç ilaç verdi..fitil antibiyotik falan..o ara korunduk...sonra yine denemeye başladık..ilk ay yine olmadı..eşim clear plan yumurta takibi monitörü aldı...yumurtladığımı oradan takip ettim...kullandığımın 2. ayında gebe kaldım...o monitörün çubuğunda çift çizgiyi 2 gün boyunca gördüm ve üstüste 2 gün ilişkiye girdik...ben genelde eşimden önce orgazm olurum...bütün bunların etkisi var mı oğlum olmasında bilmem ama paylaşmak istedim...ben de kısmet olur da 2.ciyi düşünürsek kız olmasını isterim..ama allahın takdiri...inşallah herkesin gönlündekini sağlıkla ve hayırla yollasın rabbim...

yumurtatakibi monütörümü..hımmmmmmmsositososito

hemen araştırıyımvereliniortak

cnm sagol paylaşımın için.
sen cok dogru bişi yapmışsın hamile kalmadan önce
önce vajinanın içini temizlemişsin enfeksiyon ve mantardan.o sırada da korunmuşsun
yumurta takibini yapıp ona göre ilişki yaşamışsın ve orgazm olmuşun.daha ne olsun tescillisinden erkek cocuk gelmiş Allah bagışlasın:))
darısıda burda erkek cocuk isteyen tüm arkadaşlara olsun inş

eğer yumurtladıktan sonra 12 ila 20 saatler arasında olduysa ki öyle görünüyo(yumurtlamışsın aradan 12 saat,belki fazlası geçmiş...) vajina nın ph.ı çok düşüyor.bu da kız bebek için en iyi zaman.

Amin canım.inan ben üç çocuk istiyorum.ikincisi kız olsada erkek olsada deniycem ama insanlar ikinci de kız olunca'işte oğlanı bulmak için yaptı' diycek,sinir olcamkötükedihüso

ablamın bi kızı vardı,kızı 7 aylıkken kazara ikinciye hamile kaldı,herkes aaa kızı çok küçük aa oğlan için hamile kaldı dedi.oğlu oldu...sonra isteyerek tekrar hamile kalınca millet morardı tabi,oğlan için olmadığını anladılar....oda oğlan oldu.Rabbimin işi işte....

benim bildigim yumurta çatladıktan 38 hatta 40 saat geçmesi dahagarantili yöntem diye biliyorum..
şimdi çatlayınca12 saat sonramıolmalı diyosun..

c

canım benim,,3.denersen lütfen karbonatlı duşu dene,,benim teyzemin kızı öyle yapmış annemlerin tarafta kız çocuk doğurmak çok modadır da hamile kalınsa baştan tahmin ederiz kız diye şaka yapardık bir tek o denedi ..tabii takdır ALLLAHIN ama kısmetmiş demek ki tuttu.

ya bu denemeden korkuyorum benim arkadaşta iki kızı vardı vekarbonatlı vaj.duş yaptı ve hmalile kaldı kızı oldu..bilemedimm...

deneyimini paylaştıgın için tşkler cnm
bu kadar cok istiyorsun inşallah Rabbim sana bi erkek cocuk nasip ederr
maddi sorununuz yoksa bence 3.cocuguda denemeye degerr ,yoksa hep içinde kalacak keşke yapsaydım belki erkek olurdu diye.

yazdıgına göre yöntemleri denemşsin.ama Allahın takdiri ,hayırsı böleymiş demkki.
en azından kafan rahattır keşke şunuda yapsaydım diyecegin bişi yok
belki catlatma ignesi olarak işini garantiye alabilirdin ama o zaman gerek kalmadı demkki igneye

yumurtanın çatladıgından kesin emin olmak için çatlatma ignesi şart diye düşünüyorum
ovulasyon kitleri bile bu konuda garantili degil bence

diyosunya en azından için rahat diye.işte tek içimde kalan çatlatma ignesi olmadıgım için.o ay hamil kalmasaydım diger ay çatlatmaignesine karar vermiştimm.bencedeen garantili yöntemm.çatladıgına dair...

Back
X