bebek cinsiyet belirleme..

kız ne üzülüyon benim oğlum olsada ben yine bulurum telaş edecek bişi kaydirigubbakcemile3
e sordun bari diyim yeni telaşe ettiğim konu şu bioritim olayı....sana haber etmişmiydiler bilmiyom.kız şu parayla satılan takvim varya işte o takvimi bu bioritimden araklayıp millete kakalamışlar...ama baktığım sadece bir kişininki tutmadı.ne dersin elaracım bu işe....:uhm:

babychoice takvimindenmi bahsediyon.bunu anlamanın yolu helene sormaktır.
o takvimin verdigi günlerle ,bioritimin günleri tutuyormu acabaa

nurayahmet belki bu bioritimle gün veriyordu?

valla bilmiyomki mimoza bi araştırmak lazımm
ben bi bakınıyım bakalımm

bide bana baksana kızımda tutuyormu
20.12.1979 ben
29-09-1979 eşim
11 ocak 2008 sat
ilişki günlerim 20,22, ocak

@mutluelifcim Prof. Dr. İbrahim Canan'ın
Peygamber Efendimizin Sünnetinde Terbiye kitabından canım

aslında yazmıştım ama hain kk sildi hepsini
sana dedikten sonra da hiç müsait olamadım
2 gün misafir geldi
nöbet
biz misafirliğe gittik filan
bugün yine nöbetçiyim
aslında cuma ve cumartesi yine misafir alacaktım ama
olmuyo ya
2 gündür bayılma derecesine geldim
1 çorba 1 salata da yapamıyorum huyum gereği
öldüm
yani lafın kısası (pek kısa olmadı ama :)
eve gidince eğer misafir davet etmezsem inşallah yazarım canım

canım yazma sakın benim için uğraşma ben bulmuştum o yazıyı senin yazdığın gün netten ama şimdi bulumadım adını unuttum...şimdi tekrar bulurum ..kiti alınca bi tuhaf oldum ya heyecan yaptım sanki hemen hamile kalıcam:)

babychoice takvimindenmi bahsediyon.bunu anlamanın yolu helene sormaktır.
o takvimin verdigi günlerle ,bioritimin günleri tutuyormu acabaa

nurayahmet belki bu bioritimle gün veriyordu?

valla bilmiyomki mimoza bi araştırmak lazımm
ben bi bakınıyım bakalımm

bide bana baksana kızımda tutuyormu
20.12.1979 ben
29-09-1979 eşim
11 ocak 2008 sat
ilişki günlerim 20,22, ocak

mimoza eşe de bakmayı unutma ama bak ben adanalı olayına taktım mesela eşini de merak ediyorum tutmadı demeden önce eşinin kesin erkek günü ve adanalının da kıza meyilli günü ise tutmaması normal be arkadaşım ...

AHHHH CAIM KIYAMMAM sana yaaaaaa o kocan senin tam dayaklikkk:oklava::mymeka:alsanaalsanasmilehayret bisiler yaaaabide hamissin canim

hiiç sorma canım yaa
barii adamlaraa bu evii tutmaa
dedimm okadar üstüme getirtmee şunlarııı uzak olsunn dahaa iyii olurrr
en azından daha iyii olurduu
1 aylık kiramıı öderrr rahat rahat yaptırırdımm bazı eksiklerii
benii hiç dinlemedii ne desemm benii yanlışş anladıalsanaalsanasmile

bak anlatımdee nasıll çıldırmıyayımm canımmm
bizim işler karmakarışıkk olduu
biz bu evi aldıkk yaaaa ,içine kartonpiyer yapılıyoo değilmii
amaa eşimm istanbuldan adanaya tayinii çıkan arkadaşınaaa bize ev tut demesiyleee bizimm bu oturduğumuzz evii onlara tuttuuu

eeeeeeeeeeeee adamlar kirayıı yolladılarrr,biz aşşağıya bakım yaptırıyoruz ,adamlarınn ordaa günüü bittiii ,pazar eşyalarıı bizimm bu eve girmesii lazımm benimm biran evvel çıkmamm lazımmmm amaa işlerr bitmedii adamlara baskı yapıyoruzz çabuk olunn onlarda ancakk ayınn 1 ne biter diyoo
istanbuldakilerr eşyalar pazar yola çıkarr diyooooooooo
eeeeeeeeee eşimde diyokii barii yatak odası çocukk odasınıı bitirinn eşyalarıı orayaa cumartesii indirtecemm
eşyalar üst üste olacakkkkk tabikii bunlarıı duann benn ağlıyorumm herşeyee elimm ayağımaa dolaştıııı
hamileyimm sıcakk varr
işlerii hızlı yapamıyorummm
eşime okadar dedimm burayıı tutmaa onlaraa bundada beni dinlemedii ,ve çokk samimi olmadığımm arkadaşınıı üstümee getirdiyoo eşiylee pek aramız iyii değilll,

sonraa benn evimdeykenn inşaaat devamm edeceekkk bu halimle ne
yapacamm annemde bugünn geliyoo amaa 5ne kadar yanındaa dururumm diyooo sonra istanbulaa gidecekkk
kızkardeşimm ordaa görev yapıyoo polis olduu
ilk görevv yerrii
tanıdıklarda kalıyorrr 1 aydırr anneee yanımaa gell benn düzenimii kuramadımm diyoo ev tutacamm eşyaa alacamm yardımcııı ol diyoo
annemde 5nde oraya gidecekmişş,2 kızkardeşizz satennn başkada yokk
eeee ben tam işler bitmediğii içinn yerleşmemişş oluyorummmm
nasıl mutluu olayıımm
profilimde ondan yazıyoo yanii mutluu olamıyorumm diyee
eşimee kızıyorummm bu seferr
relaks ol diyoo ancakk demesii kolayyyyy
halbukii tüm işler bitince insemmm evimee güzel olurrr amaa ben inşaatınn içine iniyorummmm:gitme:
ay cnm allah yardım etsın harbıden cok zor durumun hamıs hamıs kızlar bu ıkı aylıkken yapılan ıkılı testekı sonuuctanmı anlasılıuyo ya aman valla bır an once hamıs kalasım gelıyo sankım olcakmıs gıbı gelıyo ıcıme ınss karabıberım nolur cok dua et dogumda bıle cnm rabbım senıde kurtarsın ıns kızlar bı arkadasla konustumda sezeryanla dogumyapmış ama belden ıgneyle 1 hafta sonra bayılıyo hastaneye kaldırıyolar beyıne kan pıhtılasması olmuş kesınlıkle tavsıye etmıyo aman dıkkat edın aklınızda bulunsun

Bak anlatımdee nasıll çıldırmıyayımm canımmm
Biz bu evi aldıkk yaaaa ,içine kartonpiyer yapılıyoo değilmii
amaa eşimm istanbuldan adanaya tayinii çıkan arkadaşınaaa bize ev tut demesiyleee bizimm bu oturduğumuzz evii onlara tuttuuu

eeeeeeeeeeeee adamlar kirayıı yolladılarrr,biz aşşağıya bakım yaptırıyoruz ,adamlarınn ordaa günüü bittiii ,pazar eşyalarıı bizimm bu eve girmesii lazımm benimm biran evvel çıkmamm lazımmmm amaa işlerr bitmedii adamlara baskı yapıyoruzz çabuk olunn onlarda ancakk ayınn 1 ne biter diyoo
eeeeeeeeee eşimde diyokii barii yatak odası çocukk odasınıı bitirinn eşyalarıı orayaa cumartesii indirtecemm
eşyalar üst üste olacakkkkk tabikii bunlarıı duann benn ağlıyorumm herşeyee elimm ayağımaa dolaştıııı
hamileyimm sıcakk varr
eşime okadar dedimm burayıı tutmaa onlaraa bundada beni dinlemedii ,ve çokk samimi olmadığımm arkadaşınıı üstümee getirdiyoo eşiylee pek aramız iyii değilll,

yapacamm annemde bugünn geliyoo amaa 5ne kadar yanındaa dururumm diyooo sonra istanbulaa gidecekkk
ilk görevv yerrii
tanıdıklarda kalıyorrr 1 aydırr anneee yanımaa gell benn düzenimii kuramadımm diyoo ev tutacamm eşyaa alacamm yardımcııı ol diyoo
nasıl mutluu olayıımm
halbukii tüm işler bitince insemmm evimee güzel olurrr amaa ben inşaatınn içine iniyorummmm:gitme:

canım ya üzülme bu kadar hamişsin sen
hamişler üzülmemeli biliyorsun
mutlu olmaya bak ne güzel evimiz oldu de
biz de eve apar topar taşındık
ev sahibi ben kışın ortasında nasıl kiracı bulacam diye 3 ay önce bizi evden çıkartmaya kalktı
1 kasım da girdik
1 kasım da çıkarız dedik biz de
bizim ev bitmemişti tabiki
öylece eşyaları attık içeri
ama inan 7 kere kadın çağırdım
bi usta gelip gidiyodu ev batıyodu
eşya içerdeyken taşınması zor oluyo gerçekten ama sabredeceksin yapacak birşey yoksa

hamileyimm sıcakk varr

ilk görevv yerrii
nasıl mutluu olayıımm

ahh canımm yaa.cidden cok sinir bozucuuuu.eşinde tam sopalıkkk
Allah sana kolaylık ,eşinede akıl fikir versin:)
iki ayagını bi papuca sokmuş şu hamile halinle
tut iki tane temizlikci kadın yapsınlarr boşver .eşinde ödesin parasını:)

canim kazasiz gidin gelin gonlunce olsun hersey insallahhhhh
hayirli yolculuklar canim benimmmm dikkat et edin emi hakkini helal et benden yana helal olsun cnimmmmsenağlamaşeniza.s.

sagol ablacım ıns allah razı olsun dua ıcın ıns tek korktugum o uzun yol rabbım ınş kazasız belasız gelıp gıtmeyı nasıp eder benden yanada helal olsun ablacım

canım ya üzülme bu kadar hamişsin sen
hamişler üzülmemeli biliyorsun
mutlu olmaya bak ne güzel evimiz oldu de
biz de eve apar topar taşındık
ev sahibi ben kışın ortasında nasıl kiracı bulacam diye 3 ay önce bizi evden çıkartmaya kalktı
1 kasım da girdik
1 kasım da çıkarız dedik biz de
bizim ev bitmemişti tabiki
öylece eşyaları attık içeri
ama inan 7 kere kadın çağırdım
bi usta gelip gidiyodu ev batıyodu
eşya içerdeyken taşınması zor oluyo gerçekten ama sabredeceksin yapacak birşey yoksa[/QUOTE
aynı canım ebnimde öyle olacak
hamile olmasam zorlanmamdaaa hamile oluncaa diken gibi batıyoo sankii herşeyyy
bide göbek olduu kocamannn

hamileyimm sıcakk varr

ilk görevv yerrii
nasıl mutluu olayıımm

bak birde şöyle düşün ...tamam iş güç üstüste yığılmış olması gerektiği gibi deil hiçbirşey ama senin yerinde olmak isteyen o kadar çok insan varki..güzel kızların var güzel oğlun yolda. iş güç ne ki halledilince bitiveriyo. ama sahip olduklarını sadece Allah verirse veriyo vermezse de vermiyo canım. Sadece tadını çıkar :)

gamzecim.gece yazcaktımm daha burdasın diye ama şimdi yazıyımmm
ALLAH KAZA BELA VERMESİN ,SAG SAGLİM GİDİP GELİNNN İNŞALLAH
BANADA DUA ETMEYİ UNUTMA CNM

mutlu elliff ne kadar güzell söylemişsinn canımm haklısınn bidee o tarftann düşünmemm lazımmm
benn aslındaa çokmuu büyütüyorumm çokk kızıyorumm bazen kendimmee

Gurbetttt bişi rica etcem senden cnm
yarın ögle namazından önce hepimiz adına tefriciyenin duasını yapabilirmisinn

isimlerimizi okuyup dua etcen bizim için
sen bilirisnnnn cnm nasıl oldugunuu

Back
X