bak anlatımdee nasıll çıldırmıyayımm canımmm
bizim işler karmakarışıkk olduu
biz bu evi aldıkk yaaaa ,içine kartonpiyer yapılıyoo değilmii
amaa eşimm istanbuldan adanaya tayinii çıkan arkadaşınaaa bize ev tut demesiyleee bizimm bu oturduğumuzz evii onlara tuttuuu
eeeeeeeeeeeee adamlar kirayıı yolladılarrr,biz aşşağıya bakım yaptırıyoruz ,adamlarınn ordaa günüü bittiii ,pazar eşyalarıı bizimm bu eve girmesii lazımm benimm biran evvel çıkmamm lazımmmm amaa işlerr bitmedii adamlara baskı yapıyoruzz çabuk olunn onlarda ancakk ayınn 1 ne biter diyoo
istanbuldakilerr eşyalar pazar yola çıkarr diyooooooooo
eeeeeeeeee eşimde diyokii barii yatak odası çocukk odasınıı bitirinn eşyalarıı orayaa cumartesii indirtecemm
eşyalar üst üste olacakkkkk tabikii bunlarıı duann benn ağlıyorumm herşeyee elimm ayağımaa dolaştıııı
hamileyimm sıcakk varr
işlerii hızlı yapamıyorummm
eşime okadar dedimm burayıı tutmaa onlaraa bundada beni dinlemedii ,ve çokk samimi olmadığımm arkadaşınıı üstümee getirdiyoo eşiylee pek aramız iyii değilll,
sonraa benn evimdeykenn inşaaat devamm edeceekkk bu halimle ne
yapacamm annemde bugünn geliyoo amaa 5ne kadar yanındaa dururumm diyooo sonra istanbulaa gidecekkk
kızkardeşimm ordaa görev yapıyoo polis olduu
ilk görevv yerrii
tanıdıklarda kalıyorrr 1 aydırr anneee yanımaa gell benn düzenimii kuramadımm diyoo ev tutacamm eşyaa alacamm yardımcııı ol diyoo
annemde 5nde oraya gidecekmişş,2 kızkardeşizz satennn başkada yokk
eeee ben tam işler bitmediğii içinn yerleşmemişş oluyorummmm
nasıl mutluu olayıımm
profilimde ondan yazıyoo yanii mutluu olamıyorumm diyee
eşimee kızıyorummm bu seferr
relaks ol diyoo ancakk demesii kolayyyyy
halbukii tüm işler bitince insemmm evimee güzel olurrr amaa ben inşaatınn içine iniyorummmm:gitme: