bebek cinsiyet belirleme..

eğercinsiyet ultrasonda erken bilniyorsa genelde erkek oluyor...erkek cinsel organı belli olduğu için yanılma payı az...ama eğer görünmüyo daha belli değil falan diyorlarsa o genelde kız oluyor...
yani benim gözlemlerim böyle...
güzel bi konu olmuş,açan arkadaşa teşekkür ederim

bana 10 hafta 3 günlükken erkeğe benziyoo dedii doktorr amaa bilmiyorumm kesin birşeylerr gördüdemii dediii

ewet esmerım artık karaborsa ısı bıttı dedımya son sansım rabbım duy benı kızlar bana cok dua edın bende sıze rabbım herkesın gonludekı muradı versın ıns....

evet yumurta takibi yaptır .sen dr ye 'ben pipiliyi istiyorum' desen de sana ters bişey demez...erkek dietini de 2.5 ay önceden başla yapmaya.

sızlerınde kızımı var benmıyım tek ıstyen bura yoksam bu kadar cok pıpılıyı:):):)

yok bende varımmm..iki kızım varr..üçüncüye inşallah...

ewet esmerım artık karaborsa ısı bıttı dedımya son sansım rabbım duy benı kızlar bana cok dua edın bende sıze rabbım herkesın gonludekı muradı versın ıns....

duacı olmazmıyızzz.bütün isteyeneee...:Saruboceq:

gamzecimm sen istanbuldasın.buişlerle ugraşan doktor bulabilirsin.bi ara serhat sakız yapıyo diyolardı.bence araştırrrr...doktor bullll...

ewet cnm rabbımınsallah 3. yu erkek bebıs nasıp etsın bende bole yapacaktım arastırıp ama kazyla gldı zayıfladım hamıs kalmısım zayıflayınca rabbım ıns 4 . ye yaşım daha 31 cnm gec degıl ya kendımı bıraz motıve edeyım:):))):))
dımı

yahu dur bunuda yazam da öyle gidem...internete serhat sakız yazdırın adresi alınnn..ben ikinciyi düşünürken ona mail atmıştım ama istanbulda degilim demiştim.bana mail yazmıştı artık bu işlerle ugraşmıyorum demiştim.ama ben uzaktayım diye bence bana bakmadı.yahu gidin muayenesine derdinizi anlatın muhakkak yardımcı olur.birçok kişi erkek çocuk sahibi olmuş o adam sayesinde..ahhh ben istanbulda olacaktımm.valla delerdim istanbulu..şansınızı iyi kullanın...hadi bu sefer kaçtımm..

Back
X