- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
cnm bldum ewet ınternetten dr bakacamsımdı meıl atacam cnm ben daha yenıyım gıremedım mesajlara nasıl okuyacam gordum ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen bügün doktorda deyimiydin canım
ewet öle oluyo kızlar daha gec bellı oluyo benım ılkı hıc gostermedı 9 ay ıkıncıde 3 de öleydı hatta mıllet saklıyosun bıle dedıler varya
eda neettin gittinmiii..
cnm bldum ewet ınternetten dr bakacamsımdı meıl atacam cnm ben daha yenıyım gıremedım mesajlara nasıl okuyacam gordum ama
kızlar mesaj ayyım dr bakalım yanıt ne olacak heyecanlandım ınankı sıze hemen yazacam donerse bana cnm ben ınan hep kara borsa yaptım hıc dıkkat etmedım kızlarımı yaparken
kızlar mesaj ayyım dr bakalım yanıt ne olacak heyecanlandım ınankı sıze hemen yazacam donerse bana cnm ben ınan hep kara borsa yaptım hıc dıkkat etmedım kızlarımı yaparken
fırtına kusu onuda arastırdım ama ya ıcım rahat etmıyokı ondada acaba dıyom baska spermler konusunda acıkca ne bıleyım ya onuda cok dusundum ama yaptıran varmı arkadaslardan acaba
fırtına ozmannn ben desene canım 16 ncı haftadann öncee kıyafett almıyayımm
Bana doktor 10 haftalıkken erkeğe benziyoo dedi doktorr
neysee annemlere gittim sokakta komşular otoruyooo,
doktora gittinmii diye sormaya başladılarr
evet gittim dedim hemen cinsiyett belli oldumuu dedilerr
yok dedimm söylemediiii,
hemenn diyorlarkii oooo ozaman kızdırr buda
erkekk olsaydıı gösterirdii
senin kesinn kızınn olur kız senesinde kaldınn sennn
erkekk bebekk şimdiyee pipiyii gösterirdiiii
hemennn başladılarr konuşmayaa
bende öyle yapayımm ozamann canımm hatta bu hafta almammakk için kendimii zor tuttumcanım ben dayanamadım aldım ama turuncu yeşil falan zaten pembe ve mavi ayrımını sevmediğim için şimdi bebeğin çoğu kıyafeti unisex renkte :)
çok sağol canım benimmKarabibercim sana çok dua ediyorum canım, inşaAllah Mevlam hayırlı sağlıklı bi erkek evlat müjdesini duyurur sana da.. isteyen hetrkesede versin Rabbim :Saruboceq:
gamzecim sanada gülüm :lepi:
evet canımm bu 3 ncüıns cnm allah razı olsun cumlemıze karabıberım sen 3. yemı hamıssın