bebek cinsiyet belirleme..

sizi okuyorum devamlı

sadece okumak olmaz arada yaz cnm:hulya:

elaracim benim kizim var canim bi tane
aslinda ondada super anneleri biliyosan biseyler uyguladik nasip ama sanirim benim yontem o +12 oldu istemeden erkek istiyodum oldu iyikide olmus bidikcan
babychoice ye cok guvenmistim yanildimm bi ben degil bi cok arkadas yoksaa herseyi denerdim insallah ikinciye

allah bagışlasın kızını ebrucum
kızz cocuklarıı cok şeker oluyorr.bende iyiki dogurmuşum kızımıı.şimdiden bana yardım etmeye başladı bile hehe
sen yumun çatladıgını nasıl anladın cnm?
başka hangi yöntemleri denemiştin
bu arada o bahsettigin sayfaya baktım nurayahmet babychoice yöntemini cözmüş sanırım.valla bravoo
onun oglu oldu sanırım.o hangi yöntemleri denemişti
şuan foruma üyemi?bi kac tane üyelik almış hepsi silinmiş sanırımCADIARZU

kizlar simdi bu fitil hakkinda ne dusunuyosunuz
bizim bir arkadasimiz oglunu kucagina aldi cok sukur
dr u ona bi takim ilaclar yazmisti erkek bebek icin bi yere not etmistim vereyim size bulunca suan oglusu kollarinda ama tabiiki hersey yuce yaradandan :))

hangi fitil hakkında cnm?
ben şöle düşünüyorum
hamilelik öncesinde tüm tetkikleri yaptırmak lazım.mantar enfeksiyon varsa bunun için fitil yada antibiyotik kullanılmalı ,rahim temizlenmeli
ama bu ilaclar kullanılırken korunmalı ilişki olmalı.çünkü bu tarz ilaclar genelde asidik oluyor.(enfeksiyon yada mantarlar alkali ortamda cıkıyor.enfeksiyon fitil yada ilacları asidik oldugundan bunların kullanılmasıyla ph derecesi dengeleniyor yani düşüyor)

bercestenin kullandıgı ilacları merak ettim bende.bulunca buraya yazarsan sevinirim cnm

Giriş vizesi yumurtadan : Sperm santimetrenin 250’de biri büyüklüğünde, ancak mikroskopla görülebiliyor. Peşinde koşup döllemeye çalıştığı hücre ise biraz daha heybetli: Toplu iğne ucu kadar! Meni yardımıyla vajinayı ve rahim ağzındaki bariyeri aşan spermleri, asıl yarış burada bekliyor. Jürinin tek üyesi ise yumurta. Sperm istediği kadar uğraşsın, yumurta kapısını açacağı tek spermi kendi belirliyor.

kızlar nette böle bi yazı buldum
yani spermi yumurta seciyormuş.mesela x ve y spermleri var diyelim.yumurtanın etrafını sardılar catlamasını bekliyorlar.
yumurta catlayınca hızlı olan degil yumurtanın sececegi sperm gircekmiş içeri ben böle anladım yukardaki yazıdan.
bunu okuyunca aklıma babychoice kutuplaşma yöntemi geldi.
babychoice den takvim alan oldumu?
ayy bu yöntemi neye göre yapıyorlar cok merak ediyorum
matematik sen sayısalcısın anlarsın bi el at şu işe:))

Son düzenleyen: Moderatör:
elara cim bastan olumsuz yorum yazacaklar yazmasin demis, o yuzden yazmiyorum. sadece verdigi hadisin kaynagini da verirse, ve guvenilir bir kaynak olursa cok memnun olucam. zira, direkt reddedemem ama peygamber sav in cinsiyet konusunda bu sekilde birseyler soyleyecegine pek ihtimal veremiyorum. ama dedigim gibi reddedemem direk olarak.. bu sebeple kaynak belirtilmesini rica ediyorum.

Rica etsek bize de doktorun ismini hangi ilde olduğunu yazar mısınız?

konyanın bir ilçesi canım. Ama önce dr a bir gideyim konuşayım ona göre ismini falan yazarım, isteyene de özelden veririm. Ama ne olur haziran 21 e en geç 22 sine kadar sıkın dişinizi. Dr a da sorarım sizin isminizi bir sitede yazmamın sakıncası var mı diye?
yazma derse özelden sizlere veririm merak etmeyin.

elara cim bastan olumsuz yorum yazacaklar yazmasin demis, o yuzden yazmiyorum. sadece verdigi hadisin kaynagini da verirse, ve guvenilir bir kaynak olursa cok memnun olucam. zira, direkt reddedemem ama peygamber sav in cinsiyet konusunda bu sekilde birseyler soyleyecegine pek ihtimal veremiyorum. ama dedigim gibi reddedemem direk olarak.. bu sebeple kaynak belirtilmesini rica ediyorum.

cnm ben kendi adıma işin hadis kısmıyla ilgilenmiyorum.cünkü sahih olup olmadıgını bilmiyorum.nette yazan bi hadis.kaynagı filan belirtilmemiş.o nedenle ben hadis kısmını baz almıyorum

yazan dualar kısmıyla ilgileniyorum ben.o duanın anlamları benim için önemli olan.ve tabiki namaz

ELARA inanır mısın kızım 3 yaşına gelcek eşimin bir kere erkek olsun diye iç geçirdiğinin hissetmedim.Bide biz eimle çok güzel konuşuruz ,tüm hiserimizi ..saçma sapan olanları bile.yani istese söylerdi dimi....bazn bede düşünüyorum.istiyorda söylemiyo mu die.amaben çok istiyorum.ondan eminim.

berenim eşimin tarafında ilk kız....eltilerimin 2 şer tane erkek.eşimler 4 erkek.bi tane 43 yaşında teyzesi hamile kaldı o kız olcak mış...düşün yani.
kızım olcağın öğrendiimiz de kayınpederime söyledik telefonla,bi kaç saat sonra onlara geçcez hastanedengittiğimiz de altın bilezik hazırdı.çok sevindiler.hatta kayınpederim eşime senin hep kızın olsun dio,acayip sinir oluyorum..sempatiksalakcinni
neyse çok uzattım.eşime çalışma zamanı yaklaştığında içirmem gereken haplar falan da var,mesela bir gün öncesinden şeylerinebilmiyorumkismile:kedi: buz gezdirmes lazım.bi kç kere.yada bi kaç hafta önceden yememesi greken şeyler.onu da şöyle diycem:çocuk çok akıllı oluyomuş,en iii spermler ulaşıyomuş..sırnaşık şey
ama dua kısmıda var dimi.....CADIARZU o kısma gelelim.Aşkım ben çok erkk bebek istiyorum şu duayı ediver,namazı kılıver derim artık.....

artılar,eksiler yani iyonlar konusunu daa dün düşündüm buraya yazayım,sende ön sayfay editle diye ama kopyalayıp yapıştıramadım bi güzel resim vardı.çok açıklayıcı .ben bi okula gitmeden uğraşıım bakalım.....

resim eklenmiyor sanırım buraya......
ooffff neyse:

şimdi x ler - yler + yumurta ise içinde bulunduğu sıvı (cervical mucus deniyoda türkçe olarak vajinal ortam sıvısımı denir)neyse işte senin yumurtan - yada + olabiliyor.he bu neye bağlı olarak değişiyor.tabiki PH....
eğer yumurtanız döllenme sırasında - ionlarla yüklü ise +olan y ler çeker,- olan x ler geride kalır:(onlarıda geri iter)

eğer yumurtan + ise - olan x ler çekim gücüyle koşa koşa gelir,y ler gerde kalır....
resim çok güzeldi ekleyebilseydim .....neyse....

he biz yumurtamzı nasıl - yapıcaz.- ionlar yüksek PH sever,yani yine dönüp dolaşıp PH a geldik.yumurtamızın içinde bulunduğu vajinamızı,dolayısıyla o salgıyı da alkali yaparak.
he eğer ürobiyologics die bi bölüm varmış,gidip ordan da yumurtanızın - mi +mı yüklü olduğunu anlayabiliyormuşuz ama onların da yaptığı şey,vajinanın PH sini ölçmekmiş..!!!

kafanız karışmasın ,uzun lafın kısa sı + ionlar yumurtamızı - yapar.+ olan y ler gelir,erkek bebişimz olurkaydirigubbakcemile2

şimdiiii....
+ ionlar neler; dolunay, sodyum, potasyum, salt,kış ayları,e lektrikli battaniyeler(soğuk kısmında çalışacak),klimalar....
yiyiceklerden annas,biberiye,kekik,ylang&ylang........
bitti:lepi::lepi:

Lütfen çalışmalar dan evvel bunlarıda dikkate alın.Bunlar bilim,kullanmak lazım.eğer bunların makaleleini isterseniz adreslerini yazarım...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
SEVGıLı matematik yine harika bilgiler vermişsin . sağol .eşime çalışma zamanı yaklaştığında içirmem gereken haplar falan da var demişsin . acaba bu hapların isimlerini ve işlivlerini yazarmısın . sanırım bu hafta sonu deniycez . bilgilerin benim için önemli .

SEVGİLİ matematik yine harika bilgiler vermişsin . sağol .eşime çalışma zamanı yaklaştığında içirmem gereken haplar falan da var demişsin . acaba bu hapların isimlerini ve işlivlerini yazarmısın . sanırım bu hafta sonu deniycez . bilgilerin benim için önemli .

tabiki canım yazarım ne demek.inşallah burda ki herkesin erkek bebeişi olcak hayırlısıyla..
bi yere yazmıştım bi bakıp yazayım buraya....
sende öğlencisin galiba.....buyrunnnnnnnnn

matematik Allah bagışlasın kızınıı.3 yaş ideal bi yaş hamile kalmak için
sen hangi ay düşünüyorsun hamileligi?

bizim tarafta kızım ilk ve tek torun.o nedenle cok degerlidirr
ama kaynanamgilin umrunda bile degil.3 yıldır görüşmüyoruz kendisiyle
ben hamileyken inş erkek degildir cinsiyeti demiş
yani oglan dogurmamı istemiyor:)))
inşallah Allah nasip ederr erkek bebiş oda morarır hehe

kocaların kullanacagı ilacları yazarsan cok sevinirim.ben bi çinko hapı alacak diye biliyorum?

ayrıca kutuplaşma yönteminede degindigin için cok sagoll
ben cok baktım turkce sayfalarda yoktu.yabancı siteler daha detay anlatıyor bu cinsiyet olayının sanırım.

anlaşılan senden cok yararlanacaz örtmenimm:lepi:

KADININ ALMASI GEREKENLER:

Kadının alması gerekenler Ne işe yarıyor:

Potasyum hapı:günde 99 mg vajeni ve cm* yi alkalin yapar.

yeşil çay tableti315 mg cm yi arttırıp,doğurganlığı arttırır.

balık yağı 1000mg vajeni alkaline yapar.içinde A ve D vitaminiolmıycak

folic Asit*** 2000mg

keten tohumu yağı 1000mg cm yi arttırır.

L-arginine 500mg y lerin sevdiği sıvıyı arttırırtestesteronu yükseltir

Erkeğin Alması gerekeler

L-arginine 500mg erkeğinde ph si önemli ph ı arttırıyor,sperm sayısını arttırıyor

folic asit erkek içinde önemli.sperm hücrelerini yeniliyor.

ginseng 500mg testesteronu arttırıyor.

soda içebildiği kadar

*cm= cervical mucus demek.vajinal sıvımı desem ne desem...

** folic asit çok önemli erkek dieti uygulayanlarda düşük oranı yüksek.yüksek oranda sodyum ,potasyum almak düşük riskidir.bunu önlemek için günde 2000mg yada fazlası folic asit alınmalı.hamileliğin 4 ayına kadar........

BUNLAR yabancı sitelerde kadıların erkek bebek için gittikleri dr.lerin verdiği haplar ve miktarlarıdır.ben sadec aktarıyorum.dr. falan değilim.dr. ye de danışın arkadaşlarım...

Son düzenleme:
Back
X