elara ne sordun ben göremedim canımbaktım şöyle bi sayfalara hızlı hızlı.........
vajinal duş tariflerini de hafta sonu en geç yazarım merak etme.:hulya:
bu arada galiba evet aynı zamanlarda bu syfada bir çok hamiş olcak...
bişiy daha sorıım.şimdi sen çatlatm iğnesinden ne kada sonra ilşki olmalı diyosun erkek bebiş için..okuduğum kadarıla hep tam yumurtlama günü yazıyo.kafm karıştı.
heeeeee...bidesırnaşık şey; dini kitaplarda kadın ilişki sırasında org. olmamalı diyorbi kaç yerde dikkatimi çekti ama bilimsel yöntemler boşalmanın vajinayı alkaline yaptığını söylüyo.bizim din kitaplarıda boş değildir hehalde...eyvahedigeldismile
turkiyedeki doktorlar igneyi vurulduktan 36 saat sonra ilişki öneriyor
yurtdışında ise 40-44.saatlerde ilişki öneriliyormuş.forumda bi kadın öle yazmış.sen bunu bi araştır istersen yabancı forumlarda.emin olalım
yani şunu sölemek istiyorum.burdaki doktorlar yumurtanın döllenmesi garanti olsun diye yumurta catlamadan önceki ilişkiyi öneriyor olabilirler.ee yumurta catlamadan ilişki olursa kız olma şansı yüksek.
yumurtanın ömrü 48 saatt.buna göre 38-44 saatler arası ilişki bana mantıklı geliyor.ama bu saat olayını kesinleştirmek lazım.benimde tereddütlerim varrCADIARZU
yumurtanın ömrü 48
yumurta 38.saatte catladı dersek. ilk 12 saat vajina alkali olacak.bu zaman diliminde ilişki mantıklı.
yani 38-50.saatler arasını degerlendirmemiz gerekiyor.
hem yumurtanın catladıgını garantilemek hemde vajen alkaliligi için 38-44 arası cok mantıklı
ayrıca dini kitaplardaki o hadisleride okumuştuım ama ben pek önemsemiyorum onları.sahih olup olmadıgı bilinmiyor.kaynagının güvenilirligide şüpheli.
böle bi ayet olsa diger yöntemlere bakmadan o ayeti uygulardım sorgusuz.ama körü körüne hadise inanmak yalnış bence.
ben bildigimi söleyim.
kadının orgazm olması vajinayı alkali yapıyor.buda erkek şansını yükseltiyor
bide şöle bişi okumuştum.
spermler 1 saatte vajinaya varırlarmış
kadın orgazm olunca bi hormon salgılarmış ve kasılmalar meydana gelirmiş.bu kasılmalara sayesinde 5 dk yumurtaya ulaşırmış.yani aradaki farka bakarmısın!!!
durr bunları okudugum yazıları bulayım sana emin ol iyice.