bebek cinsiyet belirleme..

yumurtanın ömrü 48
yumurta 38.saatte catladı dersek. ilk 12 saat vajina alkali olacak.bu zaman diliminde ilişki mantıklı.
yani 38-50.saatler arasını degerlendirmemiz gerekiyor.
hem yumurtanın catladıgını garantilemek hemde vajen alkaliligi için 38-44 arası cok mantıklı

tamam hepsini sorucam canım . aslında sağ sol olayı bana da mantıklı gelmiyor ama yine de deneyebileceğim herşeyi denemek istiyorum . bir de doktorum en az 2 ay süt ve süt ürünlerinden uzak durun demişti . bende yoğordu çok severim ama 2 aydır hiç süt ürünü almadım . inşallah hayırlısı ile tüm arzu edenlerin oğluşu olur ..

amin cnm inş
ben kızıma hamile kalmadan 1 ay önce günde 1 litreye yakın süt içiyordumm.bencede uzak dur süt ve ürünlerinden.hamile kalınca yersin bol bol:)

berracım cocugun varmı ılkmı olacak kısmetse neler deneyeceksın oglusun olması ıcın formullerı paylasırmısın cnm yum gunu dr tarafından yaptınmı???

evet gamzecim 6 yaşında bir kızım var , yum dr kontrolünde yapılıyor . bugün tekrar gidicem doktora. 2 aydır eşimle birlikte diyet yapıyoruz . vaginal duş konusunda kararsızım ama sanırım bu ay denicem vaginal duşu . hamile kalamazsam sonraki ay denemem sanırım. haftasonu deneme olacak hayırlısıyla sağlıklı bir oğluşa hamile kalırım

berracım cocugun varmı ılkmı olacak kısmetse neler deneyeceksın oglusun olması ıcın formullerı paylasırmısın cnm yum gunu dr tarafından yaptınmı???

evet gamzecim 6 yaşında bir kızım var , yum dr kontrolünde yapılıyor . bugün tekrar gidicem doktora. 2 aydır eşimle birlikte diyet yapıyoruz . vaginal duş konusunda kararsızım ama sanırım bu ay denicem vaginal duşu . hamile kalamazsam sonraki ay denemem sanırım. haftasonu deneme olacak hayırlısıyla sağlıklı bir oğluşa hamile kalırım

ınsallah cnm ınsallahhhhhhhh

ay heyecanlandım.bu yöntemleri deniyip sonucu görebilecegimiz biri olacak hehe
sen doktora şunu sor cnm.
önce karbonatlı suyu sor.yok kullanma ph dengesini bozarsın v.s derse yemek sodası şeker ve su karışımını sor bu kezde.bu karışım vajeni alkali yaparmı.zararlı olurmu diye sorabilirisn.
doktorlar bu karışımı önermiş cünkü

geçmiş olsun canım,inşallah önemli bir durum değildir,allah bebeciklerini onlara bağışlasın inşallah...

bizide haberdar et cnm

bu arada alakasız olacak ama karabiberide cok merak ettik.senin bi bilgin varmı

canlarım kıb ınsallah bısey olmaz gurbetım benım 3. kızımda asırı kanamam oldu ama hıc bısey olmadı allahın ıznıyle eger yıyecek emgegı ve rızkı varsa dunyada bıseycık olmaz gurbetım uzulme allahutela yar ve yardımcısı olsun hepımız hadı ıyı gecel ben kactım
canölarim gunaydin hayirli sabahlar haber yok tel kapali kafayi yemek üzereyim
elara ne sordun ben göremedim canımbaktım şöyle bi sayfalara hızlı hızlı.........
vajinal duş tariflerini de hafta sonu en geç yazarım merak etme.:hulya:

bu arada galiba evet aynı zamanlarda bu syfada bir çok hamiş olcak...

bişiy daha sorıım.şimdi sen çatlatm iğnesinden ne kada sonra ilşki olmalı diyosun erkek bebiş için..okuduğum kadarıla hep tam yumurtlama günü yazıyo.kafm karıştı.

heeeeee...bidesırnaşık şey; dini kitaplarda kadın ilişki sırasında org. olmamalı diyorbi kaç yerde dikkatimi çekti ama bilimsel yöntemler boşalmanın vajinayı alkaline yaptığını söylüyo.bizim din kitaplarıda boş değildir hehalde...eyvahedigeldismile

gurbetçim tam anlamadım ama bişey olmamıştır feyza ya ..üzülme,iii haberlerini bekliyoruz.eltiminde 5 aylıkken naynen öyle akıntı ile kanama oldu.bebişi sapasağlam şimdi:nazar: hiç bişiy olmadı.o aspirin almış ,ondan olmuş..acaba ilaç felan mı aldı......neyse bişiy olmıycak Allah ın izniyle içime kötü bişiy doğmadıopuyorumnanaktan
insallaah canim insallahh
bende hep oğlan ikinci olsun isterim. aslında ilki oğlan olsun istedim olmayınca 2.si oğlan olsun istiyorum. 3. kız oğlan hiç farketmez. 4.ye enerjim yetmez sanırsam :))
huuu bizim mahalleli nasilsin

kizlar sagla solla ilgisi yok benim komsumun sag yumurtaligi yk ve tek yumurtaliga sahip iki kizi bir oglu var yumurta catladiktan 36 saat sonrasinda iliskiye girin ve öncesi mutlak namaz ve dua ayetel kürsi canlarim

günaydın hoşgeldin gurbetcimm
ayy merak ettim feyzayıı ama anlaşılans ende ulaşamamışsın .
inaşallah bi sorun yoktur yaa
eşine filanda mı ulaşamadın

kizlar sagla solla ilgisi yok benim komsumun sag yumurtaligi yk ve tek yumurtaliga sahip iki kizi bir oglu var yumurta catladiktan 36 saat sonrasinda iliskiye girin ve öncesi mutlak namaz ve dua ayetel kürsi canlarim[/QUOTE]
iyiyim Gurbetcim. nolsun valla ayşem babasından grip kaptı sanırsam hapşuruyor burnu tıkalı nefes zor alıyor sinirleniyor minicik burnu açamıyrum nefes alsın diye.. garip kuşum hırlaya hırlaya uyuyor..

Güleri aradım dün tebrik ettim gördüm oğluşun resmini çok şeker Rabbim nazarlardan esirgesin onları.

Seninkilere sağlıkla ömür bizlerede tatlı hayırlı sağlıklı oğlanlar nasip olsun inşallah.

Karabiber bir gelse oğlum iyi ben iyiyim dese. valla aklım hep onda

kizlar sagla solla ilgisi yok benim komsumun sag yumurtaligi yk ve tek yumurtaliga sahip iki kizi bir oglu var yumurta catladiktan 36 saat sonrasinda iliskiye girin ve öncesi mutlak namaz ve dua ayetel kürsi canlarim
iyiyim Gurbetcim. nolsun valla ayşem babasından grip kaptı sanırsam hapşuruyor burnu tıkalı nefes zor alıyor sinirleniyor minicik burnu açamıyrum nefes alsın diye.. garip kuşum hırlaya hırlaya uyuyor..

Güleri aradım dün tebrik ettim gördüm oğluşun resmini çok şeker Rabbim nazarlardan esirgesin onları.

Seninkilere sağlıkla ömür bizlerede tatlı hayırlı sağlıklı oğlanlar nasip olsun inşallah.

Karabiber bir gelse oğlum iyi ben iyiyim dese. valla aklım hep onda[/QUOTE]

ya ewet öldurdun bızı karabıber öldurdun gel gayrım ıkı kelıme yaz yetecek cnm yayada cok sevındın bızımı unuttun ne yhu:):))::lepi:

sen geldikce bize bilgi versen yeter:))
sen oglanı buldun tuzun kuru tabi

:)))))
ya kafanızı karıştırmak gibi olmasın ama şu süt ürünleri demişsinizya ben hamileliğim boyunca deli gibi süt peynir yoğurt yedim.Eşim benden beter düşkündür süte ama oğlan oldu.
Bide hep erkek üzerine mi yazıyosunuz yomu kız çocuk için tavsiyeler.

Back
X