• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek cinsiyet belirleme..

kızlar bebiş durmuyodu yazamadım buraya bakın ama içten inanarak yapın. 21 tane pirince tek tek hepsine meryem suresi okunacak kuranı kerim bilmiyosanız bi yakınınızada okutabilirsiniz daha sonra adetiniz bittikten sonra gece 3 yada 4 gibi kalkıyosunuz abdest alıyosunuz 2 rekat namaz kılıyosunu ve dua edip sonra pirinçten bi tane yutuyosunuz 21 gece hiç aksatmadan kalkmamazlık yapmadan yapıyosunuz allahında izni ile o ya hamile kalıcaksınız insallah ama içten inanarak yapın dua edin bol bol

senin bahsettigin teheccüt namazıı.niyet edilirken Allahım rızan için teheccüd namazını kılmaya diye edilirse daha ii olur sanırım
ben de bu namazda edilen duaların kabul olduguna cok inanırımmm.yapmakta fayda var

Bende merak ettim şimdi buarada ben hala görmeden yazmaya çalışıyorum

cnm görmeden nasıl yazıyon anlamadım.alıntı yapıp gayet güzel yazıyon işte:)

senin bahsettigin teheccüt namazıı.niyet edilirken Allahım rızan için teheccüd namazını kılmaya diye edilirse daha ii olur sanırım
ben de bu namazda edilen duaların kabul olduguna cok inanırımmm.yapmakta fayda var

biliyorum cnm teheccüt namazı tabikide niyetlerken öyle niyetliyosun meryem suresi okunmuş pirinçleride yutunca daha iyi olur sonuçta 21 tane okunmuş pirinç tanesi giriyo karnına

:emir_bebek::emir_bebek:Hemen konuy GİREYİM TESTİ YAPTIM SONUÇ ERKEK ÇIKTI GECE BOYU UYYAMADIM HEYCANDAN SABAHTA 5.30 OLDU HEMEN YAPTIM BÖLE YANİ KİMSE GELMEDEN YAZAYIM DEDİM DÜN Bİ ARKADAŞ%50 diyodu öle değilmiş laboratuarda yapılan testlerde %92 doğru sonuç evde deneyen kişilerde ise %82 doğru sonuç veriyomuş ben inanmak istiyorum hayırlısı Allahtan tabi Elaracım alıntı yap diyorum ne alıntıyı görebiliyorum nede yazdığım yeri kafadan yazıyorum yolla diyorum geliyo yani görmüyorum yazdığımıda yaptığım alıntıyıda hala düzelmemiş yine aynı

:26:Geçmişi okudum dün okuyamamıştım gözlerim kapanıyo hiç uyumadım kızımın toplantısı var 9 da bi duş alıp çıkayım bari merak edenler için yaptığım testi sitenin adresini yazıyorum burdan nasıl yapıldığına sonuçlara falan bakabilirsiniz kızlar dua edin doğru çıkmış olsun http//www.intelligender.com.tr

:emir_bebek::emir_bebek:Hemen konuy GİREYİM TESTİ YAPTIM SONUÇ ERKEK ÇIKTI GECE BOYU UYYAMADIM HEYCANDAN SABAHTA 5.30 OLDU HEMEN YAPTIM BÖLE YANİ KİMSE GELMEDEN YAZAYIM DEDİM DÜN Bİ ARKADAŞ%50 diyodu öle değilmiş laboratuarda yapılan testlerde %92 doğru sonuç evde deneyen kişilerde ise %82 doğru sonuç veriyomuş ben inanmak istiyorum hayırlısı Allahtan tabi Elaracım alıntı yap diyorum ne alıntıyı görebiliyorum nede yazdığım yeri kafadan yazıyorum yolla diyorum geliyo yani görmüyorum yazdığımıda yaptığım alıntıyıda hala düzelmemiş yine aynı

Günaydın hadi ilk tebrik eden ben olayımda banada bulaşırrr belki canım çok sevindim inşallah hayırlısıyla tamamına erersiniz ben herhalde hamile olduğumu öğrensem zaten uyuyamam bide erkek olcak ooo sorma valla...çok sevindim valla ne diyim ..haberlerde çıkan test değilmi bu 99 liraymış galiba, anam hamile olana kadar yumurtlama testi, halmile kaldımmı diye gebelik testi bide bu çıktı valla uyku yok bize ...:27::27:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hayırlısı olsun sağlıklı olsunda doğduğunda kucağına alımca kız erkek insanın gözü görmüyor o bebek doğmadan önce insanın canı değişik oldun istiyor ama hiç fark etmiyor aslında hadi güle güle sana görüşürüzzz..

cnm ınan cok sevındım aynen kendımın olmus kadar rabbım ınss saglıcaklada kucagına almayı nasıp etsın ınsssssssss.....sen yumurtlama gunundemı yapmısdın cnmmm ???

kızlar sıze gunyadınnn bende 5 bucukdan berı ayaktayım cocukları esımı yoladım az yatacam kucukluk uyanmassaaa ...cumanız mubarek olsun duanızda benıde unutmayınnnn bende sıze edıyorum ıns rabbım kabul edecekkk...

kızlar hepinize çoook günaydın ben çok hastayım grip oldum bide çok moralim bozuk Allahtan haftanın son günü ya yarın tatil olduğunu düşünerek günü geçirmeye çalışıcam bide yaprağın haberiyle çok keyiflendim

yapraaaaaakkkkkkkkk çok sevindim arkadaşım hadi gözün aydın bence doğru Rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsinnn

Belki birden fazla yumurtluyorsunuzdur. Ikizniz olabilir ::D Sogan kuru, tarcin bal corek otu kuru ise yariyor diyorlar.
Bir de soy isoflavone diye bir vitamin var. adetin 3-4-5-6-7 gunleri kullaniyorsun.. 7 gun sonra yumurtluyorsun. 14 gun sonrasinda da hastalaniyorsun..

canım bu şimdimi söylenir yaaa keşke daha önce yazsaydın alırdım o vitamini

alıntı ıle yazabılıyommmm allah alah elaraaa sana demıstımya hanı bırıneee dr mesaj attım dıyee bugun gerı donmuss bana ay cok sevındım cnmmmmm...

moof ne zaman gıdıyon bebısımızı ogrenmeye cnmmm ....

ezel umut sız nasılsınız .....

yaprak yokmu nerelerde ya cok merak ettım ınssssss gonlundekı cıkarrrrrrrrr....

canım iyi diyelim iyi olsun işte bildiğin gibi yanlız gribe yakalandım ben moralim çok bozuktu vücudun direnci düştü ondan oldu dün gecede çok ağladım

kızlar bu ovulasyon testini nerden alcaz ya eczanelere sordum yok diyiler bide aptal aptall bakıyooooooyoooolar sinir oldum bugün birde hangi marka:52::52::52::52:
canım eczacı tanıdığınız varsa o getirtsin bende burda kaç tane eczaneye sordum bulamadım sonra eşimin eczacı arkadaşı getirtti dediğin gibi bende burda bir eczaneye gittim ovülasyon testi istedim gebelik testi verdi dangalaklar

yaprakcımm bende senin kadar heyecan yaptımm inan:)
sonucun erkek cıkmasına cokkkkkk sevindimmm.doktorunda erkegee benzetmişti testte erkek cıktı.ben inandım artık erkek oldugunaaa
Rabbim büyük burda hepimizz herdaim dua ediyoruz birbirimizeee.elbet birimizin duası kabul olmuştur cnmm
saglıcakla al kucagına inşallahhh.dogduguuu ,sünnet oldugu günelride hepbirlikte görürüzz inşallahhh
valla ben listeye yazıyorum erkek diyee:)))

kızlar siz neden cevap yazamıyorsunuz anlamıyorummm umutçuummmm ben konu cevaplama paneline tıklıyorum normal yazı yazacağım yer çıkıyor ama bazen sağa kaymış olarak çıkıyor ekranıı sağa kaydırıp yazabilirsin

biliyorum cnm teheccüt namazı tabikide niyetlerken öyle niyetliyosun meryem suresi okunmuş pirinçleride yutunca daha iyi olur sonuçta 21 tane okunmuş pirinç tanesi giriyo karnına

evett olabilir cnm

Günaydın hadi ilk tebrik eden ben olayımda banada bulaşırrr belki canım çok sevindim inşallah hayırlısıyla tamamına erersiniz ben herhalde hamile olduğumu öğrensem zaten uyuyamam bide erkek olcak ooo sorma valla...çok sevindim valla ne diyim ..haberlerde çıkan test değilmi bu 99 liraymış galiba, anam hamile olana kadar yumurtlama testi, halmile kaldımmı diye gebelik testi bide bu çıktı valla uyku yok bize ...:27::27:

cnm inşallahh en yakın zamanda seninde hamiilelik haberini alırızzz
kac aydır deniyorsun sen? ne kadarlık evlisiniz?

yaprakcımm bende senin kadar heyecan yaptımm inan:)
sonucun erkek cıkmasına cokkkkkk sevindimmm.doktorunda erkegee benzetmişti testte erkek cıktı.ben inandım artık erkek oldugunaaa
Rabbim büyük burda hepimizz herdaim dua ediyoruz birbirimizeee.elbet birimizin duası kabul olmuştur cnmm
saglıcakla al kucagına inşallahhh.dogduguuu ,sünnet oldugu günelride hepbirlikte görürüzz inşallahhh
valla ben listeye yazıyorum erkek diyee:)))

amin Elaracım ya Rabbim inşaAllah hepimizin gönlündekileri nasip eder böyle erkek bebişler çoğalınca umut artıkyor

Günaydin kizlar nasilsiniz dün aksam giremedim gecmisi bi okuyayim geliyorum a bu arada yaprak`in erkekmis ay cok sevindim kizlar erkek bebekler cogaldikca benim umudum daha da artiyor...:emir_bebek:

Back
X