Doğuma Hazırlık bebek cinsiyeti belirlemede yardımcı olun

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
İki tane takvim var çin takvimi ve cinsiyet tespit takvimi ama ikisi birbirinden farklı hangisine güvenicem yardım edin.

tabiki kendine güveneceksin. anneler ne hissediyorsa bebeğin cinsiyeti odur.

İki tane takvim var çin takvimi ve cinsiyet tespit takvimi ama ikisi birbirinden farklı hangisine güvenicem yardım edin.

arkadasım elı ayagı saglam olsun cınsıyet önemlımı bu kadar ya yapmayın lutfen ama ıllede merak edıyorsan bilimsel olarak söyliyim sana...kaliteli yumurta kalıtelı spermle denk gelırse erkek olur yanı adetının 14. gunu ılıskıye gırersen erkek olma olasılıgı yuksektır ama kesın erkek olur diyemem 12.16. gunler bırlıkte olursan kız olma ıhtımalı var ama kesın degıl tabı

ama bence bunlar önemli degıl sağlıklı ve hayırlı olsun gerısı boş

hamileyken ben hariç herkes delirdi meraktan, ben önemsemedim bile. herkeste öyle olur sanıyordum. sağlıklı olsun, gerisinin ne önemi var?

Burak onları arkadaş onlar hikaye ya ultrasona güven yada rüyalarına:1:

söyleyenin ve uygulayanın yalancısıyım.

arkadaşımın eşi oğlan olsun diye tutturmuş ve birisi ona demiş ki;

hergün koyun eti ye oğlun olur.

adam gitmiş koyun kestirmiş ve öğlen-akşam koyun eti yemiş.

birinci koyununun eti bitince beraber olmuşlar. arkadaşım hamile kalmış.

cinsiyet belirlenene kadar adam koyun kestirip yemeye devam etmiş.

fıkra gibi diye çok gülmüştüm ama gerçekti.

Oğlu olcak diye yaptıklarına bak.. :20:

Evlat ayırımı yapanlar, evlat ayırımı görsün.. :19:

Daha neler duyucaz. :9:

Boşverin cinsiyeti falan. Önemli olan sağlıklı bir bebek olması. Sağlıklı olmadıktan sonra cinsiyetin bir önemi kalmıyor. Nice insanlar var bebeği olsun diye uğraşan. Allah size böyle bir olanak sunmuş. Sevdiğinizle, size ait bir can olmasının keyfini çıkarın. :34:

Rabbim saglikli sihhatli hayirli olani versin insaAllah, cinsiyet en onemli sey degil..Rabbim her ikisinide versin isteyene.

arkadasım elı ayagı saglam olsun cınsıyet önemlımı bu kadar ya yapmayın lutfen ama ıllede merak edıyorsan bilimsel olarak söyliyim sana...kaliteli yumurta kalıtelı spermle denk gelırse erkek olur yanı adetının 14. gunu ılıskıye gırersen erkek olma olasılıgı yuksektır ama kesın erkek olur diyemem 12.16. gunler bırlıkte olursan kız olma ıhtımalı var ama kesın degıl tabı

ama bence bunlar önemli degıl sağlıklı ve hayırlı olsun gerısı boş

kaliteli yumurta ve kaliteli sperm derken?? kiz da kalitesiz mi oluyo anlamadim ben neyi kastettiginizi?
ovulasyon gununde birliktelik olursa buyuk ihtimal erkektir, cunku y spermleri az yasar ama hizlidir. yumurta catladiginda birlikte olursaniz buyuk ihtimal y spermleri dolleyecektir yumurtayi..ama yumurtaniz catlamaya yakin ya da catlamadan birlikte olursaniz uzun omurlu x spermleri doller yumurtayi boylece kiziniz olur....derler..ama bunlar hep olasilik..saglikli olsun evladin kizi erkegi olmaz ki bence kiz evlat daha makbuldur :52:

arkadasım elı ayagı saglam olsun cınsıyet önemlımı bu kadar ya yapmayın lutfen ama ıllede merak edıyorsan bilimsel olarak söyliyim sana...kaliteli yumurta kalıtelı spermle denk gelırse erkek olur yanı adetının 14. gunu ılıskıye gırersen erkek olma olasılıgı yuksektır ama kesın erkek olur diyemem 12.16. gunler bırlıkte olursan kız olma ıhtımalı var ama kesın degıl tabı ama bence bunlar önemli degıl sağlıklı ve hayırlı olsun gerısı boş

Ah be radyologcuğum bilmesende çok saygı duyarım fikirlerine yorumlarına ama öldürdün beni vallahi :)))

Sen kinaye yapıyorsun ve ama bir inanan olur yazık olur yumurtlama gününü falan kaçırır. Gel biz doğruyu söyleyelim.

Arkadaşım, Cinsiyeti sadece PGT denen _ Preimplantasyon Genetik Tanı belirler. Gerisini boşversen, sağlıkla gelsinde bebeğin.

Son düzenleme:
kaliteli yumurta ve kaliteli sperm derken?? kiz da kalitesiz mi oluyo anlamadim ben neyi kastettiginizi?
ovulasyon gununde birliktelik olursa buyuk ihtimal erkektir, cunku y spermleri az yasar ama hizlidir. yumurta catladiginda birlikte olursaniz buyuk ihtimal y spermleri dolleyecektir yumurtayi..ama yumurtaniz catlamaya yakin ya da catlamadan birlikte olursaniz uzun omurlu x spermleri doller yumurtayi boylece kiziniz olur....derler..ama bunlar hep olasilik..saglikli olsun evladin kizi erkegi olmaz ki bence kiz evlat daha makbuldur :52:

bu doğru mu hakikaten? hiç duymamıştım daha önce şimdi okuyan da beni oğlan peşinde sanacak ama alakası yok biyoloji öğretmeniyim şimdiye kadar duymadığım için şaşırdım bir de bir arkadaşın oğlu yumurta çatlatma iğnesi ile oldu, okuyunca o geldi aklıma.

Back
X