Doğuma Hazırlık bebek cinsiyeti belirlemede yardımcı olun

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim bir tanıdığımın kızı vardı kayınvaldesigil demişler 2.oğlan olmazssa koyarız kapının önüne,ne gerekiyosa yap,maddi yönü önemlideğil.bunlarda epey araştırmalar sonucunda gidip tüp bebek yaptırdılar şimdi ikiz oğluuarı oldu..nasıl yaptılar bilmem ama işin garip yanı kayınvaldenin başına gelenler...kayınvaldlerinin maddi durumu çok iyiydi kadın sürekli bu kadar mal mülk kime kalacak diyip duruyodu onun içöin erkek torun istiyomuş,ikiz erkek torunlar dünyaya geldi kurbanlar kestiler abarttıkça abarttılar,bebekler yaşlarına gelmeden ifla ettiler bişeycikleri kalmadı şimdi aynı evde gelin,kaynana,kayınbaba,koca,3te çocuk yaşıyolar,ve kayınpedern emekli parası ve kocanın gündelik işlerden kazancıyla zar zor geçiniyolar....Rabbim ne eylerse güzel eyler,hakkımızda neyin hayırlı neyin hayırsız olduğunu anca

bu doğru mu hakikaten? hiç duymamıştım daha önce şimdi okuyan da beni oğlan peşinde sanacak ama alakası yok biyoloji öğretmeniyim şimdiye kadar duymadığım için şaşırdım bir de bir arkadaşın oğlu yumurta çatlatma iğnesi ile oldu, okuyunca o geldi aklıma.

evet dogruymus ama dedigim gibi her zaman icin ihtimaller vardir.. catlatma ignesini de genellikle bu nedenle vurduruyolarmis. yumurtanin catladigindan emin olup birliktelik yasiyolar ve y ler cok daha izli oldugu icin halihazirda bekleyen catlamis yumurtayi y spermleri dolluyomus...sonuc erkek bebek oluyomus oyle derler...

benim bir tanıdığımın kızı vardı kayınvaldesigil demişler 2.oğlan olmazssa koyarız kapının önüne,ne gerekiyosa yap,maddi yönü önemlideğil.bunlarda epey araştırmalar sonucunda gidip tüp bebek yaptırdılar şimdi ikiz oğluuarı oldu..nasıl yaptılar bilmem ama işin garip yanı kayınvaldenin başına gelenler...kayınvaldlerinin maddi durumu çok iyiydi kadın sürekli bu kadar mal mülk kime kalacak diyip duruyodu onun içöin erkek torun istiyomuş,ikiz erkek torunlar dünyaya geldi kurbanlar kestiler abarttıkça abarttılar,bebekler yaşlarına gelmeden ifla ettiler bişeycikleri kalmadı şimdi aynı evde gelin,kaynana,kayınbaba,koca,3te çocuk yaşıyolar,ve kayınpedern emekli parası ve kocanın gündelik işlerden kazancıyla zar zor geçiniyolar....Rabbim ne eylerse güzel eyler,hakkımızda neyin hayırlı neyin hayırsız olduğunu anca
canim bildigim kadariyla cinsiyet belirlenebiliyor bu gibi islemlerde, ama yasak diye biliyorum. gerci cogu konuda oldugu gibi bu konudada parayi bastirip yaptirmislardir.

Allah ne verirse once hayirlisindan versin insaAllah.

kaliteli yumurta ve kaliteli sperm derken?? kiz da kalitesiz mi oluyo anlamadim ben neyi kastettiginizi?
ovulasyon gununde birliktelik olursa buyuk ihtimal erkektir, cunku y spermleri az yasar ama hizlidir. yumurta catladiginda birlikte olursaniz buyuk ihtimal y spermleri dolleyecektir yumurtayi..ama yumurtaniz catlamaya yakin ya da catlamadan birlikte olursaniz uzun omurlu x spermleri doller yumurtayi boylece kiziniz olur....derler..ama bunlar hep olasilik..saglikli olsun evladin kizi erkegi olmaz ki bence kiz evlat daha makbuldur :52:

Ben bunu çok sonradan ögrendim.
Daha dogrusu kızım dogduktan sonra diyeyim.

Dediğiniz dogru.
Adetten hemen sonra birlikte olunursa kız,
adetten 12-16. gün birlikte olunursa erkek olurmuş.

Ve ben kızım dogduktan sonra düşündüğümde evet dedim gerçekten böyle .
Nitekim oglumda adetten 15. günde,
kızımda adetten 1 gün sonra birlikte olmuştuk ve her ikisinde de hamile kalmıştım :26: :17:

Son düzenleme:
arkadasım elı ayagı saglam olsun cınsıyet önemlımı bu kadar ya yapmayın lutfen ama ıllede merak edıyorsan bilimsel olarak söyliyim sana...kaliteli yumurta kalıtelı spermle denk gelırse erkek olur yanı adetının 14. gunu ılıskıye gırersen erkek olma olasılıgı yuksektır ama kesın erkek olur diyemem 12.16. gunler bırlıkte olursan kız olma ıhtımalı var ama kesın degıl tabı

ama bence bunlar önemli degıl sağlıklı ve hayırlı olsun gerısı boş

ayy buna göre de kız çıkıyor :)

benim içime kız gibi doğuyor ama en önemlisi çok sağlıklı olsun ve ilerde ailesine,vatanına milletine hayırlı olsun inşallaaahhhhh

Back
X