sadece babadan gelen sperm belirlemiyor. yumurtanin onu kabul edip etmemesiyle de alakali oldugunu okudum
buda annenin yemek yemesiyle ph seviyesiyle hatta ictigi su ile (baska seylerde var tabi) alakaliymis
ben derinlemesine bilmiyorum ama burda super anneler diye bir topik var yemekleri bile ona gore yiyorlardi
en onemlisi akil ve vucut sagligi yerinde ahsen evlat olmasi her zaman belirttigim gibi.
Allah cocuklarimiz bize bagislasin.
S.A cnm banada bakarmısın lütfen:))
doğum tarihim 28.12.1980
sat 09.03.2012
şimdiden teşekkür edeiyorum.
kiz veya erkeke olma ihtimali biz doktorlarin diyil ALLAHIN ELINDE OLUNDA OLAN BISEY BIZ SADECE ULTRASONDA BAKARIZ VEYA HESAPLARIZ...allah isterse olur...bukadar bebek kayb edenler var,onlari dusun kiz erkekten once saglikli bebek iste ALLAHTAN...
bebek cinsiyyeti ultrasondan once...bebeginizin cinsiyyetini herkezden once bilmek istersenin,hatta hangi ayda kalirsaniz kiz veya erkek olucagini bilmek istiyormusunuz??? o zaman yazin...dogum tarihi:hangi ay,yil ve gun...ve son adet tarihiniz...
sende bebek 2 aylik sanirim yumurtlama gununden hesaplarsak 6-7 haftalik ERKEK ...
ammada abartılmış konu konuyu açan dokltor olsun olmasın eğlensin eğlenmesin bunun ne önemi varki
siz burda cinsiyeti öğrenirken çokmu ciddiye alıyorsunuz yani burdaki konu sahibi size kız dedi diyelim erkek olunca sizin için hayal kırıklığı mı olucak yani
çin takvimine hemen hemen bütün anne adayları bakmıştır bunuda öyle görseniz merak giderme olarak bakılsa
ama allahtan gelene razı olunsa olmuyormu yani
yok illa muahalafet olucaz dimi yoksa rahat batar
minure hnm lütfen banada bakarmısınız?
doğum tarihim 28.12.1980
sat 09.03.2012 bekliyorum:))
giz fatma anam ne sabirsizsin kadin simdi geldi dahaabu pipililer deli edecek bizii
ilişki tarihleri 3 5 6 7 mart olmuş..ben not almıştım o ay çalışmaya başladığımız için...bak bakalım şimdi...sat:18 şubat 2012 doğum tarihim:10.08.1984
allahtan gelene razı olmadığımızı kim söyledi.kusura bakmada yazın çok absurk zaten eğlence amaçlı başka ne olabilir.hiç bişeyin yüzde yüz olmadığının herkes farkında
muhalefet mi? rabbime karşı muhalefet olmak ne haddime allah göstermesin .
süper anneler topiği buraya taşınmış herkes burda....
bizi bizden baska kimse anlamz fatmacim dualarla simsiki tutunalim birbirimizeee
merhaba lütfen benimkine de bakınn :))
doğum tarihim: 02.03.1986
sat: 23.01.2012
ultrasonda hala göstermedi sıpa çoooookkk merak ediyorummmm, rüyalarıma giriyor :))
aynen canım erkek istiyoruz diye azarlanıyoruz yafff...Allahıma bin şükür 2 kızım var olmayana da nasip eder işallah bi de oğlum olsun hayırlısından o sevgiyi de tadalım....
Sanirim 32 yasin icindesin.bebek erkek...S.A cnm banada bakarmısın lütfen:))
doğum tarihim 28.12.1980
sat 09.03.2012
şimdiden teşekkür edeiyorum.
Sanirim 32 yasin icindesin.bebek erkek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?