- 3 Mart 2022
- 5
- 0
- 1
- Konu Sahibi strongmom34
Merhaba tatlı anne adayları ve anneler 13 Haftalık hamileyim bebeğimin ultrason görüntülerini ekledim sizce cinsiyeti nedir? Bir maşallahınızı alırız Allah isteyen herkese nasip etsin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallahErkeğe benzettim benimde böyle alttan oval gelip yukarı doğru dikleşmiş doktorum erkek olma ihtimali yüksek dedi bugün.
Hayırlısı olsun ya sağlıklı olsunlarda hiç farketmezSağlıkla kucağına alırsın inşallahBanada kız olabilir sanki 16 da bakalım dedi ama ben erkek hissediyorum
![]()
Kesinlikle önceliğimiz sağlıkHayırlısı olsun ya sağlıklı olsunlarda hiç farketmez![]()
Sağlıkla alın kucağınızaMerhaba tatlı anne adayları ve anneler 13 Haftalık hamileyim bebeğimin ultrason görüntülerini ekledim sizce cinsiyeti nedir? Bir maşallahınızı alırız Allah isteyen herkese nasip etsin :)
Sizde sağlıkla alın bebeğinizi inş kucağınızaErkeğe benzettim benimde böyle alttan oval gelip yukarı doğru dikleşmiş doktorum erkek olma ihtimali yüksek dedi bugün.
Kız mı? Kıza benzettimCinsiyet tahmini yapabilenler bakabilir mi 12+1