Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değişebilir belli olmaz ama en garanti detaylı ultrasonu bekleyin. Orda en ince ayrıntıya kadar bakıldığından kesin oluyor. Ben 10+1 de kız diye öğrendim 27.haftadayım hala kız kesin olarak bazen şaşılabiliyor kordondan dolayı renkli ultrasonla bakmasını isteyin doktordan onda çok şaşma olmuyor16haftalık gebelikte cinsiyet degişir mi hanımlar doktor dedi erkeye benziyor kordonda olabilir
Devlette bulabilirmiyim sıra acabaDeğişebilir belli olmaz ama en garanti detaylı ultrasonu bekleyin. Orda en ince ayrıntıya kadar bakıldığından kesin oluyor. Ben 10+1 de kız diye öğrendim 27.haftadayım hala kız kesin olarak bazen şaşılabiliyor kordondan dolayı renkli ultrasonla bakmasını isteyin doktordan onda çok şaşma olmuyor
3 tane farklı doktora gittim 3de dedi erkeye benziyor net demedilerAşko genellikle 2 bacak arasından anlaşılıyor cinsiyet için
Eğer devlette girecekseniz detaylıya şimdiden uğraşmanız lazım. Ama gördüğüm duyduğum kadarıyla hazen renkli bakmıyolar yada çok kısa sürüyor bi çok kişi beklentimi karşılamadı diyor. İmkanınız var ise özelde baktırın ancak hastanede değil. Hastaneler çok fiyat çeker. Kliniklere bakın, görüntüleme merkezlerine bakın. Onlar uygun fiyatlı olur. Ben ankarada misafir olduğum döneme denk geldi diye görüntüleme merkezinde 3,5a yaptırdım istanbulda normalde 8-15 arası fiyat veriyolardı. 1 saate yakın sürdü ve herşeyini gördükDevlette bulabilirmiyim sıra acaba
Özelde net görüyorlar genelde bu arada mide bulantın var mı3 tane farklı doktora gittim 3de dedi erkeye benziyor net demediler![]()
Hiç yokÖzelde net görüyorlar genelde bu arada mide bulantın var mı![]()
Valla özel hastaneleri araştırdım 5binden aşagısı yok o yüzden devletten bakacam bide yapmazsam bişey olurmu yani önemli bişeymi bu istenilen şeyEğer devlette girecekseniz detaylıya şimdiden uğraşmanız lazım. Ama gördüğüm duyduğum kadarıyla hazen renkli bakmıyolar yada çok kısa sürüyor bi çok kişi beklentimi karşılamadı diyor. İmkanınız var ise özelde baktırın ancak hastanede değil. Hastaneler çok fiyat çeker. Kliniklere bakın, görüntüleme merkezlerine bakın. Onlar uygun fiyatlı olur. Ben ankarada misafir olduğum döneme denk geldi diye görüntüleme merkezinde 3,5a yaptırdım istanbulda normalde 8-15 arası fiyat veriyolardı. 1 saate yakın sürdü ve herşeyini gördük
Seninki bellimiBenim de hiç yok ya maşallah![]()
6+0 canım HeheeheheSeninki bellimi
Aa daha çok küçük6+0 canım Heheehehe
Yani açıkçası doktorlar öneriyor. Tüm organları parmak sayısı herşey kontrol ediliyorValla özel hastaneleri araştırdım 5binden aşagısı yok o yüzden devletten bakacam bide yapmazsam bişey olurmu yani önemli bişeymi bu istenilen şey