Bebek İkinci El bebek-çocuk giyim,ayakkabı,aksesuar,oyuncak...tüm güncel ürünler 1. mesajda...

Gün gün kaynak kitaplar 4'lü set. Çözüm anahtarları koparılmıştır. Matematik 2. Güne kadar koparılmıştır.türkçe 2. Güne kadar koparılmıştır.sosyal koparılmamış4. Güne kadar kurlun kalemle yapılmıştır.fen 4. Güne kadar koparılmıltır. Nerdeyse hiç çözülmediler. Dışları kirlenmiştir

Lcwaikiki 8-9 yaş..10 yaşada olabilir. Yardım amaçlı satışta

Lc waikiki 10-12yaş. Çok iyi durumda.yardım amaçlı satışta

Ürünün boyatılması gerekir . Bir tane kopçası çıkmıştır. Dileyen lostrada küçük yapıştırma işlemi yapabilir burun kısınları için. Ama böylede kullanılabilir. 38 no fakat 37,5-38 nolar tercih edebilir. Alındığında silinip temizlenip kullanıma devam edilebilir

Eki Görüntüle 1917653 Anafen 4.sınıf tüm dersler soru bankasıTest 22 ye kadar koparılmıştır. Dış kapağı zedeli diğer yerleri sağlam anafen .4.sınıf

Kitaplar toplam ne kadar olur??

Hepsini size direk hesabıma yatıracağınız için 15 tlye veririm. Pttnin kitap indirimi kargosu devam ediyorsa eğer indirimle yollarım hanımefendi
Eğer ingilizce desteğede ihtiyacınız varsa maratonlarla beraber 20 tlye yollayabilirim. Elite setide isterseniz toplu alım olacağı için hepsi 25 tl olur

Angry birds ev ayakkabısı
Kullanıldı arka iç kısma doğru sökülme ker var ufak ezilme var.. Ve yıkanması gerekiyor bu şekliyle çoook tatlı.36 no

Ürün oğluma geçen sene hediye geldi. Hiç giyilmedi. Huylu oğlum sağolsun. Ben xsim banada oluyor. Ama kasıyor biraz. Unisex kullanmak isteyen bayanlar xxs olanlar tercih etmeli..Lcw.12-13 yaş.yaka kısmında göze batmayan bi zede yapmışız resimledim. Halbuki askıda duruyordu ama bilemiyorum. Etiketsiz sıfırdır

Güncel hanımlar her yaşa birşeyler çıkar

Kalın ciltli. İngtürkçe-türkçe ingilizce sözlük. Ciltt hafif ayrılma var . Dış kapağında zedelenmeler var o kadar

Beyaz az kullanılmış okul sözlüğü kalın ve ciltli

Yeni dünya atlası ciltli büyük boy. İç baş sayfada yazılar var ve son sayfada o kadar.resimli kaliteli

Güncel kızlar her yaşa birleyler bulunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…