Bebek İkinci El bebek-çocuk giyim,ayakkabı,aksesuar,oyuncak...tüm güncel ürünler 1. mesajda...

HAYDİ HANIMLAR..ÜRÜN ÇOK,İNDİRİM ÇOK....

Hayırlı olsun.... 36 no ayakkabı var oğlumun 2 adet ama bot değil(biri spor mavi lotto, diğeri siyah tımberland tarzı)...Arzu edersen görüşürüz....

Hayırlı olsun.... 36 no ayakkabı var oğlumun 2 adet ama bot değil(biri spor mavi lotto, diğeri siyah tımberland tarzı)...Arzu edersen görüşürüz....
TEŞEKKÜR EDERİM BANA BOT LAZIM...AMA KALIN EŞOFMAN VEYA SWEET VARSA ELİNİZDE 11-12-13 YAŞ ARASI BAKABİLİRİM...(ÖLÇÜM İSTEYECEĞİMDE)

kırmızı hırka fermuarlı 2 yada 3 yaş..5tl
kolları polarlı sweet..3tl

sıfırdan farksız 4/5 /6 yaş..ölçü isteyiniz..8tl

tekrar mrb siz yinede ürünlerin resimlerini ayakkabıların yani atar mısınız??

kalanlar ve yeni ekleneceklerle devammmm...

tekrar mrb siz yinede ürünlerin resimlerini ayakkabıların yani atar mısınız??
Günaydın arkadaşım Oğluna uyabilecek bunları seçtim....Mavi lotto 36 no, siyah ayakkabı 36 no.
bordo eşofman 10-11 yaş waikiki....(ayrıntılı ölçü istersen görüşürüz)

günaydın..fiyatları nelerdir?oğlum okuldan gelince göstereceğim..beğenmeden giymiyor artık..erken ergen oğlum benim

caillou 42cm boyunda hafif kirlenmiş çok az kullanılmış bez ve sesli,karnına basılınca şarkı söyleyen çalışır durumda ,pilli oyuncak..lisanslı...15tl

havlu ev pandufu..az kullanıldı...kurbağalara basınca ses çıkarıyor..33 yada 34 no diye düşünüyorum ama ölçü isteyiniz...10tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…