Bebek doğduktan sonra yeni yaşam

Rengarenkkadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
843
423
33
kızlar az kaldı doğuma ve beni biraz düşündüren şeyler var.. mesela ne gibi değişiklikler olur bebekten sonra? Biz hep eşimle başbaşa vakit geçirirdik, ailelerle içli dışlı değiliz yani ama doğumdan sonra ben çalıştığım için bebeğimize eşimin annesi bakacak. Haliyle artık hergün görüşcez bi sorunumuz yok hiçte olmadı ama garipsiyorum biraz. Sizce alışır mıyım

alışamazsın ama çocuk için katlanırsın..

Çok zorlanır mıyım acaba canım ya da ne biliyim çocuk olunca işin içinde kolaylaşıyo mu
valla kuzum ilacım olsa kendime sürcem.. iki ucu şeyli değnek.. annem 2 aydan fazladır bende.. kayınvalide de 3 hafta kaldı gitti.. kendi hayatımı özledim.. ama 40 çıkınca annem gidecek ve her şey bana kalacak.. ne yapcam bilmiyorum bir de çalışcam diyosun zor olabilir :) ama katlanılmaz ya da aşılmaz değil..

Seninki geçici süreçmiş canım en azından ama o söylediğin durum tam benim için geçerli işte

Bebek doğmadan önce aşkım nasılsın bişey istiyor Musun bugün günün nasıl geçti seni seviyorum diyen adam Bebek doğunca kızım nasıl kızıma bişey Laz'ım mı sana süt yapacak bişey alıyım kızıma süt olsun kızımı öp kokla onu çok seviyorum falan demeye başladı arada laf sokuyorum diye Benide soruyor

Alışadabilirsin alışamayadabilirsin,o kayınvalidenle aranızda geçecek diyaloga bağlı :) Ben kayınvalideme iki günde bir giderim neredeyse yeri gelir hergün bile giderim eşim işteyse akşam sıkılmıyim diye,gitmediğim günler özlüyorum gözüm arıyor desem inanır mısınız :) O kadar çok seviyorum o kadar güzel anlaşıyorum ki nazar değmesin,hep diyorum rabbim başımdan eksik etmesin onu,bana o kadar çok destek oluyor ki anlatamam.

Tövbe tövbe
Şaka bir yana maşallah valla

Senin yine dogduktan sonra baslamis. Biz 3 haftalikken ögrendik yavrumuzu. Su an 31+5 ... ilk zamandan beri (hele hissetmeye basladiktan sonra) ariyo hayatim bebidimiz nasil? Mesaj atiyo yavrumuz ne yapiyo... eve geliyo kizimizdan naber oynuyomu.. dur bi bakayimlar... kiziyla uzun uzun sohbet etmeler... kulagini karnima koyup kiziyla birlikte benim dedikodumu yapmalar aman bakma böyle dedigime sikayetci deyilimde.. arada beni de sorsa fens olmaz. Sirf giciklik olsun diye dün gece 3 bucukta kola aramaya gönderdim. Isvicreyi alt üat etti mecburen. Burda benzinlikler bile saat 10 dedimmi kapanir. O yüzden en basiti kolayi bulmak bile bi cile. Ki normaldede icen bi insan deyilim.

Ne kadar güzel bisey kıymetini bilin eşinizin. Benimki bırak benimle ilgilenmeyi her gecen gün büyüyen karnimi bile farketmiyor desem abartmis olmam heralde. Öyle elini karnima koyup konusmasi falan hic olmadi olmaz da. Gece 3 te sizin icin cikip kola ariyor benimki gece 3 ü birak gunduz 3 te bile zor cikar. Onun iki aşkı biri laptop biri telefon maalesef

benimki de öyleydi şimdi karşımda kızıyla nispet yapıyor.. bu daha çok koyuyor.. onca ay garezin bana mıydı diyorum :)

çok iyiymiş canım ya ben bu ara depresyondayım valla, işe başlasa da bir kafam dinlense.. çok sıkıldım, o değil adamdan soğudum bu arada bizim babalık izni 10 güne çıkmış haberiniz olsun :)

Ben zamanla kıskanmaya başladım galiba kızımda baba delisi ben evin pastasıyım sanki zaten iyi hamileyiz Yoksa dediklerimizi yapan olmaz

Ben zamanla kıskanmaya başladım galiba kızımda baba delisi ben evin pastasıyım sanki zaten iyi hamileyiz Yoksa dediklerimizi yapan olmaz
Biraz kullansakmi su 9 ayi napsak. Gerci benim son 8 hafta kaldi ama. Ne yapsam kardir mi desem. Ay onu da beceremem ki

bende çocuğum olsa gece sabahlara kadar otursa nasıl iş hayatımı aksatmadan yaparım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…