Bebek doğum kanalına mı yerleşiyor? Baskı hissediyorum.

sensen99

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
657
171
123
arkadaslar 34haftalik hamileyim. bikac gundur bebek asagiya dogru bastirdiginda seyim yirtilcak gibi oluyo.
bazen ayakda oluyom bazende oturuyo oluyorum,bi bastiriyo acidan sicriyorum resmen. 2saniye sürüyo tek.
galiba dogum kanalina yerlesiyo artik. sizde de oluyormu??

Son düzenleme:
canım kormana gerek yok bu normal bbek dogum ıcın hazırlanıyor annesı yavas yavas kanala yersesıyor bende oyleyım canın az da olsa yanar tuvalette bıel korkardım acaba suyumu geldı bebekmı gelıyor dıye

canım kormana gerek yok bu normal bbek dogum ıcın hazırlanıyor annesı yavas yavas kanala yersesıyor bende oyleyım canın az da olsa yanar tuvalette bıel korkardım acaba suyumu geldı bebekmı gelıyor dıye

tsk canim aynen bende bebekmi geliyo acaba diye birden korkuyom. hayirlisiyla bi dogursaydim artik :)

ay allahım ya ezan vaktı neyı tarsıyyorsunzu kız acmıs ıste kendını ıfade edıyor hamılıgın son ayında her hamıle gıbı oda bebegın baskısı ıle alt tarafının yırtılacagını sanıor okadr

Başlığınız tarafımdan düzenlendi.

Bu dönemde vücudunuz kendini doğuma hazırladığından bahsettiğiniz türde kısa süren kasılmalar yaşamanız normaldir. Allah sağlıkla yavrunuza kavuşmanızı nasip etsin.

Canım bende bugün doktora gittim,sat hatırlamadığım için hep ultrason ölçümleriyle doğum tarihini hesaplıyordu doktor. Ama bu hafta kesinleştirdi sanırım.34 haftalık dedi tam. Bende de aynı şikayet war böyle sanki ayağıyla ittirio çıkıcak birqaz daha zorlasa..O öyle yaptığına hem cnaım yanıo hem tuvaletimi tutmaicam gibi hissediorum.Delincek diorum yani öyle bir baskı..Eğer doğum kanalına yerleşiyorsa iyi ama tabii ki :) Başka bir skıntı olmasında yeterki

aynen tarif ettigin gibi cnim, benimkinin kafasi 5 hafta once döndü ayaklar yukarda kafa asagida.
demekki kuvvetlice kafa atiyo yaramazlar. persembe gunu doktor kontrolum var alttan muayne ettircem acilma felan varmi acaba diye.

ben de 34+4 deyim. Daha böyle bir şey yaşamadım. Benim bebek kendini hazır hissetmiyor galiba :)

merhaba,ben dde 34. haftadayım ,aynı hisler bende de var,mesanemizin kapasitesi azaldığı için oluyormuş,doktorum öyle dedi,baskı hissediyorum ve bazen dediğiniz gibi yırtılacakmış gibi oluyor korkuyorum,bebişimin başı aşağıda haftalardır,ayaklar yukarıda,yavaş yavaş doğum pozisyonu almaya başlıyor sanırım bebişlerimiz,hayırlı doğumlar diliyorum....

Valla..hem 6 hafta diyince az kaldı oy diorum..hemde off çok var yorucu oluo sıcaklarda biranönce geçsin diyorum.. Aslında 34. haftaya gelmişiz şaka maka ilk öğrendiğimde benim 4 haftalıktı..zaman çabuk geçiyor aslında diil mi :))))

evet canim ya ben ogrendigimde de 5 haftalikdi tam.
ama benimki hep sorunlu gecti daha 2hafta once cikdim hastaneden.
1ay hastanedeydim en son yattigimda okadar yattim.
hep hastaneye gittim geldim düsük tehdidi kanama vardi ilk basta sonra onlari atlattik.
1bucuk ay once suyum geldi 28 haftalikken sizinti vardi.
tedavi gordum suan evdeyim ama her dakka korkuyla yasiyorum. hayirlisiyla bi dogursaydik kizlar.

Canımm çok geçmiş olsun..ama en azından bu haftaya kadar gelmişsin..İnşalla hsonuna kadar böyle devam edersinde sağlıkla alırsın bebeğini..ama zaten az kaldı canım..2 hafta daha geçsin o zaman prematüre bile sayılmıolar doğsalar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…