Bebek Dostu Temizlik Ürünleri

seydosum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
892
472
103
Malum bir çoğumuzun çocuğu var olmayanlar ya hamile ya da hazırlık halindeler Bu temizlik malzemeleri benim kafamı karıştıran konulardan. Sadece bebişin çamaşırları için kullanılan ürünler yeterli değil sanırım. Çamaşır için Etimatik kullanmayı düşünüyorum. Bulaşık makinası için de Pril yeni bir deterjan çıkarmış Darüşşafaka kurumları işbirliğiyle. Fosfat içermeyen bir ürün. Sizin bildiğiniz başka ürünler var mı?

Bebeğin hiçbir malzemesini bulaşık makinesinde yıkamıyorum.
Frosh ya da Friendly el deterjanı kullanıyorum.
Froshun aynı zamanda makine ve yer temizleme ürünleri de mevcut.

Amway bütün ürünleri kullanılabilir. Bebek deterjanlarında bulaşık makinası için piril falan için gayet güzel ürünleri biraz tuzlu ama konsantre olduğu için uzun süre gidiyor

Bebeğin hiçbir malzemesini bulaşık makinesinde yıkamıyorum.
Frosh ya da Friendly el deterjanı kullanıyorum.
Froshun aynı zamanda makine ve yer temizleme ürünleri de mevcut.
Bu markayı nerelerden bulabiliriz? migros carrefour gibi mağazalarda var mıdır?

Amway bütün ürünleri kullanılabilir. Bebek deterjanlarında bulaşık makinası için piril falan için gayet güzel ürünleri biraz tuzlu ama konsantre olduğu için uzun süre gidiyor
Evet Amway'ı de duydum. Katalog satış değil mi o?

Bende uzun bi arastirma sonucu moms green (yesil anne) diye tamamen organik olan bi marka kesfettim.. Bebek deterjanlari da var denemedim ama bulasik makinesi jeli siparis verdim bugün yarin ulasicak elime. Satisi internetten oluyor isterseniz bi bakin.. Bende artik evime kimyasal sokmak istemiyorum

Bu markayı nerelerden bulabiliriz? migros carrefour gibi mağazalarda var mıdır?
Tam da bahsettiğiniz marketlerde, bebek mağazalarında ve internette var.
Aslında bebek için en iyi temizleyici sulandırılmış sirke ama birkaç günde bir sirke kullanıp, diğer günler bu deterjanlarla devam ediyorum.

Yeşil anneyi ben de tavsiye ederim. 2 ay oldu kulanıyorum çok memnunum..Özellikle çamaşır suyu konusunda içim çok rahat..Elimdekileri tüketip tamamiyle ürünlerini kullanmayı düşünüyorum..Ayrıca friendly organic de güvenli bebek ürünleri içeriyor

Ay etimatiki ilk çıktığı zaman kullandı annem. Lekeler resmen kıyafette yürüyodu ve kıyafetler korkunç kokuyordu. Uzun bir süre sonra çözdük etimatiktenmiş. Hacışakirin bebek için sabunu var makineler için ben bu kadar güzel kokulu. Bulaşık için de sanırım bahsettiğin prili kullanıyorum. Kırmızı bidonda sıvı. Makinemde koku oluyor giderlerle ilgili sorunumuz var ve o kokuyu bastırdı ışıl ışıl yaptı bulaşıkları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…