• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek düşüncesini nasıl beyninizden attınız?

E hayatıM çok yoğun demişsin
Çocukla nasıl olacak canım okuyormussun

okul umrumda degil ki. ikinci üniversitem. devlet memuruyum...
mezun olmama da 8 ay kaldi...

zaten ben kafamı boşaltmak icin başlamıştım ikinciye :( anneanne babanne ikisiyle de aynı sehirdeyim.
devlet memuru annelerin izinleri de cok rahat biliyorsunuzdur. açıkçası maddi manevi bedeni her gücümüz var.

cocugumuzun anneannesi de daha genç ve branşı da çocuk gelişimi :)

ah bi gelse çok ballı şanslı bir çocuk olacak. ❤

Spor strese iyi geliyor, ayrıca bir hobi edinmen kafanı boşlatmana yardımcı olabilir.
Bende de pko var. 3 yıldır tedavi görüyorum. 2 kez düşük yaptım. İnan bana spor yapıp, protein ağırlıklı beslendiğim dönemlerde hamile kaldım. Bir ara her gün akşam evdeki tek konum bebek idi. Eşim 2000 parça puzzle aldı, gündem değişti ve ben hamile kaldım ancak iki gebeliğimde tamamına ermedi :110:

üzülme. yine de hamile kalabildigini görmüş oldun. abimin karısı da 2 kere düşük yaptı. sağlıksız bebekler düşer demiş doktoru.
simdi yeniden hamile veeee 38. haftasında :)
inşallah bir daha hamile kalırsın sağlıcakla kucağına alırsın bu defa. Rabbim benden önce sana versin...

Spora yazıldım cuma günü. çocukluğumdan beri mümkün mertebe hep yaptım cok da severim. cumartesi başlayacağım Allahin izniyle

Bende de vardı yazmak istedim
Kilo vermeye taktım kafayı rejim spor yaparken hiç uğraşmadan hamile kaldım şok oldum
cok tesekkur ederim. umut oluyorsunuz bizlere. rejimlik bir durumum yok sanırım. 172ye 60 kiloyum. ama spora başlayacagım 5 gun sonra. yazıldım salona. cumatesi pazar gideceğim.
ailem ve arkadaşlarim sporluk neyin kaldı diyor. (70li kilolardan 60a düştüm bebek olsun diye)

sanıyorlar ki spor sadece kilo vermek için.
madonna kaslarından yapacağım diyorum:KK70:

okul umrumda degil ki. ikinci üniversitem. devlet memuruyum...
mezun olmama da 8 ay kaldi...

zaten ben kafamı boşaltmak icin başlamıştım ikinciye :KK43: anneanne babanne ikisiyle de aynı sehirdeyim.
devlet memuru annelerin izinleri de cok rahat biliyorsunuzdur. açıkçası maddi manevi bedeni her gücümüz var.

cocugumuzun anneannesi de daha genç ve branşı da çocuk gelişimi :)

ah bi gelse çok ballı şanslı bir çocuk olacak. ❤
Ne güzel.
Benim bebeğim var ama bakacak kimse yok maalesef

cok tesekkur ederim. umut oluyorsunuz bizlere. rejimlik bir durumum yok sanırım. 172ye 60 kiloyum. ama spora başlayacagım 5 gun sonra. yazıldım salona. cumatesi pazar gideceğim.
ailem ve arkadaşlarim sporluk neyin kaldı diyor. (70li kilolardan 60a düştüm bebek olsun diye)

sanıyorlar ki spor sadece kilo vermek için.
madonna kaslarından yapacağım diyorum:KK70:
Bence de.
Bide sanırım ben o dönem çok sağlıklı beslenmistim. Bakma sen şu an süt olsun diye yiyip 23 kilo fazlam oldu. Ama sütte oldu . Bebeğim biraz buyusun bende diyet spor yardiracagim yine inşallah :)

Ben de 2bucuk yıldır evliyim ve 2 yıldır çocuğum olmadığını biliyorum. Bu kafadan atılacak birşey değil aman şu aktiviteyi yapayım unutayım değil. Kabullenmek gerek. Ben kabullendim ha oldu mu derseniz ben pco değilim normal yolla olamaz zaten bakalım tüple kafa rahatlığıyla olacak mı...

Ben de 2bucuk yıldır evliyim ve 2 yıldır çocuğum olmadığını biliyorum. Bu kafadan atılacak birşey değil aman şu aktiviteyi yapayım unutayım değil. Kabullenmek gerek. Ben kabullendim ha oldu mu derseniz ben pco değilim normal yolla olamaz zaten bakalım tüple kafa rahatlığıyla olacak mı...

ozel olmayacaksa pco yoksa ne gibi bir problem var. normal yolla neden olmayacak.

Ahh pko ahhh :(
sürekli diyetteyim ve yüzmeye başladım. kafadan atılmıyor malesef. bitkisel kürler deniyorum. rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin insallah

Back
X