bebek düşünmeden önce evi temizlemek?

Tabi temiz evde olunca çocuk titiz olur pis evde olunca cocuk da doğal olarak pis olur sen evi temizle titiz insan herzaman iyidir :KK70:

Ölücem gülmekten:KK45: sanki bebek de hemen hazır bekliyor. Evi temizle de geleyim artık diye

Kesinlikle, dağınık evde yapılan çocuk hayatı boyunca dağınık olur

Valla benim evde boyancak bi 6 ayim var bebek için bu arada bahara doğru boyami temizligimi yapcam ayol hastalığı var sağlığı var bellimi olur bence iyi düşündü konu sahibi yoksa tek katılan ben miyim yahu:-) valla hamile kalırsam hiç o halimle boya falan yaptircak halim yok en keain çözüm önce yapmak

Valla benim evde boyancak bi 6 ayim var bebek için bu arada bahara doğru boyami temizligimi yapcam ayol hastalığı var sağlığı var bellimi olur bence iyi düşündü konu sahibi yoksa tek katılan ben miyim yahu:-) valla hamile kalırsam hiç o halimle boya falan yaptircak halim yok en keain çözüm önce yapmak
boya kokusu çok zararli zaten
hamile ve bebekler duymasin zaten o kokuyu

konu sahibesi canin temizlik yapmak istemis herhalde , ev senin deilmi bahane ye ne gerek var otur yap temizliginiii
yetmezse gel benim evede yardim et:KK70:

boya kokusu çok zararli zaten
hamile ve bebekler duymasin zaten o kokuyu

konu sahibesi canin temizlik yapmak istemis herhalde , ev senin deilmi bahane ye ne gerek var otur yap temizliginiii
yetmezse gel benim evede yardim et:KK70:
Ayyy valla öyle bisey istiyosan sırada bende varim boya artı temizlik cani sıkılan gelsin:-)

Back
X