bebek düşünüyoruzz

nur891

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
100
48
98
35
kızlar 1,5 yıllık evliyim artık bebek düşünüyoruz folik asit kullanmaya başlamalıyım etrafımdakiler ve nette bebek düşünmeye başladıktan sonra kullanılmasının faydalı olduğunu söylüyorlar bilgisi olan varmı

kızlar 1,5 yıllık evliyim artık bebek düşünüyoruz folik asit kullanmaya başlamalıyım etrafımdakiler ve nette bebek düşünmeye başladıktan sonra kullanılmasının faydalı olduğunu söylüyorlar bilgisi olan varmı
bnece doktora gitmelisin
bi muayene olmalısın
vitamin vs değerlerine baktırmalısın
diş tedavin varsa hamile kalmadan önce yaptırmalısın

doktora git bence ama evet folik asit öncesinden de kullanılmaya başlanınca iyi oluyormuş

Bence önce bir doktora gidin. Genel muayenenizi olun. Kan testi istiyorlar. Misal d vitamini eksikse takviyesini yapıyorlar. Toksoplazma negatifse ona göre beslenmenizle ilgili şeyler söylüyorlar. Bunu gibi bir kaç şey daha var. Tabi folik asite de başlıyorlar.

Hayırlı olsun öncelikle.
Ben bebek düşünürken gitmedim doktora ve pişman oldum , kötü bir şey yaşadığımdan değil ama vitamin ve kansızlık vardı biraz zorlandım.
İdrar yolu enfeksiyonu gibi minik ve kolay tedavi edilebilir hastalıklarınız da olabilir.
Folik asit veriyor doktorlar evet. Benim önerim doktora gitmeniz ve kan ve idrar tahlili de yaptırmanız.

Folik asit hamile kalmadan 3 ay öncesinden başlanmali, vücutta depo yapmaz bu yüzden her gün kullanmalisin.
Tabii hormon testi vs yaptirmak için dr a görünmen lazim dr folik asiti de verir sana.

Folik asit hamile kalmayı engeller! Hamile kaldıktan sonra içilir!

Dersem, inanacak mısın? Bu tür şeyleri doktorla konuşmalısın. Burada her kafadan ses çıkar.

doktora gidin varsa kansızlık vs tedavisine başlayın folik asite de başlayın vakit kaybetmeden, genelde 3 ay önce başlanması öneriliyor.

Doktora gidin gerekli muayene tahlil ve takviyeyi o söyler.. Dİş kontrolüne de gidin..

genel bır kontrol gerekli,sonrasında hamıle kalmadan folık asıt önerende oluyor,önermeyende..
benım doktorum hamıle kaldıgında başlanacak zaten,öncesınde gereklı gormuyorum demıstı,3.ayda hamıle kalıp öyle başlamıştım

Kafanıza göre kullanmayın her doktor vermiyor.ilk oğlumda doktorum vermemisti.bi sorun da olmadı. Ama önce doktora gidin

Back
X