Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar 1,5 yıllık evliyim artık bebek düşünüyoruz folik asit kullanmaya başlamalıyım etrafımdakiler ve nette bebek düşünmeye başladıktan sonra kullanılmasının faydalı olduğunu söylüyorlar bilgisi olan varmı
kızlar 1,5 yıllık evliyim artık bebek düşünüyoruz folik asit kullanmaya başlamalıyım etrafımdakiler ve nette bebek düşünmeye başladıktan sonra kullanılmasının faydalı olduğunu söylüyorlar bilgisi olan varmı
Bence önce bir doktora gidin. Genel muayenenizi olun. Kan testi istiyorlar. Misal d vitamini eksikse takviyesini yapıyorlar. Toksoplazma negatifse ona göre beslenmenizle ilgili şeyler söylüyorlar. Bunu gibi bir kaç şey daha var. Tabi folik asite de başlıyorlar.
Hayırlı olsun öncelikle.
Ben bebek düşünürken gitmedim doktora ve pişman oldum , kötü bir şey yaşadığımdan değil ama vitamin ve kansızlık vardı biraz zorlandım.
İdrar yolu enfeksiyonu gibi minik ve kolay tedavi edilebilir hastalıklarınız da olabilir.
Folik asit veriyor doktorlar evet. Benim önerim doktora gitmeniz ve kan ve idrar tahlili de yaptırmanız.
Folik asit hamile kalmadan 3 ay öncesinden başlanmali, vücutta depo yapmaz bu yüzden her gün kullanmalisin.
Tabii hormon testi vs yaptirmak için dr a görünmen lazim dr folik asiti de verir sana.