kıza benziyormuuşş..bizimki de göstermiyo bi türlü:) ama canım hep tuzlu şeyler istedi,çok sevmeme rağmen hamile kaldığımdan beri tatlı istemiyurum..kızlar geç gösterirmiş diyolar öle mi kızlar??? gönlümden geçen de kız hadi hayırlısı diyelim....
Herkesin bünyesine göre değişiyor bence. Ben 12. haftamdayım ve cuma günü doktora gidicem, cinsiyeti öğrenmem zor gibi ama çok merak ediyorum. Gönlümdeki her zaman kız oldu, en başta sağlıklı olmasını diliyorum tabiki ..
ben daha adetime 15 gün vardı, canım turşu çekmişti ve acaba olabilir mi die ilk o zaman düşünmeye başlamıştım. En erken aşeren hamile benim sanırım. İlk zamanlar fazlasıyla ekşi yedim, tatlıyı ağzıma sürmedim. Şimdi tatlı da yiyorum ama ekşiye de devam. Ekşi - tatlı karışık yani. Bu isteklere göre cinsiyeti belirlemem zor çünkü herkesin bünyesine göre değişiyor.
En kısa zamanda öğrenmeyi ümit ediyorum..
benim gibisin caznım ben iki aylık bebeğim karnım kocaman göbeyim hiç yoktu çıktı erken denCanım yaşın 32, çin takviminde 32 yaş için nisan ayı erkek görünüyor.Mayıs ayı için kız görünüyor ama bence son adetinin olduğu tarih önemlidir yani gebelik haftasını falan hesaplarkende son adet tarihine bakıyoruz ya o yüzden nisan ayını almalısın bence. Erkek diye tahminde bulunalım:1rolleyes:
bu arada benimde oğlum olucak ve hep tatlı yiyorum bulantım çoktu karnımda basketbol topu gibi, hatta sadece karnım var başka yerden kilo almadım.
benm de canim ananas cekmisti erkek misDaha adet günüm gecikmeden canim ananas cekti acaba cinsiyeti hakkinda fikri olan varmi
canim bende dondurma cok yedim tatli cok yemedim meyve et yumurta ve peynir cok yedim.. et ve yumurta yiyenler birde karpuz sanirim genelde erkek oluyor ?musyani bu durum bilimsel olarak açıklanamamakla birlikte kişiden kişiye değişebiliyor herkesın vucut hatlarıda farklı buna bağlı olarak hamılelıkte ona gore bölgesel değişim oluyor.Arkadaşım tatlı yapıp yapıp yerdi dondurma çok yerdi oğlu oldu,anne birazda hissedermiş cinsiyetini derler hissedenler oldu mu?
bebisim erkek ve en basindan beri erkek hissetm hatta karnima bakip kiz dediler ama erkekyani bu durum bilimsel olarak açıklanamamakla birlikte kişiden kişiye değişebiliyor herkesın vucut hatlarıda farklı buna bağlı olarak hamılelıkte ona gore bölgesel değişim oluyor.Arkadaşım tatlı yapıp yapıp yerdi dondurma çok yerdi oğlu oldu,anne birazda hissedermiş cinsiyetini derler hissedenler oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?