- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
yanarım yanarım da günlerdir, jipler, kuaförler, evleri sayan tapu-kadastro yetkilisi konu sahibi dururken biz maddiyatçı olduk![]()
Sorma canım valla kadın şeceresini tutmuş ne var ne yok. Hayır yani çocuğun okulu biter bitmez hemen hamile kalınıyor o yüzden de evlenmek zorunda kalıyorlar ki dediğine göre eşi de istemiş ve şartlarda uygundu diyor. Aynı insan vay efendim o yaşta insanlar nasıl birikim yapsınlar da 40 yaşında ödenir de vs. diyor. Demezler mi adama şartların uygundu da neden aileden yardım almak zorundayız dedim, demezler mi okul biter bitmez çocuğun evlenmenin acelesi neydi böyle evlilik olursa tabii ki kimse birşey yapamaz aileye yüklenir ohh valla herkes kolayını bulmuş aile var varlıklı nasılsa banane çocuğu yapar evlenir masrafları yıkarım ne çalışıcam ailesi var bakar, ne çocuğa masraf yapıcam aile var bakar. Valla benim eşimin ailesinin durumu iyi ben işi bilmiyormuşum hemen evlenecekmişim meğer birikim yapmadan herşeyi yıkacakmışım onların üzerine hiçbirşeyi kendimiz yapmayacakmışız kurulacakmışız hazıra biz işi bilmiyoruz. Kadı tepeden inme daha oğlunun okulu biter bitmez işe girebildimi belli değil, ya da yrni girmişken hamile kalıp evlencez diyor kaynana herşeylerini yapıyor yine de yaranamıyor sonra bebek eşyaları annene ait deyince de suçlu oluyor. Bu kadar annesinin durumu kötü madem insan önce ailesine çaışıp yardımcı olmaya bakar hamile kalıp evlenmeye değil. Tonla borçları var bir yandan, şartlarımız uygun oldu bebek yaptık demek bir yandan yaa hayret valla. Çalış deyince ayy yaşım kaç olacak çalışıp boç ödeyene kadar yok bebeğimin bana ihtiyacı var tabi adam gece gündüz çalışsın baksın biz valla enayiyiz çalılıp kendi ihtiyaçlarımızı karşılıyoruz