• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Canım benim karıstı gecen ay klomenden kasım15 olmustu.aralık 12.aralıkta klomen kullandım ocaktada 11 inde oldum.normal degere göre 9 subatta olmam lazım

portakalaım güle güle cnm iyi çalışmalarr.
berrak çok sevindim cnm ay minick şey ya Allahım sağlıkla inşallah cnm bulantı için bir arkadaşım soda ve leblebi diyordy cnmm

ben normalde doktorda yumurta takibi yaptırıyorum bu ay ara verdim doktora yumoş takibi yapmadık bu ay kafamıza göre bide pko var bende

kaç haftalık olmuş bebişinn doktor söyledimi:ecrin_bebek:

10. haftadayız canım . Ultrasonda 12 haftalık ölçtü ama bu değer yanlış olabilir dedi.Zaten ben vajinal ultrasona girdiğimde doğrusunu öğrenmiştim.Şu mesajım altında yazan 9+1 gün doğru yani. 9. hafta bitti . :)

portakalaım güle güle cnm iyi çalışmalarr.
berrak çok sevindim cnm ay minick şey ya Allahım sağlıkla inşallah cnm bulantı için bir arkadaşım soda ve leblebi diyordy cnmm

Sodanın meyvelisini içerim de ,sadeyse iyi gelen hayatta içemem.Leblebiyi severim.Deniycem onu bakalım. opuyorumnanaktan

ayseece hoşgeldin cnm napıosun görüşemedik vet gelsene biz hep burdayız cnm sen girmiyosun fazla herhalde sen ne alemdesin cnm kaçıncı gündesin ?

Back
X