Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

benim günüm bugün ya adet geleceğine çok eminim 3 gün önce başladı karın ağrım,bugün de vardı ama 3-4 saattir kalmadı ağrı.çok merak ediyorum ya gelecekse evdeyken gelsin bari yaa off hep bişeyler akıyo gibi oluyor ama bakıyorum tık yok.skorpiii ay çok stres yaptım yaa

belimde değil aslında sırtımm omuzlarıma doğru çok kötüyüüüüm ya

cnm yaa..benim adetimin geçmesinden 3-4 gün sonraydı sanırım..bir damla ne kan nede kahve arası bişi geldi..karnımda adet olucakmışım gibiydi..ama arkası gelmedi..benimde baştan öyle işaret gelirdi..3 gün sonra tekrar açık kahve bişi geldi.. tuvalet kağıdı koymuştum..rengini daha iyi anlıyayım diye..şöle bi bulaşmıştı sonra yine yok..ama o ara çok temizlik yapmıştım ondanda olabilir..seni ümitlendirmek istemem cnm ama...herşey olabilir...:1hug:

anacim belli olmaz o hamileliktede ayni adet gibi oluyo bütün özellikler ayni oluyohatta hamileyken o 1 hafta adet oldugunda yasadigin belirtiler devam ediyo kasik agrisi bel falan canim o yüzden ayiramazzsin sadece kan gelmiyo iste tek fark

selam hosgeldin sen hamilmisin canim??

ayy inşallah kızlar ya.benim de öyle olsa ne güzel olur.Şuan karnımda hiç ağrı kalmadı,adetim çok düzenli yarın da gelmezse pazartesi tahlil yaptırabilirim.

pişt kızlar ben geldim ama geç tabi kimse yok portakalım güzel haberlerini bekliyorum cnm benim dualarım seninlee ablacımmm

kıslar merhabaaa bende yenı hamişim kısmetse eylul 25 te bebısım gelıcekkk daha mınıcıkkk 1 aylık teyzelerii hadı kardesılerını beklıyo mınıgım hepınıze kocaman dualar edıyo......zemuszemus

aramiza hosgeldin canima.s.bebi$in 1 aylikmis ne güzel insallah sagliklica kucagina almak nasip olsun.bu sene insallah insallah insallah hepimiz hami$ oluruz kizlar yaaolumunekankayizsmile

Günaydın kızlar.
Malesef size verecek güzel bir haberim yok.Kırmızılar geldi,hiç hata payı yok tam gününde.
İhtimal yok denilecek kadar azdı ama,insanın içinde küçük de olsa hep bir umut oluyor.

Yastayım yavrum yine gelmedi

bende yenı katıldım sızee hamıslerın arasında banada yer varmıııııı :ecrin_bebek:

Aramıza hoşgeldin elif. a.s.
Tebrikler alkisalkisalkis Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,uzun ömür versin bebeğine
Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah,hepimiz o kutsallığı yaşarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…