- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #2.361
geçmiş olsun cnm.ben de eve gelince yoruldum belim çok fena ağrıyor.
geçmiş olsun cnm.ben de eve gelince yoruldum belim çok fena ağrıyor.
belimde değil aslında sırtımm omuzlarıma doğru çok kötüyüüüüm ya
lekelenme ayni adetin son gününde kahverengimsi bir seyler geliyo ya akintimsi ama kahverengi o oluyo canim.ama o genelde adetin gecip hamileligin kesinlesip ondan sonraki hafa oluyo genelde 5ve 6.haftalarda bebek yerlesmeside deniyo.bebek rahime ilerlerken rahimde eski adetten kalan kani temizliyo o oluyo benim bildigim
belimde değil aslında sırtımm omuzlarıma doğru çok kötüyüüüüm ya
benim günüm bugün ya adet geleceğine çok eminim 3 gün önce başladı karın ağrım,bugün de vardı ama 3-4 saattir kalmadı ağrı.çok merak ediyorum ya gelecekse evdeyken gelsin bari yaa off hep bişeyler akıyo gibi oluyor ama bakıyorum tık yok.skorpiii ay çok stres yaptım yaa
cnm yaa..benim adetimin geçmesinden 3-4 gün sonraydı sanırım..bir damla ne kan nede kahve arası bişi geldi..karnımda adet olucakmışım gibiydi..ama arkası gelmedi..benimde baştan öyle işaret gelirdi..3 gün sonra tekrar açık kahve bişi geldi.. tuvalet kağıdı koymuştum..rengini daha iyi anlıyayım diye..şöle bi bulaşmıştı sonra yine yok..ama o ara çok temizlik yapmıştım ondanda olabilir..seni ümitlendirmek istemem cnm ama...herşey olabilir...:1hug:
cnm yaa..benim adetimin geçmesinden 3-4 gün sonraydı sanırım..bir damla ne kan nede kahve arası bişi geldi..karnımda adet olucakmışım gibiydi..ama arkası gelmedi..benimde baştan öyle işaret gelirdi..3 gün sonra tekrar açık kahve bişi geldi.. tuvalet kağıdı koymuştum..rengini daha iyi anlıyayım diye..şöle bi bulaşmıştı sonra yine yok..ama o ara çok temizlik yapmıştım ondanda olabilir..seni ümitlendirmek istemem cnm ama...herşey olabilir...:1hug:
anacim belli olmaz o hamileliktede ayni adet gibi oluyo bütün özellikler ayni oluyohatta hamileyken o 1 hafta adet oldugunda yasadigin belirtiler devam ediyo kasik agrisi bel falan canim o yüzden ayiramazzsin sadece kan gelmiyo iste tek fark
eet cnm beni tebrikte etmiştin hahaha...neyse..ama ben çıkıyorum şimdilik...görüşürüz sonra...
ayy inşallah kızlar ya.benim de öyle olsa ne güzel olur.Şuan karnımda hiç ağrı kalmadı,adetim çok düzenli yarın da gelmezse pazartesi tahlil yaptırabilirim.
inşallah cnm.dua edin nolur. ben mutfağa giriyorum sonra bakarım yine ,öptüm cnm
kıslar merhabaaa bende yenı hamişim kısmetse eylul 25 te bebısım gelıcekkk daha mınıcıkkk 1 aylık teyzelerii hadı kardesılerını beklıyo mınıgım hepınıze kocaman dualar edıyo......zemuszemus
kıslar merhabaaa bende yenı hamişim kısmetse eylul 25 te bebısım gelıcekkk daha mınıcıkkk 1 aylık teyzelerii hadı kardesılerını beklıyo mınıgım hepınıze kocaman dualar edıyo......zemuszemus
bende yenı katıldım sızee hamıslerın arasında banada yer varmıııııı :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?