- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #2.521
hihoyyyt heyyyt hazırım artık foliğim de var gelsin yavrum hihoyyytcnm hiçfarketmez o sadece yumurtana bakıcak cnm ne kadar olmuş die normalmi büyüme derecesi die ii hadi folicde vermiş tmm artık hazırsın bebeğine cnmm
hımm anladım canım o zaman dediğin gibi mecbur 9.cu gün yada 11.gün doktora bugün ara sor bence
hoşgeldin cnm burası bir derdim var topicine döndü bende kavga ettimde:roflol:slm kızlar nasılsınız bugün çok başım ağrıyor ya koçişlede kavga ettik(((
hoşgeldin cnm burası bir derdim var topicine döndü bende kavga ettimde:roflol:
sende cocuk çalışması yapıyomuydun?14.günden sonra doktor çağırıyosa git atlama
valla cnm ya az öncede ben dert yanıyodum portiyle zorxx a gel bacım sen niye kavga ettin seninki ne yaptı önceki sayfalara bak ben anlattım:umursamaz:hahahaha aman bizim gibi sakin eşleri bulmuşlar hala kavga peşindeler kaydirigubbakcemile3lülülülülülü
sende cocuk çalışması yapıyomuydun?
benimkide pes etmişti kavga ettik onada bahane çıktı tabiiyapmammı canım ya koçiş bıktı kaçıyo artık başım ağrıyo ayakları çekiyo hahahaha doktor mola verdi bu ay ama ben durmak yok yola devam dedim koçiş pes etti
valla cnm ya az öncede ben dert yanıyodum portiyle zorxx a gel bacım sen niye kavga ettin seninki ne yaptı önceki sayfalara bak ben anlattım:umursamaz:
ayy çok güldüm algısı kapanıyoo bilinç yok:roflol::roflol::roflol:okudum kuşum haklısın tabi ya benimki tamamen uyku sersemliği algısı kapanıyo bilinç yok sabah kalktığında soğukta beni oradan oraya yürüttü birbirimizi bulamadık bu sabah
hoşgeldin mirage ay bu kocaları dövelimklava: zaten yeterince stresliyiz
nerde vurdun dışardamı?:roflol::roflol:ay keşke bende bi tane kafasına vursaydım olmayan aklı geri gelirdi belki:roflol:hahaha vurdum zaten omzuna bugün bitane şaşırdı kaldı çok sinirlendirdi gıcık benisalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?