- 31 Temmuz 2009
- 2.888
- 42
- 158
- 42
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #4.221
Ayyyy bende listedeyim
O kadar heyecanlıyım kiiiii
ay ben sigara aldım kahvemi yaptım keyif yapıorum kızlar buyrunnn beraber içelim ohhh
zorxx ve skorpi nie kustunuz kızlar?
Top sizde :))
Ya aklıma muzurluk geliyor,biri gaza getirse sanki hemen uçacağım hastaneye.
14 şubat için biz hediyelerimizi geçen hafta aldık verdik piyasayı canlandırdık eşimle :)) zemuszemus
Yarın iş çıkışı hastaneye gitsem kan testi yaptırsam da sonuç güzel çıkarsa pazar gününe kadar kendimi tutsam da eşime bi hediye daha mı versem diyorum boshayallersmile
kız çok içme ya hamişsenlmaz:
ay ben sigara aldım kahvemi yaptım keyif yapıorum kızlar buyrunnn beraber içelim ohhh
haklısın mirage cnm ama napim bırakamdım işte az içmeye çalışıorum bi alsam o haberi hemen bırakıcam cnmmm
portakalllll bekle cnm yapma öle bişi güzel bi hediye olur hatta en güzel hediye ama bence bekle cnmm
tekrar hoşgeldin bacım
iç anam iç bebek gelince nasıl olsa bırakacağız
o sefan olsun :içelim:
Ben eskisi kadar içmiyorum zaten 4-5 günde bir paket bititiridm şimdi en fazla günde 2 tane içiyorum.Canım hiç istemiyo
:roflol: alemsin yaa çok güldüm hatırlayınca geliyorum demene :roflol: :roflol:burdayim bende bazen daliyorum unutuyorum burayi bende acayip unutkanlik varda birden hatirlayinca geliyorumm:)))
haklısın mirage cnm ama napim bırakamdım işte az içmeye çalışıorum bi alsam o haberi hemen bırakıcam cnmmm
portakalllll bekle cnm yapma öle bişi güzel bi hediye olur hatta en güzel hediye ama bence bekle cnmm
çıkarmıki tatlım erken değilmi daha
:roflol: alemsin yaa çok güldüm hatırlayınca geliyorum demene :roflol: :roflol:
Tamam tamam beklicem zaten yarın sabah uyandığımda 8gün kalmış olacak.boshayallersmile
Benim normalde olması gereken günden 5gün önce iğne yapıldı ya varsa o yüzden çıkabileceğini düşünüyorum.
Hani düzenli olarak 29 günde adet olan biri 14-15.günde yumurtluyor ya 14 gün sonra da regl tarihinde hamile olduğunu öğreniyor ya...
Benim çatlama 10.gün yapıldı regl tarihine kadar 19 gün daha kalıyor.
Normalde 2 hafta sonra sonuç öğreniliyorsa salı günü benim içinde 2 hafta oluyor.
Biraz karışık oldu ama umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir kızlar boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?