Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

kıs evde oturunca asıl başıan gelinmiyo

yok portim temizliğimi yapmıştım sil süpür işine girmiycem oratlık toplayıp çamaşırla uğraşcam ee bi de akaşam ne yemek derdi var tabiki.....

ay yok kıs ben bu şarkıtı önceden beri biliyom hatta duyuca oynayasım geliyo kaptırıverip gidiyom kendimi :dance::dance::dance:
kıs seda cips reklamından kk geblik topiğine terfi etti duymadınmı sen :roflol::roflol:

d_kupcu
hoşgeldin canım aramıza inşlh topiğimiz sanada uğur getirir canım

hem kupamızı kıskanma bakem çok çalıştık onu alabilmel için biz :roflol::roflol:

Ya aklıma muzurluk geliyor,biri gaza getirse sanki hemen uçacağım hastaneye.

14 şubat için biz hediyelerimizi geçen hafta aldık verdik piyasayı canlandırdık eşimle :)) zemuszemus

Yarın iş çıkışı hastaneye gitsem kan testi yaptırsam da sonuç güzel çıkarsa pazar gününe kadar kendimi tutsam da eşime bi hediye daha mı versem diyorum boshayallersmile

Son düzenleme:
haklısın mirage cnm ama napim bırakamdım işte az içmeye çalışıorum bi alsam o haberi hemen bırakıcam cnmmm

portakalllll bekle cnm yapma öle bişi güzel bi hediye olur hatta en güzel hediye ama bence bekle cnmm

çıkarmıki tatlım erken değilmi daha

kız çok içme ya hamişsen lmaz:

tekrar hoşgeldin bacım

ay ben sigara aldım kahvemi yaptım keyif yapıorum kızlar buyrunnn beraber içelim ohhh

iç anam iç bebek gelince nasıl olsa bırakacağız
o sefan olsun :içelim:

Ben eskisi kadar içmiyorum zaten 4-5 günde bir paket bititiridm şimdi en fazla günde 2 tane içiyorum.Canım hiç istemiyo

bende azalttım canım evlenene kadar içmezdim evlendim azar azar içiyodum şimdi haftada 2-3 tane falan içiyorum lmaz: tatlışım inş.çham:Saruboceq:işsindir de bu vesileyle bırakırsın

hoşbulduk tstlum kız sen de azlat bak hamişseniz valla bebiş size çok kızar

burdayim bende bazen daliyorum unutuyorum burayi bende acayip unutkanlik varda birden hatirlayinca geliyorumm:)))
:roflol: alemsin yaa çok güldüm hatırlayınca geliyorum demene :roflol: :roflol:

Tamam tamam beklicem zaten yarın sabah uyandığımda 8gün kalmış olacak.boshayallersmile

çıkarmıki tatlım erken değilmi daha

Benim normalde olması gereken günden 5gün önce iğne yapıldı ya varsa o yüzden çıkabileceğini düşünüyorum.

Hani düzenli olarak 29 günde adet olan biri 14-15.günde yumurtluyor ya 14 gün sonra da regl tarihinde hamile olduğunu öğreniyor ya...

Benim çatlama 10.gün yapıldı regl tarihine kadar 19 gün daha kalıyor.

Normalde 2 hafta sonra sonuç öğreniliyorsa salı günü benim içinde 2 hafta oluyor.

Biraz karışık oldu ama umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir kızlar boshayallersmile

olsun tatlım sen yapma daha

portakalım cnm aslında haklısın anladık değinin varsa zaten kesin çıkıcak ama en isis bekleyip garantiye almak .az kaldı bak geçio zaman sabır cnm benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…