- Konu Sahibi portakal_suyu
- #4.481
amin inş.:Saruboceq:senin günün ne zaman tatlımm
canım benim günüm iki gün geçti ama geçen ay 20 gün gecikmeli olduğum için ovlsyn hesaplamada ayın 21 regl günü çıkıyo
21 ine kadar bekliycem bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin inş.:Saruboceq:senin günün ne zaman tatlımm
Ya kızlar durun hemen sevinmeyin 1 hafta var bekleyelim olmazsa daha çok üzülürüm.
canım benim günüm iki gün geçti ama geçen ay 20 gün gecikmeli olduğum için ovlsyn hesaplamada ayın 21 regl günü çıkıyo
ay hadi hayırlısı inş.hamişssindircanım benim günüm iki gün geçti ama geçen ay 20 gün gecikmeli olduğum için ovlsyn hesaplamada ayın 21 regl günü çıkıyo
Aslında gecikme her ay aynı şekilde olmaz.
o hesaplamalara inanma canım.Sen her hangi bir ay 10 günde geciksen.Onun ve diğer tarihlerin ortalamasına göre sana tarih verecek,hele hele çalışmaları sakın onlara uyarak yapmayın.21ine kadar bekle demiştim ama şimdi vazgeçtim bence yarın da gelmezse yap bi test
ay hadi hayırlısı inş.hamişssindir
aslında evet hesaplamalarda yalan oldu porti bu tezi yıktı geçti hemen adet sonrası yada adete 1-2 gün kala da yumurta çatlıyo bence en mantıklısı adet bitince gün aşırı yapmakAslında gecikme her ay aynı şekilde olmaz.
o hesaplamalara inanma canım.Sen her hangi bir ay 10 günde geciksen.Onun ve diğer tarihlerin ortalamasına göre sana tarih verecek,hele hele çalışmaları sakın onlara uyarak yapmayın.21ine kadar bekle demiştim ama şimdi vazgeçtim bence yarın da gelmezse yap bi test
karamsarlık yok pozitif düşünelim ben bu ay kafama takmıyorum zevk için sevişenlerdenim anlıyacağınız stres ters etki yapıyo kırmızılar gelene kadar hep şansımız var geçen ay sabırsızlanıp 4 gün kala yaptım test negatif gördüm hüsrana uğradım çalışmayıda bıraktım belki son güne kadar yapsam hamiş bile olabilirdim ama geçtiay canım inşlhh ama nerdeeeeeeeee bende o şansss![]()
evet ya kociş çalışıyo para getiriyo ben eczacıya test almaya harcıyorum bende geçen ay iki kere yaptım adam eczacıyla aramızda bişey var sanıcak parayı onlara yedirmek yok artıkk:roflol:aman canım bende umut olsa ben şimdiye kadar 2 3 test yapmıştım ama geçen ay ki yıkımdan sonra heves meves kalmadı yani hiç bi belirtide yok ne batma ne gögüslerde acı şişlik ay ne bilim işte hiç bişi yokk
eczacıları zengin etmekten vazgeçtim artık delikafadulden
karamsarlık yok pozitif düşünelim ben bu ay kafama takmıyorum zevk için sevişenlerdenim anlıyacağınız stres ters etki yapıyo kırmızılar gelene kadar hep şansımız var geçen ay sabırsızlanıp 4 gün kala yaptım test negatif gördüm hüsrana uğradım çalışmayıda bıraktım belki son güne kadar yapsam hamiş bile olabilirdim ama geçti
portakalaım cnm seni merak ettim bakayım dedim bide ne gördümki minik portakal geliyooooooo inşallah cnm benimmm dua edicem değerlerin kat kat artsın ve sağlıkla bebeğin gelsin inşallah cnm benim sen dikkat et bugünlerde fazla yorma kendini öptüm cnmm
sevgililer gününüz kutlu olsun kızlarrrr................
Mesajını aldım cnm teşekkür ederim iyi dileklerin için ve mesaj için.Öpüyorum çoook Şenizportim çok geçmiş olsun sana özelden mesaj attım birde burdan yazayım dedim bende adetim günümden bir hafta önce grip olmuştum ve ilaç kullanmadım hiç süründüm ama iyikide kullanmamışım,bence sen kesin hamişsin canım benim yaa
porticim tebrikler canımm ayy sen hiç kafana takma geldi bebişin inşlh bu sefer :teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ahanda haalayımı çektim
hayde ayağını sürü bacımm gelelim peşinden :teytey::teytey:
ay sorma cnm ya bende robot gibi hissediyorum kendimi bazen geçen ay çok çalıştık yumurtlama günlerinde 5 gün üstüste bile yaptık ama olmadı demekki çözüm bu değilmiş bu ay daha relaxım gün aşırı diye şartlandırdım kendimi ama ay sonuna kadar başarabilirmiyim bilmiyorum kocişle kavga etmezsek beni kızdırmazsa okeyde kızarsam tepem atıyo yok sana çocuk mocuk deyip kıçımı dönüveriyorum yatakta:roflol:canım bende eskisi kadar takmıyorum aman saldım artık olursa olur olmazsa olmaz ne yapalım rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin
bende regl gününden sonra bi gün çalışma bi gün ara modundaydım ama son 5 gün çalışmayı felan bırakmıştım ki dün yeniden başldım :kedi::kedi:
ay ayarlanmış robot gibi hissediyorum kendimi zati artık canım ne zaman isterse bende sempatiksalakcinni
ay sorma cnm ya bende robot gibi hissediyorum kendimi bazen geçen ay çok çalıştık yumurtlama günlerinde 5 gün üstüste bile yaptık ama olmadı demekki çözüm bu değilmiş bu ay daha relaxım gün aşırı diye şartlandırdım kendimi ama ay sonuna kadar başarabilirmiyim bilmiyorum kocişle kavga etmezsek beni kızdırmazsa okeyde kızarsam tepem atıyo yok sana çocuk mocuk deyip kıçımı dönüveriyorum yatakta:roflol:
Dün saatler sürünce hastaneydi tahlildi,eczaneydi eve gelince kımıldaycak halim kalmadı o yüzden dün akşam yazamadım.Allah razı olsun duaların için,inşallah değerim artar.Öpüyorum,senin de sevgililer günün kutlu olsun :1hug:
Mesajını aldım cnm teşekkür ederim iyi dileklerin için ve mesaj için.Öpüyorum çoook Şeniz
canım benim inşallah gelmiştir küçük porti Şeniz
Kafama takmıyorum zaten çok rahatım testi yaptırdım ya,beklemek daha kolay geliyor şimdi,en azından direk negatifi görmedim.Hakkımda hayırlısı olsun bakalım.Bi hamile olduğumu öğrenirsem topikde neler neler yaparız bilmem :içelim: :lepi:
Şeytanın bacağını kıralım artık.Bu arada 21 inde yapcam diyosan benimde 21inde aynı gün
napıyım cnm ya bir ayda uzun süre süt liman gitmiyoki herşey bir hafta iyiyse ertesi hafta bi sorun çıkabiliyo bende kızınca gözüm-tatlicadiarzu- gönüyo işte sen kızınca napıyosun?kızarsam tepem atıyo yok sana çocuk mocuk deyip kıçımı dönüveriyorum yatakta
:roflol::roflol::roflol:koptum bu cümleye :roflol:
ay bende aynen gün aşırı die şartlandırdım kendimi bu ay ama son bi haftaya gelince aaaa yeter artık dedim eşimede dedim ben psikoljik olaark kötüyüm deyip konuyu kapatıyorum delikafadulden
hımm salı günü benimde doğumgünüm sana şans getirir inş.16 şubatküçük portimiz geliyo inşlhh
ay evt canım 21 i büyük gün ama ben salı günü bi test yapıcam mecburi eşim çrşb sperm testi verecek e hani yoktur ama varsa bbeiş felan adamda boşa gitmiş olamsın die bakalım artık benim için salı diyebiliriz canım yani :lepi::hooray:
görüşürüz cnm kendine iyi bak byyyyyyneyse kıslar hadi ben kaçıyorum eşimle film izliycez bugün gezmye felan gitmedik temizlik yaptım tülleri yıkattım dip köşe girdim
yarın bol bol gezicez artık zemuszemuszemuszemus
hadi öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
napıyım cnm ya bir ayda uzun süre süt liman gitmiyoki herşey bir hafta iyiyse ertesi hafta bi sorun çıkabiliyo bende kızınca gözüm-tatlicadiarzu- gönüyo işte sen kızınca napıyosun?