• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

yok koymam porti nazardan çok korkuyorum ben yıldızım çok düşük..kız ismi düşündük biz ya özüm yada simla babamız simla konusunda daha istekli:)erkek olursa ali olabilir diyorum yada ozan ama hiç erkek düşünmedim desem yeri yani:)

bacım ben çıkıyom iki büklüm oturuyom pc karşısında bebiş rahatsız olmasın öptüm çok...yarın zor girerim bu arada,duruşmam var

ok cnm iyi akşamlar,kendine dikkat et,duruşmada başarılar kaydirigubbakcemile5

yok koymam porti nazardan çok korkuyorum ben yıldızım çok düşük..kız ismi düşündük biz ya özüm yada simla babamız simla konusunda daha istekli:)erkek olursa ali olabilir diyorum yada ozan ama hiç erkek düşünmedim desem yeri yani:)

Kız isimleri çok değişikmiş simla ilk defa duydum,kulağa hoş geliyor.Sanırım hamilelerimiz genel olarak kız istiyorlar anladığım kadarıyla :)) Hayırlısı olsun cnm

Ben buraya resmini koydum, hiçte nazar değeceğinizi falan düşünmedim. Bi söz vardır , sakınan göze çöp batar diye. Tabi herkesin fikri kendine. :))

Alıntı:
kerem34gul kullanıcısından alıntı
tatlım skorpion hala başlamadımı çalışmalara listede yok ta

Skorpinin kardeşinin düğünü var canım bu yaz o yüzden hamileliği ertelidi düğünden sonraya.Düğünde sıkıntı yaşamak istemiyor bide rahat rahat göbecik atmak istiyor

Bugün uğramadı ama akşam gelir sanırım işten gelince

kiz portiiiiiiiiii bildin bak ben geldimmm:))))))))))) ama siz yoksunuz:))

Back
X