- Konu Sahibi portakal_suyu
-
tamam tatlımKızlar merhaba,
Bir sorun olduğunda,aşamadığınız bir durumla karşılaştığınızda,sitede erkek yakaladığınızda benimle irtibata geçin olurmu?
Her durumda yanınızdayım bu arada ve sizleri takip ediyorum..:1hug:
Merhaba,Kızlar merhaba,
Bir sorun olduğunda,aşamadığınız bir durumla karşılaştığınızda,sitede erkek yakaladığınızda benimle irtibata geçin olurmu?
Her durumda yanınızdayım bu arada ve sizleri takip ediyorum..:1hug:
portakalcımm nbr cnm noldu gittinmi doktora?
geçmiş olsun.biraz ağrılı ama bebek için her şeye dğer.bana bu fikir her zaman metanet veriyor:teytey::hooray:Gittim canım doktora,iyiki gitmişim.Benim yumurta daha çatlamamış 14 mü 16 da mı ne daha.doktor pazartesi belkide sonrasında ancak olgunlaşır dedi.yani hesaplayıcılara göre bugün ya da yarın çatlamış oluyor ama pazartesiye 17.gün doktor o zaman gel tekrar bakalım dedi.Pazara kadar da ilişkiye gerek yok dedi.Yani ben hesaplayıcılara güvenmekle hata etmişim bu zamana kadar.Düşünsene 14.güne kadar çalıştıklarımız boşa gitmiş oluyor.Yaşadığım stres de cabası.. Yok kalkma,yastık koy,ayaklarını çek....
Bu ay da olmazsa önümüzdeki ay adetin 3,günü gel dedi,rahim filmi çekelim,tüplere bakalım hem dedi.Eğer öyle de olmazsa sebepsizler grubuna gireceksin dedi.Rahim filmini duyar duymaz ilk aklıma sen geldin,tüylerim ürperdi.Adet sancısı kadar acı hissedeceksin,ilaç yakacak biraz dedi,kendisi de çektirmiş daha önce kendimden bildiğimi söylüyorum sana dedi.
Neler yaşayacağım?Korkmalı mıyım?
İnşallah bu ay olur da ona gerek kalmaz.
maalesef portakalım her kadının yumurtlaması bir olmuyor
burda sevdiğim 2 arkadaşım var
yumurtlama takibinde biri adet olmasına 2 -3gün kala yumurtladığını farketmişler
diğeride 4-5 gün kala
ve ikiside şimdi hamile
o yüzden bağlanmayın artık şu gün hesaplamalarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?