Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Kızlar merhaba,
Bir sorun olduğunda,aşamadığınız bir durumla karşılaştığınızda,sitede erkek yakaladığınızda benimle irtibata geçin olurmu?
Her durumda yanınızdayım bu arada ve sizleri takip ediyorum..:1hug:

Merhaba,
Söylediklerini dikkate alırız canım,ilgin içinde teşekkürler ayrıca
opuyorumnanaktan

Hoşgeldin mona rosa

Bu arada yumurtlama takvimim için teşekkür ederim Bugün bir formda yumurtlama ile ilgili bir web sayfası yazmışlar. Yabancı bir site açıklamasınıda yapmış kız ben kopyalayıp yapıştırdım aşşağıda yazdıklarını. Bir arkadaşı bu takvime göre hamile kalmış. Belki bizdede işe yarar. Ne zaman kan ve idrar tahlili yaptıracağına kadar veriyor.

adres: Fruchtbarkeitskalender | Eisprungkalender: Fruchtbare Tage berechnen - babyclub.de

burayı tıkladığınızda en son adet tarihinizi ve kaç günde bir adet olduğunuzu soruyor...

mesela ben kendi adetim üzerinden anlataım size. 17/12/2009 da en son oldum 25 günde bir düzenli oluyorum( bunu ovalosyon hesabı izelgesinden öğrendim) altındaki sarı butona basınca bir tablo çıkıyor.
bu tabloya göre 23/28 aralık yumurtlama günüm olduğunu gösteriyor 28 aralık ise yumurtanın çatlama günüymüş onu diyor. 2ocak ise çatlama başarılı olduysa ve sperm yumurtaya ulaştysa döllenmenin gerçekleştiği an diyor. 7de kanda 9dada idrarda çıkar diyor. 11de hasta olman lazım diyor tablo ve eğer bu günleri kaçırdıysan 17/22ocak yumurtlama dönemim 22 ocak ise yumrtanın çatladığı an diyor eğer olursa 27 ocakdada döllenme gerçekleşiyor diyor.

bunun dışında yumurta çatlamadan bir gün önce ve bir gün sonra muhakak ilişkye girilmesi lazım. 2günde bir ilişki olmalıymış erkeğin spermi 48 saatten fazla yaarmış rahimde yumurtlama ise sadece 1 ayda 24 saatlik dilimde çatlıyor ve gebe kalırsan kalıyorsun kalamazsan br dahaki aya umutlar o nedenle o tarihlerde iyi çalışmak bol yaramazlık yapmak lazım.

kelebekçim saol cnm bilgin için ah ah tutturamıoruz anacım şu yumurtaları olmuyo işte

portakalcımm nbr cnm noldu gittinmi doktora?

Gittim canım doktora,iyiki gitmişim.Benim yumurta daha çatlamamış 14 mü 16 da mı ne daha.doktor pazartesi belkide sonrasında ancak olgunlaşır dedi.yani hesaplayıcılara göre bugün ya da yarın çatlamış oluyor ama pazartesiye 17.gün doktor o zaman gel tekrar bakalım dedi.Pazara kadar da ilişkiye gerek yok dedi.Yani ben hesaplayıcılara güvenmekle hata etmişim bu zamana kadar.Düşünsene 14.güne kadar çalıştıklarımız boşa gitmiş oluyor.Yaşadığım stres de cabası.. Yok kalkma,yastık koy,ayaklarını çek....
Bu ay da olmazsa önümüzdeki ay adetin 3,günü gel dedi,rahim filmi çekelim,tüplere bakalım hem dedi.Eğer öyle de olmazsa sebepsizler grubuna gireceksin dedi.Rahim filmini duyar duymaz ilk aklıma sen geldin,tüylerim ürperdi.Adet sancısı kadar acı hissedeceksin,ilaç yakacak biraz dedi,kendisi de çektirmiş daha önce kendimden bildiğimi söylüyorum sana dedi.
Neler yaşayacağım?Korkmalı mıyım?
İnşallah bu ay olur da ona gerek kalmaz.

Bende rahim filmi çektirdim okadar çok korkuttular ki beni anlatamama o psikoloji ile gittiğim için kasıldım ama hiçbirşey olmadı ne acı, ne yanma ben hiçbirşey hissetmedim. Aletleri görünce dahada şok oluyorsun ama bende birşey olmadı. tüplerimde açıkmış. Sanırım tüpleri kapalı olanlar daha çok sorun yaşıyorlar. ınşallah bu ay tutar gerek kalmaz canım. Ama korkulacak hiçbirşey yok. Ya da kişiden kişiye değişiyor diyelim.

Hoşgeldin mona rosa[/QUOTE]

teşekkür ederim canım.

geçmiş olsun.biraz ağrılı ama bebek için her şeye dğer.bana bu fikir her zaman metanet veriyor:teytey::hooray:

kelebekcim sağol canım.
Doktorun tahminine göre benim çatlama 17-18. günü bulacak belkide şimdiye kadar hep öyle oluyordu biz en çok verimli çalışmaları 10-12-14-16.günlerde yapıyorduk sonrasında olmaz diye çok üstüne düşmüyordum.18 de olduğuda oluyordu 19 20 ye kaldığı da bilmiyorum şimdi yumurtanın daha olgunlaşması için zamanı olduğunu görünce acaba ordan mı kaybediyorduk diye düşündüm bugün hep.

teşekkür ederim canım.

geçmiş olsun.biraz ağrılı ama bebek için her şeye dğer.bana bu fikir her zaman metanet veriyor:teytey::hooray:[/QUOTE]

teşekkür ederim.Filmden sonrada kesin olacak diye birşey yok da en azından yapılması gerekenler yapılmış olacak.Her türlü acıyı göze aldım aslında ama yine de korkuyorum.kelebeğin dediği gibi normalde de aletleri görünce dayanamam ben dişçide bile

maalesef portakalım her kadının yumurtlaması bir olmuyor
burda sevdiğim 2 arkadaşım var
yumurtlama takibinde biri adet olmasına 2 -3gün kala yumurtladığını farketmişler
diğeride 4-5 gün kala
ve ikiside şimdi hamile
o yüzden bağlanmayın artık şu gün hesaplamalarına

Söylediklerine kesinlikle katılıyorum canım ben zaten internetteki hesaplayıcılara göre çalışmaları bırakalı bir kaç oldu.Benim gibi böyle bekleyen herkese mutlaka doktora gidip en az bir ay yumurta takibi yaptırmasını öneriyorum.En azından yumurtası hangi gün ne büyüklükle,tahmini çatlama gününü bilmekte bence fayda var.Bakalım bu ay yakalayabilecek miyim?

ıyiki doktora gitmişsin ben zaten bu yumurtlama takvimlerine bek güvenmiyordum. Hiçte bu takvimlerden takip etmedim. Doktara gittiğim bir gün tesadüf yumurtlama günümmüş ilk evlendiğim aydı tam karar vermediğimizden önemsememiştim. Doktor bugün 13.günün düşündüğünde bunu dikkate al demişti ondan sonra o günü dikkate aldım. Gerçi eşim varikosel olduğundan içimde pek ümit yoktu. Çok sıkta ilişki olmuyordu. Şimdi eşim ameliyat oldu bu 13.günü baz alarak denedim bakalım kısmet. Olmazsa gelecek ay bende doktara gidecem yumurtlama takibi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…