Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

kıslar size bişi sormak istiyorum yaa hani sperm testlerinde morfoloji bölümü varya bisde sonuç
%81 normal baş ve kuyruk
%9 baş anomalisi %7 kuyruk anomalisi %3 baş ve kuyrul ağlütinasyonları görüldü
doktor sorun olduğunu sölemedi ama bunun için yorumda yapmadı benimde aklıma takıldı yaaaa CADIARZU
inan bu konuda benim hiç bilgim yokk

portimm moral bozmak yokkk kuşummm inşlhh çıkar
bakın bana hala regl olmadım bugün 31 32 gün mü ne
29 günde test negatifti ama şimdi diyorum civanperçemi içsemmii :delphin:
ayyyy nedir bu çektiğimizzzzzz bu testlerdennn kırmızılardan amannn amannnnnnnnnnn :çok üzgünüm:

Ne diyeyim,ne yapayım bilmiyorum ki...

testi yapınca üzülmüyorum bile artık,çok normal geliyor.Aslında tek çizgiyi göreceğimi bile bile yapıyorum.
Belki bi mucize diyorum,bi şaşkınlık yaşarım sevinirim diyorum boş hayaller kuruyorum.

testi yapınca üzülmüyorum bile artık,çok normal geliyor.Aslında tek çizgiyi göreceğimi bile bile yapıyorum.
Belki bi mucize diyorum,bi şaşkınlık yaşarım sevinirim diyorum boş hayaller kuruyorum.

Cnm üzme kendini mevlam büyük....boshayallersmile

testi yapınca üzülmüyorum bile artık,çok normal geliyor.Aslında tek çizgiyi göreceğimi bile bile yapıyorum. Belki bi mucize diyorum,bi şaşkınlık yaşarım sevinirim diyorum boş hayaller kuruyorum.
topik te hiç hamiş olmadı kızlar bu ay var bi uğursuzlukkötükedihüso

kıslar size bişi sormak istiyorum yaa hani sperm testlerinde morfoloji bölümü varya bisde sonuç
%81 normal baş ve kuyruk
%9 baş anomalisi %7 kuyruk anomalisi %3 baş ve kuyrul ağlütinasyonları görüldü
doktor sorun olduğunu sölemedi ama bunun için yorumda yapmadı benimde aklıma takıldı yaaaa cadıarzu

günaydın tatlım sorun olsa söylerlerdi benim eşimde yaptırmıştı sorun yok dediler sperm sayısı hareketlilik güzel çıktı çok şükür

portim üzülme canım hepimiz aynıyıs işteeee hele ben senağlama
canım bu da biizm imtihanımız işte ne yapalım biraz daha sabırr
hem bu ay için yakınman için daha erken tatlımvereliniortak

Üzüntü yok sıkıntı var.Şımdi önümüzdeki ayı düşünüyorum.Aşılama mı yaptırsam,ne yaptırsam bilmiyorum.Böyle de olmadı.
Bakalım doktor ne diyecek ama ben daha fazla beklemek istemiyorum.Aşılama hakkında bilgisi olan var mı aranız da?Benim tek bildiğim 3 defadan fazla yaptırılmıyormuş :(

[ı]ne diyeyim,ne yapayım bilmiyorum ki...

Testi yapınca üzülmüyorum bile artık,çok normal geliyor.aslında tek çizgiyi göreceğimi bile bile yapıyorum.[/ı]
[ı] belki bi mucize diyorum,bi şaşkınlık yaşarım sevinirim diyorum boş hayaller k[/ı][ı]uruyorum.[/ı]

canımcım sen ilk defa yumoş takibi ve çatlatma iğnesi vurulmadınmı benim arkadaşımda adetleri çok düzenliydi bi problemleride yoktu ilk iğne de tutmadı 2.sinde tuttu şimdi 1 yaşında kızı var ilkte tutmazsa ikide tutar bak söyledi dersin zaten bu ayda daha bitmedi

[ı]üzüntü yok sıkıntı var.şimdi önümüzdeki ayı düşünüyorum.aşılama mı yaptırsam,ne yaptırsam bilmiyorum.böyle de olmadı.
Bakalım doktor ne diyecek ama ben daha fazla beklemek istemiyorum.aşılama hakkında bilgisi olan var mı aranız da?benim tek bildiğim 3 defadan fazla yaptırılmıyormuş :([/ı]

canım aşılama için erken değilmi

Üzüntü yok sıkıntı var.Şİmdi önümüzdeki ayı düşünüyorum.Aşılama mı yaptırsam,ne yaptırsam bilmiyorum.Böyle de olmadı.
Bakalım doktor ne diyecek ama ben daha fazla beklemek istemiyorum.Aşılama hakkında bilgisi olan var mı aranız da?Benim tek bildiğim 3 defadan fazla yaptırılmıyormuş :(

portimm canım bende bu ay takibe başlıycam inşlhh
en az 2 3 ay yaptırmayı düşünüyorum
olmazsa yine haziranda aşılama yaptırcam :gitme:
canım daha ilk ayındı bari bu ay yaptır :çok üzgünüm:

Back
X