Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

sen günde kaç tane kullanıyorsun ki? benim geçen ay 5.gün başlatmıştı.10.gün çatlatma iğnesi yapılmıştı.Sana ne kadar çalış dedi doktor?Biz sonrasında 3 kez denedik,bir daha bıraktık.Bu ay aynı tedavi olursa bırakmıcam kaydirigubbakcemile

canım ben günde bitanealdım ama beş adette merional amp yaptırdım yumurtam 15.günde 18 mlimde çatlatıldı dr bana 5 kere gün aşırı ilişki dedi bende 5 gün ara vermeden yaptım kaçırmak istemedim bakalım çarşambaya az kaldı ama hiç gebelik belirtisi yok hayırlısı

portakalım cnm gelmiş adetin üzülme desem saçma olur üzülüyo insan elinde değil çünkü ben bile ümitlenmiştim açıkçası:( senin için ama olsun hayatım napalım sağlığımız yerinde olsun gerisi olucak elbet öle umut ediyorumm.

slm kızlar benimde adet tarihim yarın 2 aydır olmadı belki bu ay olur :emir_bebek:

arkadaşlar dünde yazdım benide listeye ekleyin diye ama duyan olmamış :çok üzgünüm: bugün adet günümdü hala bişey yok bakalım yarın test yapıcam hayırlısı olsun....

Kusura bakma,ekliyorum hemen inşallah hamileler arasına yazmak da nasip olur.
test yaptın mı bugün?sonucu bizimle paylaşırsan seviniriz

000ar.gif

Şubat Listemiz
hatunsultan ________ 2 Şubat
aysen_34__________13 Şubat
gonca85gonca_____19 Şubat
kardelen_cicegi____21 Şubat
anka1297_________24 Şubat
Tancredi__________25 Şubat
d_kupcu__________26 Şubat
bafo_____________26 Şubat

fairy19.gif

Şubat listemiz,inşallah bekleyen bütün arkadaşlar hamile kalır :Saruboceq: :CüvCüv:

portakalım cnm gelmiş adetin üzülme desem saçma olur üzülüyo insan elinde değil çünkü ben bile ümitlenmiştim açıkçası:( senin için ama olsun hayatım napalım sağlığımız yerinde olsun gerisi olucak elbet öle umut ediyorumm.

Evet canım malesef geldi.Daha öncede çok konuştuk,değişmez bizim kaderimiz cnm.Ne varda kıramıyoruz şeytanın bacağını bilmiyorum.Teknik olarak nerde hata yaptım diye düşünüyorum :))
Aslında bu kadar hayal kırıklığının üzerine bebeğe olan heyacanımı bile kaybettim artık...
Bugün çok düşündüm,doktora gidip gitmemeyi bundan sonra kendi haline mi bıraksam diye ama şimdiye kadar bıraktık da ne oldu sanki diye düşünmeden de edemedim.
Kist mist oluşup oluşmadı endişesi de ağır basıyor,off bıkınlık verdi ,doktorda görmek istemiyorum bundan sonra ..

Herkezeeee günaydın...opuyorumnanaktan
İnşallah hepimiz için güzel bir hafta olurboshayallersmile

Hafta sonu benim için çok sitresli geçti. Doğum kontrol hapını kutu bitmeden bırak diyenler oldu kutuyu bitir diyenlerde ben 2 gün içmedim sonra içtim. Karar veremedim veee cumartesi rgl oldum. Malesef Hemde okadar aşırı ki. Halsizlikten ölüyorum.
Aşırı kan kaybım var. Olmam gerekenden 8 gün önce oldum...
Neyse şimdi nezaman biter bilmiyorum ama bitince bir daha hap kullanmayacağım.
öfffffffffff ne zormuş bu iş yaaaaaaa:umursamaz:

Şubat listemiz,inşallah bekleyen bütün arkadaşlar hamile kalır :Saruboceq: :CüvCüv:

Cnm ben hapı bıraktığım için adet günüm değişti.
Cumartesi oldum ben yani 20 şubatta oldum.
2-3 gün içinde biter rgl..

Şimdi benim tarihim kaç olacak cnm.
Ne yazacağızzzz????sempatiksalakcinni

Kusura bakma,ekliyorum hemen inşallah hamileler arasına yazmak da nasip olur.
test yaptın mı bugün?sonucu bizimle paylaşırsan seviniriz[/Q

sağol canım ya test yaptım negatif çıktı adette olamadım belirtimde yok kafam çok karıştı :bbo: genelde adetlerim düzenlidir ama erken mi test yaptım acaba? ama silikte olsa çıkardı değil mi galiba boşa umutlanıyorum :1no2:

slm kızlar geçmiş olsun porticiiiim umudunu kaybetme canım ya benimnde kan sonuçlarım çıktı kansızlık falan var bakalım doktora göstercem ne diycek troid te yükselmiş galiba biraz

Evet canım malesef geldi.Daha öncede çok konuştuk,değişmez bizim kaderimiz cnm.Ne varda kıramıyoruz şeytanın bacağını bilmiyorum.Teknik olarak nerde hata yaptım diye düşünüyorum :))
Aslında bu kadar hayal kırıklığının üzerine bebeğe olan heyacanımı bile kaybettim artık...
Bugün çok düşündüm,doktora gidip gitmemeyi bundan sonra kendi haline mi bıraksam diye ama şimdiye kadar bıraktık da ne oldu sanki diye düşünmeden de edemedim.
Kist mist oluşup oluşmadı endişesi de ağır basıyor,off bıkınlık verdi ,doktorda görmek istemiyorum bundan sonra ..

tatlım kist oluşmamıştır ya çok geç olman lazımdı bide senin tek yumoşun vardı oda adetle atılmıştır

portakal sırf sende bi gelişme var mı diye girdim siteye üzüldüm tatlım ama bi de şu açıdan bak düzenli adet döngün var ben bi de onunla uğraşıyorum progestan kullanıyorum kullandıktan 3-4 gün sonra ara kanama yaşıyorum bu ay da böyle oldu daha regli olmadan hamiş kalmadığımı anlıyorum Çok üzgünüm çoook

bunu dün akşam yazdım ve daha öncede kist oluşmasından korktuğumu belirtmiştim,bilenler bilir.
tatlım kist oluşmamıştır ya çok geç olman lazımdı bide senin tek yumoşun vardı oda adetle atılmıştır

Merhaba kızlar a.s.

Bugün doktora gittim.
Gidip gitmemekte o kadar kararsızdım ki sabah bile iptal edebilirdim ama nedense hep ya kist oluştutsa gitmezsem bilemem diye düşündüm ve gittim.
Aklıma gelen başıma geldi.Bebek olmaması çok normalmiş zaten bu ay benim yumurtam çatlamamış. mafoldumben
Bir çok da kist oluşmuş.Doktor Cyclo-Progynova diye bir ilaç verdi ve bu ay birşey yapmıyoruz,kendi haline bırakıyoruz.Önümüzdeki ay tekrar klomen ve iğne uyguluyoruz,olmazsa sonraki ay rahim filmi dedi.
Kasıklarımda ağrı olup olmadığını sordu,bende çok ağrı çektiğimi söyledim uzun süre sebebi yumurtanın çatlamaması,kistlerin oluşmasıymış.

Bendeki son gelişmeler bunlar kızlar

portakalım geçmiş olsun ya nerden çıktı bu kistler ya off en çok korktuğum şey ama hemen 1 ayda geçer seninkiler merak etme cnm üzülmede builaçlar hep yapıo sanırım bunu.beklices bakalım bekle bekle nereye kadarrr offffff

bunu dün akşam yazdım ve daha öncede kist oluşmasından korktuğumu belirtmiştim,bilenler bilir.

Merhaba kızlar a.s.

Bugün doktora gittim.
Gidip gitmemekte o kadar kararsızdım ki sabah bile iptal edebilirdim ama nedense hep ya kist oluştutsa gitmezsem bilemem diye düşündüm ve gittim.
Aklıma gelen başıma geldi.Bebek olmaması çok normalmiş zaten bu ay benim yumurtam çatlamamış. mafoldumben
Bir çok da kist oluşmuş.Doktor Cyclo-Progynova diye bir ilaç verdi ve bu ay birşey yapmıyoruz,kendi haline bırakıyoruz.Önümüzdeki ay tekrar klomen ve iğne uyguluyoruz,olmazsa sonraki ay rahim filmi dedi.
Kasıklarımda ağrı olup olmadığını sordu,bende çok ağrı çektiğimi söyledim uzun süre sebebi yumurtanın çatlamaması,kistlerin oluşmasıymış.

Bendeki son gelişmeler bunlar kızlar

Geçmiş olsun canımmmmm, çok üzüldüm.İnşallah en kısa sürede düzelir. :teselli: Sıkma canını .:teselli:

Back
X