- Konu Sahibi portakal_suyu
-
ya ben iyi değilim yumurtam hala olgunlaşmamış.17.gün ya.Belki de olgunlaşmıyordu şimdiye kadar. Doktor her adet öncesi yumurtanın oluşması gerekmiyor dedi.Keşke şimdiye kadar yumurta takibi yaptırsaydım.iyiyiz bacım sen nasılsın?
valla ben karamsar ve unutsuzum aslında
portakalim mrb cnm naber coktandir gorusemiyoruz...
portakalim hemen stres yapma tatlim bunlar daha oncede konusuldu belkide adete yakin citirdiyodur senin yumurtalar bunun olabilicegini kimi kisilerin adete yakin kimi kisilerinde adetten hemen sonra yumurtladigini konusmustuk demi tatlim hemen uzulme,,,,buarada bende kirmizi kart yedim cok mutluyum,,,rabbim sizlerin yuzunu guldursun en kisa zamnda ins ins ins bebisleriniz gobislerinizde olsun,,,,
hey ben varım ben kimse görmüyomu beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ya kızlar size bişey anlatıcam bi arkadaşımın arkadaşı bir yıldır bebek deniyolarmış,ve kadın bunu biz gibi çok stress yapıyomuş,tüm tahliller yapılmış,izlemeler,tetkikler,hepsi temiz en son kız tüp bebek istiyorum demiş kocasına randevu alıcam demiş yarına ve almış,eşi randevu saatinden önce gidip doktora bizim asla bebeğimiz olmayacağını söyleyin lütfen demiş,çünkü bu eşimde saplantı oldu demiş,sonra beraber doktora gitmişler doktor aynen eşinin dediği gibi söylemiş sizin asla bebeğiniz olmayacak tüp bebeklede imkansız demiş bunlar ayrılmş..kız bir ay ağlamış,ikinci ay ağlamış üçüncü ay bi bakmış hamile nasıl olur demiş doktora inanamamış doktorda bebek fikrini aklından çıkarman etkili bundan demiş...
Ne kadar olduğunu söylemedi ama ölçtüğünü gördüm.Çarşambaya kadar bakalım ne kadar olacak dedi ama doktor da bi gariplik vardı yani beni üzmemek için çok nazik ve güler yüzlü davranıyordu ama son söylediği kafamı karıştırdı.Her adet olgunlaşmayabiliyor demesi,galiba benim olgunlaşmayacak.
doktora dedim 29 günde adet olan biri için geç değil mi diye evet geç dedi yüzünde yani yapacak bişi yok der gibi bi ifade vardı.Bunu olgunlaştıracak ilaç yok mu dedim,evet var adet olunca başlayacağız dedi.Kızların klomen dedikleri şeylerden bahsediyor sanırım.Ay moralim bozuk ya şu ana kadar bildiğim şeylere de inanmıyorum.
ay ne bileyim portim kafam kazan gibi sürekli yumurtlama günüme adet olacağım tarihe bakıyorum,acaba son adetimi yanlışmı hatırlıyorum diyorum delirdim zaar:1shok:ya bana öyle birşey yapılsa üzüntüden kanser olurum (allah korusun)
asla ne demek ya tüp bebekle bile asla...sonuç güzel ama bana göre yöntem çok yanlış,inasanın psikolojisi yaşadığı travma ne olacak o süreçte ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?