• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Bak portı dedım san akıstın patlamıŞ olabılır dıye bende de aynısı oluydou ÇÜnkÜ ohhh Çok sevındım canım gÖzÜn aydın

Bak portİ dedİm san akİstİn patlamıŞ olabİlİr dİye bende de aynısı oluydou ÇÜnkÜ ohhh Çok sevİndİm canım gÖzÜn aydın

Portİ canım bende yarın gİdİcem bakalım ne dİyecek bana kİst varmı yokmu bu gecİkmenİn nedenİ ne

Sağol canım kist gitmiş gitmesine de
doktora bozuldum ya 3 ay sonra gel dedi.
Ben ilk defa başlamıyorum ki tedaviye.
Yeterince zaman kaybetmişim.

İnşallah seninde temiz çıkar,kist yoktur
bebiş vardır

Ya şu ultras. için uzandığımda bir gün dr. hamilesiniz dese keseyi görüverse ne güseel olur ya zemuszemus

KeŞkem portım o gÜnlerı gÖrebılsek portım hepsı baŞtan baŞlıyo tedavıye bıde gÜzel bı Ünıversıte hastanesıne gıtsen acep ÇÜnkÜ ben artık tÜp bebk merkezı yada Ünıversıte hastanesı dÜŞÜnÜyorum

KeŞkem portİm o gÜnlerİ gÖrebİlsek portİm hepsİ baŞtan baŞlıyo tedavİye bİde gÜzel bİ Ünİversİte hastanesİne gİtsen acep ÇÜnkÜ ben artık tÜp bebk merkezİ yada Ünİversİte hastanesİ dÜŞÜnÜyorum

Evet Allahtan baştan test falan yaptır demedi(hoş yaptırmazdım da) yanımda götürmüştüm eşimin ve kendimin sonuçlarını.
Bugünkü amacım kistin akibetini öğrenmekti.Benim kesinlikle bişeyler yapmam lazım perşembe günü.
ya şimdi ben bu sürede başka hastaneye gidemicek miyim?

Evet Allahtan baştan test falan yaptır demedi(hoş yaptırmazdım da) yanımda götürmüştüm eşimin ve kendimin sonuçlarını.
Bugünkü amacım kistin akibetini öğrenmekti.Benim kesinlikle bişeyler yapmam lazım perşembe günü.
ya şimdi ben bu sürede başka hastaneye gidemicek miyim?

Sana verdiği ilaç gyno ferro sanol mu canım ? Sen doktorla konuştun mu ne kadar süredir uğraştığını ve neler yaptığınızı? Niye 3 ay bekliycekmişsin ki ? Belki de 3 ay sonra gittiğinde 1-2 aylık hamilesin dicektir . opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Sana verdiği ilaç gyno ferro sanol mu canım ? Sen doktorla konuştun mu ne kadar süredir uğraştığını ve neler yaptığınızı? Niye 3 ay bekliycekmişsin ki ? Belki de 3 ay sonra gittiğinde 1-2 aylık hamilesin dicektir . opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

İlacı hala alamadım bitanem ya iş çıkışında nöbetçi eczaneden alıcam.Reçeteyi de okuyamıyorum ki resmen karalamış,insan biraz özen gösterir :)
Ben doktora herşeyi anlattım şuana kadar yapılan ve 1.5 yıldır korunmadığım halde olmadığını,bilien en büyük problemin yumurta olduğunu ama kadın bana dedi rahim filmi çektirdin mi ,tüplere bakmamız lazım dedi.
Bende tüplerin tıkalı olması yumurtayı etkiliyor mu ki dedim bilmiyorumkismile
O da bana tüpler tıkalıysa spermle yumurtanın buluşmasını engeller dedi.
e ben bunu zaten biliyorum,bunu bilmek için doktor olmaya gerek yok,doktor sitelerini okumak yeterli :))
Benim yumurtam o aşamaya gelmiyor ki spermle buluşma aşamasına bile gelmiyor zavallım büyücekte çatlıcak daa... akannehir
Bana ilacı son 2 aydır adetimin çok erken gelmesinden dolayı verdi.Adfetimiz düzenliycekmiş,benim adetim zaten düzenli ki demek kist patlamış kızların dediği gibi o yüzden erken gelmiş.
Bir de yumurtlamayı düzenliyormuş bu ilaç,hamileliği kolaylaştırıyormuş akannehir duy da inan sempatiksalakcinni 10 günlük hasta takip süresi varya ona bile çağırmadı gel bakalım 10 gün sonra yumoşlar ne durumda demez mi insan :mymeka: uyuz kadın nolcak,çok da umrundaydı benim bebek istemem mafoldumben

3 ay sonra o kadına gitmeyi düşünmüyorum canımcım -tatlicadiarzu-

tüp bebek merkezine mail attım onların cevabını beklicem,tıp fakültesini araştıracağım.
Bir de özel bir klinik var aslında o doktora çok güveniyorum bakalım bütçeyi de ayarlayıp bi karar vermem lazım.
Çok sıkıldım boş boş zaman geçirmekten,sabır diye birşey kalmadı artık hemen olsun istiyorum.
Ya bu nasıl bi duygu böyle insana neler yaptırıyor...
Görmediğimiz bir şeyi bu denli istiyoruz :ecrin_bebek:

slmm kızlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

portakalaım kuşum ne desem kistin gitmiş çok sevindim buda ii bişi be cnm kaç aydır yapışıp kalan kist gitmiş bir sorun elenmiş oldu ama doktor olayına üzüldüm iyi ve ilgili çıkmamasına ya ben hayranım böle doktor bulup çok mmenun kalanlara banada olmadı biliosun napıcaksın hapı kullancaksın deme cnmm?

bende buarada avcumu yaladım geldim para felan alamadım mahkemeyimi versem acaba ama çok uğraşıcaksın dediler kaldı offfffffffffff

aysen nerde test yapmadımı acaba ?

Canım benim hoş geldin
evet sevindirici tarafı kistin gitmiş olması ama koca şehirde doktor bulamıyorum o ona sinir oluyorum.

sen işten çıkalı çok oldu be bitanem nasıl vermezler hala paranı,bence git direk mahkemeye ?Burada turizim yaygın olduğu için çok yapılıyor haksızlıklar,çakallıklar.
Çevremde başına gelenler çatır çatır aldı paralarını bence hiç durma kaç aydır boşa bekledin bi bu kadar daha beklesen sana kimse neden bekledin demez.

aysenden haberim yok,en son gündüz öğleden önce yazmış bir daha gelmedi :((
test yapmadı heralde çünkü mesaj atardı ikimize de

hoşgeldin yelizcimmmmmm biz aynıyız bekleme modu işte:delphin:

portakalım haklısın cnm ya işte bana çokta iyiliği dokundu die durdum hep ama baydı bana 100 100 para veriyo komik yaniidu bakıcaz çaresine aman kist gitti ya dur sen gerisi gelicek cnm

bencede test yapsa zaten kesin hbr verirdin okadan yap dedik şu hatuna gitmeden yapmadı yine deli karuuuşakkıdı

Ohh ne güzel yelizcim en azından sevecek yeğenlerin olması..
Benimkilerin üçüde uzakta senede 1 ya da 2 kere ancak görüyorum.

Gününe de az kalmış 1 haftan var,inşallah bu ay olur

hoşgeldin yelizcimmmmmm biz aynıyız bekleme modu işte:delphin:

portakalım haklısın cnm ya işte bana çokta iyiliği dokundu die durdum hep ama baydı bana 100 100 para veriyo komik yaniidu bakıcaz çaresine aman kist gitti ya dur sen gerisi gelicek cnm

bencede test yapsa zaten kesin hbr verirdin okadan yap dedik şu hatuna gitmeden yapmadı yine deli karuuuşakkıdı

ay öyle şey mi olur paranın ne bereketi olur öyle harçlık verir gibi..
ya ilacı da alamadım ya bu kadın bana 3 aylık verdi sanırım 3 kutu hepsini alayım mı sence?

porti canım eşim bilgisayarı istiyorr...
görüşürüz canımm

Ok.güle güle canım,iyi akşamlar opuyorumnanaktan

Back
X