- Konu Sahibi portakal_suyu
- #10.261
Yazdım kuzum çıkmam lazım akşam gelicem konuşuruz öptüm hepinizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak portİ dedİm san akİstİn patlamıŞ olabİlİr dİye bende de aynısı oluydou ÇÜnkÜ ohhh Çok sevİndİm canım gÖzÜn aydın
Portİ canım bende yarın gİdİcem bakalım ne dİyecek bana kİst varmı yokmu bu gecİkmenİn nedenİ ne
KeŞkem portİm o gÜnlerİ gÖrebİlsek portİm hepsİ baŞtan baŞlıyo tedavİye bİde gÜzel bİ Ünİversİte hastanesİne gİtsen acep ÇÜnkÜ ben artık tÜp bebk merkezİ yada Ünİversİte hastanesİ dÜŞÜnÜyorum
Evet Allahtan baştan test falan yaptır demedi(hoş yaptırmazdım da) yanımda götürmüştüm eşimin ve kendimin sonuçlarını.
Bugünkü amacım kistin akibetini öğrenmekti.Benim kesinlikle bişeyler yapmam lazım perşembe günü.
ya şimdi ben bu sürede başka hastaneye gidemicek miyim?
Sana verdiği ilaç gyno ferro sanol mu canım ? Sen doktorla konuştun mu ne kadar süredir uğraştığını ve neler yaptığınızı? Niye 3 ay bekliycekmişsin ki ? Belki de 3 ay sonra gittiğinde 1-2 aylık hamilesin dicektir . opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hoşgeldin yelizcimmmmmm biz aynıyız bekleme modu işte
portakalım haklısın cnm ya işte bana çokta iyiliği dokundu die durdum hep ama baydı bana 100 100 para veriyo komik yaniidu bakıcaz çaresine aman kist gitti ya dur sen gerisi gelicek cnm
bencede test yapsa zaten kesin hbr verirdin okadan yap dedik şu hatuna gitmeden yapmadı yine deli karuuuşakkıdı
porti canım eşim bilgisayarı istiyorr...
görüşürüz canımm