Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik
Bu fikri ne yapsak aklımızdan atamadığımızı anladık ve arkadaşlarımızla buradan devam etmeye,gebelik ve hamileliğe dair herşeyi burada paylaşmaya karar verdik.
Siz de aramıza katılarak,umutlarınıza yelken açın
HAMİLELERİMİZBEBEKLERİMİZİN CİNSİYETLERİ
ekobero :CüvCüv: _________ Erkek ____bebeğimiz doğdu alkisalkisalkis
Bu fikri ne yapsak aklımızdan atamadığımızı anladık ve arkadaşlarımızla buradan devam etmeye,gebelik ve hamileliğe dair herşeyi burada paylaşmaya karar verdik.
portakalcığım ben ayın beşinde kırmızı kart gördüm ekim 2-3 gibi yenisi gelecek normalde misafirseverimdir de kırmızılaı sevmiyorum ya 2 ay daha ağırlayacağız mecburenmafoldumben
kolay gelsin ozaman hayatım işlerin için adetinde eğer yoksa inşallah biran önce gelir hayatım seni bekletmes insan olmucağını bile bile umut ediyo hepimiz yapıorus işte o yüzden hayırlısı hayatımopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
bir de ben çok zekiyim ya ne yaptım biliyor musunuz?delikafaduldeninternet sitelerinden soğan kürü ile incir kürünü okudum yumurtlamanın artması için onları yaptım ay gün sapıttı boş boş bir sürü yumurtladım sanırımohaoldumsmile
portakalcığım ben ayın beşinde kırmızı kart gördüm ekim 2-3 gibi yenisi gelecek normalde misafirseverimdir de kırmızılaı sevmiyorum ya 2 ay daha ağırlayacağız mecburenmafoldumben
Kızlar liste ilk sayfada olmayacağı için en son güncellediğim sayfayı hep profilimde belirteceğim,hani merak edeniniz olursa profilimdeki sayfadan bakar kimler hamile kimlerin günü gelmiş... :)
Mesela şuan Güncel Liste 1355. sayfada yazıyor
zaten senin bir kızın vardı deme flan yani hamile kalabiliosun demek bir sorunun yok enazından onu biliosun cnm ondan portakalın dediği gibi uğraşma hiç..